Mesela benim arabam 1.6 fiesta otomatik yok yakında çöpe atarsın yok yokuş
çıkamaz. Niye acaba?
çıkamaz. Niye acaba?
Saçmalamışlar asla çekmeyecek bir araba değil çok kullandım 1.4 benzinlileri bile güzel gidiyor 1.6 her türlü üzmeden sizi istediğiniz yere götürür. Genelde dizelciler bu tür şeyleri söyler turbonun verdiği torkla arabaları çok hızlı hissediyorlar ama yolda denerseniz durum öyle değil.
Genelde arabası olmayanların yaptığı bir durum. 2016 fluence aldım. Millet işte şunu alsaydın bunu alsaydın diye konuşup durdu. 2 sene oluyor alalı. Annem omzunu kırdığı için hastaneye getirip götürmek için almıştım. Araba sevdam yoktu, 90 bin liraya en iyi o geldi gözüme diye almıştım. 2 senedir şunu alsaydın falan diyen herkes arabayı istiyor 😂 çok takma
Cevap
21Cevap
Bende Renault Clio Symbol 1,4 8v RNA LPG'li araç var ve millet arabamı kötülüyor. Performansı haricinde arabamdan memnunum. 1,5-2 sene sonra satacağım. Tüpsüz 900 kg ağırlığındaydı, şimdi tüplü 1100 kg ağırlığında.
0.9 motor bile alıp götürüyorken 1.6 niye çıkmasın yaw? Kaç ton bu fiesta? Zamanında da benim motor vardı 650 cc çift silindir. Millet laf atıyordu laf atanlara bakıyorum tvs apache nin üstünde bişey sürmemiş. Bu arada ford iyidir.
Ayı gibi araba kullanıyorlar ondan halbuki kız gibi kullansalar bakımına dikkat etseler sorun çıkmaz
Bence hasetlerinden öyle konuşuyolar fort sağlam arabadır
Bende bu zamana kadar hangi arabayi alsam onu alana kadar bunu alsaydin diye akil verenlere uyuz oluyorum
Çok bilmişler onlar
O tipler, gevşek gevşek konuşmazlarsa, o gece rahat uyuyamazlar. O beğenmedikleri araç gece gündüz seni taşır, bir işe yarar. Ve senin için o gevşeklerden daha hayırlıdır.
Çünkü araba statü meselesidir
Hiç kullanmasan bile evin önünde duracak
Ben daha büyüğüm demenin başka yoludur araba muhabbeti
Segmenti belirli bir sınıfı belirtir
Chrysler in patron arabası olması gibi...
1.6 araba niye yokuş çıkamasın onu diyen arabadan anlamıyor kaç model araba
2014
Bu arabaya laf söyleyen kıskanç ya net bende kullandım 2012 modelini ve 1.4 motoru hiç problem yaşamadım
Ben de seviyorum yaa. Ama yokuşlarda biraz yoruluyor gibi geliyor
Böyle kesiĺyormus gibi olduğunda ayağını gazdan kaldır 1-2 saniye tekrar gaz ver
Denerim teşekkürler
Sorsan herkes milyonluk araç kullanıyor da eleştirirler işte
İyi akşamlar konumun lafına bakma Ford'un arabaları gayet sağlamdır
Herkes çok biliyor ondan. Bizde bişeye kötü yorum yapmasalar olmaz
Ralli mi yapcam arkadaşım diyeceksin
İstediğin yere götürüyor diyeceksin
Az yakar çok kaçar diyeceksin
Araba sevgili gibidir. adam hurda tofaş kullanıyor. gelmiş benim Honda CR-V 2011 Model arabamla kıyaslayıpbenim arabamı kötülüyor :)) milletin kafası güzel harbiden :))
Heryerde EGO savaşları 🙂
Valla öyle
Arabanı bana versene 🤓
İlk göz ağrım benim sana veremem
yani tek derdiniz buysa bence çok güzel bir şey.
Her konuda aynı ülkem insanı
Kendilerinin yoktur arabası ondan
Kıskançlık çekememezlik
Satın alma mevzusu olursa fiyatı düşürmek için
fellali var bende
Fellali yeni marka mı 😂
@Sanalikopat ehehe :D
Sana fellali alccam😂😂
seeks ;)
Istek attım 😂😂
model yılı ne?
2014