Tam şu vakitlerde araba sürmeyi çok seviyorum pic.twitter.com/4es2Xap81a— Özgür Erkocaoğlu (@ozgurerkocaoglu) June 23, 2021
Ne eksik ne fazla..
Tam şu vakitlerde araba sürmeyi çok seviyorum pic.twitter.com/4es2Xap81a— Özgür Erkocaoğlu (@ozgurerkocaoglu) June 23, 2021
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben gece sürmeye bayılıyorum ya.. Yollar bomboş, her yer sessiz, aç müziği ilerle..
Saat 12’den sonra seviyorum. Bi otopark’var oraya spor arabası olanlar buluşuyoruz drift falan yapıyorlar. Arabamı otopark’a park ediyorum, çayımı içiyorum. Sonra bir kaç arabayla konvoy çikiyoruz. Yoldayıken yarış yapıyoruz, rally yola benzeyen yollarda sürüyoruz. 3-4 gibi eve dönüyorum. Aşırı zevkli birşey.
Akşam vakti hafif kapalı hava tam güneş batışı kucağımda sevdiğimin ayakları radyoda güzel müzik yolculuk tatil 👌🏻👍
İş olsun yeterki gece gündüz araba sürmeyi severim. Uzun yol sevgisi var bende her yere gitmek istiyorum
Sabahın ilk saatlerinde tatil yolculuğuna çıkarken seviyorum.
Araba sürmekten soğudum günde 10 saat yaklaşıyor bazen
Gece turlamak iyi hoş da en çok gün içerisinde kullanıyoruz tabi
Gece tabiikide. Yollar bomboş oluyor ve gazlamak için mükemmel bir fırsat oluyor
Gece 12 den sonra hele birde yağmur varsa hafif süper
Sabah erken saatte şehirler arası yolculukta sürmeyi seviyorum. Diğer türlü zaten ihtiyaç dahilinde gece de gündüz de her türlü sürüyorum
Sürmeyi bilmiyorum, ama gece yolculuğu harika oluyo
Gece çok keyifli. Sahil kenarında kafa dağıtmak için tek başına çıktığım o gece sürüşleri benim için çok keyifli.
01.00 de nişantaşı nda
Gece sürüşü en sevdiğim
Geçe trafik olmayınca huzurlu ve keyifli oluyor
Hayatımda hiç araba sürmedim
7/24
Gündüz
arabam yoki
Gece yolculuğu en keyiflisi
Biz eshota biniyoruz.
Gündüz vakti
Saat ikiye on kala