E hanımları etkilemek için. "Arabam var, maddi durumum fena değil" mesajı verirken, aynı zamanda, hanımlar dışarıda görürse instagramdan bulmaları kolaylaşsın istiyorlar.
Ha, bir erkeğin varoluşunu, sahip olduğu bir nesne üzerinden tanımlaması, cinsel seçilim için sandıkları kadar etkili değil. Güzel yüzlü bir fotoğrafını koymaları çok daha etkilidir aslında. Erkeklerşn kadınlar hakkında pek bir şey bilmediğinin nişanesi aslında bu durum.
Saçma bence ya. Her şey arabadan ibaret değil. Gelip geçici bir demir yığınını hayatımızın ortasına yerleştirmeye hiç Gerek yok. Daha önemli şeyler olmalı bence.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao Görürsen ben buyum demek. Bence komik olan insanların birbirinden farklarını garipsemek. Onların hayatı istediğini yazar ve bu bizi alakadar etmez.
Ben kendi arabamı bilmesinler diye camı bile açmıyorum, bu reklam edenler niye ediyor anlamış değilim. Gerçi başka şeylerle çekecek kadar yetenekleri yok 😂
Burda laf edenlerin arabası var mi acaba valla 31 temmuzda 5000 lira masraf yaptım alalı 1 yıl oldu arabayı 10000 lira masraf yapmışımdır bırakında nerde paylaşırsak paylaşalım bu zamanda araba sahibi olmak çok zor.