Dün yaptığım ankette cls 400d kazandı. Peki hangi rengi daha güzel? iklim faktörü de göz önünde tabiki.
Siyah
Beyaz
Kırmızı
Mavi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cls yıllardır çizgisini bozmamış harika bir araç diğer modelleri göremedim ama eminim en iyisi budur. Ben böyle premium araçlarda siyah asaletini tercih ediyorum ama çok sıcak diyorsun güneş sana sıcak olarak etki edemez klima faktörü var ancak boya işin içine girince zamanla güneş kötü etkiler cam tavan ile beyaz bir kombin çok şık durur eminim şimdiden hayırlı olsun.🙏🏻
Çok teşeklğr ederim. Aslında s400d ile cls 400d arasında kalmıştım. Konfor olarak s daha iyi. Ama bu daha hafif ve aynı güce sahip daha seri bir araç. Beyaz ve cam tavan güzel evet. Siyaha tavan belli olmuyor.
Merhaba iklim şartlarına göre seçim yapıyorsak kesinlikle siyahı elerdim.. Siyah tüm güneş ışınlarını absorbe eden bir renk çünkü.. Arabada beyaz da riskli bir renk bence ben tercih etmem o sebeple.. Bana kalırsa gri ya da yukarıda ki seçeneklerden biri olmak zorundaysa eğer mavi :) Keyifli günler..
Beyaz sipariş ettim. Aslında siyah en yakışan ama cam tavan beyaz kombin olacak.
Teşekkür ederim eig için.. Hayırlı olsun o halde :)
Cevap
7Cevap
Siyah ve beyazdan gerçekten sıkıldık.
Beyaz CLS hayallerimi süslese de, eski olanı, bence sıkıcı bir renk.
Kırmızı güzeldir.
Bulunduğunuz bölge çok sıcaksa, beyaz veya gümüş gri al. Kül gri, füme, lacivert, siyah kadar sıcağı çeker. Almayın.
Beyaz herhalde, kırık beyaz ya da krem Beyaz var ya
👍👍👍👍
Sıcak iklimde beyaz otomobil iyi gider.
Şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim.
Teşekkür ederim. Beyaz da mevcutmuş zaten. Kırmızı ve mavi yok. Siyah var bir de. Siyah 5000 euro daha pahalı.
Aynen. Aslında mercedese en yakışan renk siyah. Ama beyaz cam tavan da çok güzel duruyor. Bir de burası çok sıcak.
Mercedes-Benz'e yakışan tek renk siyahtır.
Benimde soğuk kırmızıyı seviyorum sıcakta beyaz olur beyfendi
5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun
Mercedes-Benz'e yakışan tek renk siyahtır.
Siyah ya da kırmızı
Ben beyazcıyım👍
Evet sıcak bölgede en iyisi beyaz. Ama Mercedes'e siyah gitmiyor mu? İkisinin arasında kaldım.
Hayır. Ben aksine mercedes'e beyazı daha çok yakıştırıyorum. Siyah benlik değil malesef 🤷🏻♀️
👍👍👍👍
Siyah tabiki
Beyaz
Beyaz
Tabiki beyazzz..
Gri bence
Beyaz
Beyaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar