Genel olarak nasıl bir araba?
Çok sorunlu diye duydum BMW için doğru mu ki?
Tamirhane masrafı vs çok mu pahalı
Almanya da yaşıyorum ben ama yinede sormak istiyorum.
Çok sorunlu diye duydum BMW için doğru mu ki?
Tamirhane masrafı vs çok mu pahalı
Almanya da yaşıyorum ben ama yinede sormak istiyorum.
Merhaba,
BMW marka otomobillerde 1 serisinde de, 7 serisinde de aynı kalite, güvenlik ve benzer sürüş keyfini yakalayabilirsiniz. 2019 itibariyle üretilmekte olan F40 gövde kodlu BMW 1 serisi otomobillerde donanımsal olarak da oldukça zengin bir seçenek listesi mevcut.
Standart paketler ve ekstra aksesuarlar ülkeden ülkeye değişmekle birlikte, ülkenizde satışa sunulan otomobillerin detaylı bilgisini size en yakın yetkili satış noktasından almanızı öneririm.
BMW markasında ve 1 serisi özelinde herhangi kronik arıza bulunmamakla birlikte, bakımları ve onarımları sadece yetkili servisinde orjinal ürün ve parçalarla yapılmış otomobilleri güvenle satın alabilir, tercih edebilirsiniz.
Sıfır bir cep telefonu, bilgisayar aldığımızda problem yaşayabildiğimiz gibi, teknolojik dev diyebileceğimiz otomobillerde de elbette sorunlarla karşılaşabiliriz. Bu olası sorunlarla ilgili riskleri en aza indirgemek ve gerektiğinde hızlıca çözüme ulaşabilmek için, yetkili satış ve satış sonrası noktalardan hizmet almanızı öneririm.
Şimdiden güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Yorumunuza katılıyorum ama 1 serisinden 7 serisindeki kaliteyi kimse yakalayamaz 7 serisinin koltuklarından tutun direksiyonundaki kullanılan deriye kadar ses sisteminden süspansiyonuna kadar her yeri farklıdır en basitinden segment farkı var
7 serisi Premium F segment
1 serisi ise Premium C segment hatchback
yani birisi makam arabası diğeri günlük kullanım arabası ama tabiki ortak parçalar (cam açma tuşu vs) aynıdır.
@Ceysins Elbette ilgili araçlar bambaşka segmentte ve birkaç kat fiyat farkıyla sunuluyor ve her birinde farklı donanım opsiyonları mevcut. Ancak aynı ürün kalitesi ve güvenlik içerikli donanımlar her birinde mevcut.