Evet yanlış bir şey ama sol şeridi gereksiz işgal edenler yüzünden mecbur kalabiliyoruz. Hele altında mercedes bmw olanlar mümkün değil sağa geçmiyor artık selektör atma gereği duymuyorum mecbur sağdan girip soldan çıkıyoruz adı makas oluyor. Sırf show amaçlı strory çekme amaçlı yapanların normal olmadığını düşünüyorum ve makas olayına karşıyım fakat dediğim gibi trafik kültürümüz yok, rezalet resmen.
Bende diyorum bu evdeki makaslar neredeeee? Hımm nereye atıyor insanlar bu makasları? Söylersen toplayayım ya ben bu makasları.
İşin esprisi, Paul Walker öldü; halâ akıllanmadı bu gençlik. Sorun şu, insanlar kazayı, ölümü, sakatlığı ve yitip giden aileleri rüya falan sanıyor. Kendilerinin başına gelmeden, sanki hiç yaşamayacaklarmış gibi yapıyorlar. Ama kader bir gün öyle bir tutarrr ki... O gün bu veletlerin ah vah diyecekleri bir saniyeleri bile olmaz işte...
Ben de sevmem makas atmayı ama bazen mecbur yapıyorum ben normalde agresif ve hızlı kullanan biriyim ama önümdeki araç sol şeridi kapatıp yol vermez ise ozman makas atarak ilerlerim yoksa tabiki yanlış birşey bu
Bunları adam öldürmeye teşebbüsten içeri atacaksın. Biraz hızlı gidip insanları tehlikeye atmadan aralardan geçmekte bir şey yok ama bazıları bilerek zor yerlerden geçmeye çalışıyor.
Genelde toyluk, ilk zamanlar bende meraklıydım.. makas atmalar geniş virajda yanlamalar falan ama ilk kez piste girdiğimde bir daha trafikte magandalık yapmadım. Ülkemizde pist kültürü olsa inan makas vs çok çok nadir olur.
Erkeklerin adrenaline daha çok ihtiyacı olduğunu okumuştum. Bunu sağlayabileceği en kolay yerler trafik. Atar gider, Flört vs... (Başkasının canını tehlikeye atmakta olduğunu fark edip atmamalarını tavsiye ederim.)
Bazen zorunda kaliyorsun ayna kontrol etmeyi bilmeyen sadece araba kullanmayı düz gitmek sanan insanlar var sol şeritten yavaş yavaş gidiyor geç en sağa oradan git olmaz orta serite geçer sağdan soldan sollasin derler niye sadece düz gider
Makas atan kişinin canı zerre umrumda değil. Diğer sürücülere zarar vermesinler yeter geçen gün az daha ahirete göç ediyoduk. Bı tane gevşegin yüzünden.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç öyle şeyleri sevmem arabanın amacı düzgün şekilde sürüp gideceğin yere gitmek yani hareket filan boş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sol şeritte öküz gibi 80 ile gidiyorlar hıza uygun şeritte gidin