Kesinlikle eline su dökemeyeceğimiz bir sürü kadın şoför var bu gerçeğe ben okeyim. Fakat en beyin yakan olayların altına çoğunlukla kadın sürücüler imza atıyor bu da su götürmez bir gerçek. Bu konu ile alakalı bir olay yaşadım, bir gün bir market'in otoparkına aracımı park ettim alışverişimi yapıp aracıma döndüm çıkıcam arkama bir kadın sürücü geldi ve uzun uzun kornaya basmaya başladı önce bir bakındım acaba buna sebep olacak olay nedir diye herşey yolunda gözüküyor aracımı 15 20 cm daha hareket ettirdim kadın yine uzun uzun kornaya basıp aracını benim aracıma biraz daha yaklaştırıp iyice yolumu kapattı. Aracımdan inip yanına yaklaştım ve kibarca hanımefendi bir problemmi var bana neden yol vermeyip üstüne birde uzunca korna çalıyosunuz diye sordum. Bana dedi ki "sizin aracınızın olduğu yere park edicem aracımı, siz geri gelmeyin ben park edeyim siz ondan sonra çıkın" beynim yandı gerçekten yani sen hayaletmisin içimden mi geçiceksin ben çıkmadan nasıl park ediceksin aracını oraya ama kadını ikna edemedim markete geri girip ön taraftaki aracın sahibini buldum zorla, adamdan rica ettim olayı anlattım o da baktı kadın laf anlamıyor sağolsun o aracını çekti ben karşı taraftan çıktım adam geri parketti aracını kadında o şekilde park etti. Gel de şimdi kızma yani.
Bu sabah yaşadığım olayı anlatayım sen karar ver. Sabah çalıştığım kuruma gittim ve kurumun karşısında sürücü adaylara direksiyon eğitimi verdikleri alan var. Kadın eğitmen diğer kadın sürücüye nasıl parkedeceğini anlatırken sürücü tamponu biraz kaldırıma vurdu ve kadın eğitmen "Ayyyy arabayı vurdun!" diye panikle bağırdı ce kadın sürücüde panik yaptı işler daha kötüye gidecekti.
Neyse eğitmen kadın arabaya müdahale etti ve kadın sürücü aracı terkedip çekip gitti.
Şimdi sen karar ver kadın sürücülere neden sinir olduğumuza.
Kimse kusura bakmasın ama erkek gibi kullanan kadın gördüm mü helal olsun derim ama ve lakin birçoğu araba sürerken korkuyor temkinli vede huzursuz oluyor
:D cidden hala mantık çerçevesi içinde düşünemiyor musunuz? Böyle bir şeyin dayanağı var mı peki? Yani ben de size alkolsüz araç kullanıp da kaza yapan bir kaç erkek şahısın videosunu, haber başlığını atabilirim. Bu bir kanıt değil. Bana istatistik sunabilirsiniz mesela. Sağlam bir kaynak olursa sevinirim.
Kadınlar kurala daha çok uyduğu için. Geçenlerde Ankara’da bir taksiye bindim, şoförü de tam bir o çocuğuydu. Önümüzde kurallara uyarak giden bir kadın vardı, “bu giden kesin kadın, bunları trafiğe çıkartmasınlar” diye bağırıyor ve kornaya basıyordu aptal herif. Türkiye trafiğinin neredeyse tümünü oluşturan öküzler trafiğe yabancı oldukları için, kadınlara sinir oluyorlar.
Kadınlar ne yaparsa en iyi şekilde yapar erkeklere özgü bişey değil sizdeki beyin bizde de var şükürler olsun😌
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zengin koca buluyorlar ya da ailesi zenginse hemen altlarına araba çekiyorlar ama sürmeyi bilmiyorlar olay bundan ibaret trafiğin anasını s*kiyorlar sonra kadının bindiği araba 500 bin TL ama gazla freni bilmiyor dağa. Kimiside arkadan korna bassan korkum kaza yapıyor kimide sol şeride geçip 50 ile gidiyor. Şimdi bide Arap karıları çıktı altlarında hep jip geçen ayağıma vurdu biri Arapça birsey anlatıyor
Ben sinir olmuyorum. Aksine daha fazla saygı duyuyorum. Kadın sürücülere daha çok yol veriyorum. Daha medeni davranıyorum. Çünkü kadınlsr trafiğe medeniyet getiriyor. Aniden önüme kırmıyorlar. 130 km hızla giderken arkwmdan gelip selektör yapmıyorlar. Dibime kadar girip taciz etmiyorlar. O yüzden kadın sürücülere teşekkğr ederim trafiğe bşraz da olsa medenşyet getirdiğiniz için.
Kadin suruculer iki kilo boya surmeyi bakim zannettikleri gibi kagni gibi arac kullanip insanlarin hata yapmasina sebeb olmayi dogru arac kullanimi sandiklari icin sevilmiyorlar
Çünkü ekseriyetle geçiş üstünlüğü denen kavramdan haberleri yok. Dışarıda nezaketen yol verdiğimiz gibi trafikte de işlerin böyle yürüyeceğine inanıyorlar herhalde.
Bizden daha iyisiniz yalan yok en azından dikkatlisiniz sabırlısınız ağzınızı da bozmuyorsunuz sopa ve demir çıkarmıyorsunuz erkeklerin laiklik elden gideyyo zaar ondan sinir oluyorlardır 😁
Başımdan geçen bir olayı anlatayım ben mt07 ile boş yolda yardırırken karının biri önüme kırdı beni bariyerlerde sıkıştırdı motordan uçtum 20 m ileriye
yani aslında haklısın ama f1 kullanmak için epey dirençli olmak lazım sürüş yeteneğinden öte (bahsettiğim şeyler g kuvveti ve direksiyonun zıt yöne olan direnci)
ama dediğin gibi erkekler daha iyi 😅🤷 sadece dipnot geçtim.