Böyle durumlarda emniyeti arayıp durumu izah ettiğinizde plakadan araç sahibine telefonla ulaşıyorlar. Gereksiz ve cahilce müdahale etmişler. Pazar yerine aracımı bıraktıysam hangi gün pazar kurulur bilirim bırakmam ancak böyle bir durum yaşasam cinlerim tepeme çıkardı illa ki.
Aracımın başına böyle bir durum gelse, dava açıp hepsinden araç bedeli kadar para alırım. Yasak diye bi kanun yok cezası da yok. Polisi arayıp plakadan ulaşılabilir, ve jandarma trafik çekiciyle çekebilirdi.
Cekici cagirilir cektirilir… Fakat iterek kamyona baglayarak orada kan cikar hepsinin a… koyarim net. Her seyin bir usulu var. Normalde tozlanmasin diye garaji olan yerlere giderim. Bilerek ya da isteyerek kimse araba birakmaz. Pazar nedir ayrica hangi yildayiz?
Sinirden gözümü görmezdim elime aldığım sopa ile ilk gördüğüm kişiye sopa ile vururdum. Git polisi ara aracın sahibi yok çekici getirin arabayı kaldırsın diye. Arabalar sanki ucuz araba almak zaten zor sizin yüzünüze arabam zarar mı görsün.
adamlar belırlı bir gunde caddeye tezgah kuruyor orayı devletten satın alıyor adamın arabayı oraya park etmeye hakkı yok.. pazarcı 1 kaç metre ıcın devlete odedıgı vergıyı satın aldıgı yerın fıyatını bilseniz bunu söylemezdınız
Arabam otomatik vitesli ve şanzımanı zarar görmüş olsaydı "Şanzımanı dağıttınız, sizden davacı olacağım" derdim. Manuel vitesli arabamı götürseler bir şey demem.