Bütçem şu an yok. Araç felan alamam. Fakir kaldım 😂 Ya siz?
50.000 TL Ve Altı
50.000-100.000 TL Arası
100.00-150.000 TL Arası
200.000 Ve Üstü
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
50.000-100.000₺ arası bir araç satın alabilirim. Şu an sahip olduğum aracı satıp, üstüne 5.000₺ koyarak sattığım arabayı geri alabilmem mümkün. Onun dışında araç alma şansım olduğunu düşünmüyorum. 🤣🤣🤣🤣
500 bin ile 900 bin arası. Fakat arabaya 100 binden fazla verilmez. Maximum 100 bin yani. Değmez ki, tamamen ölü yatırım ve her sene değerini kaybédiyor. Ekonomik az yaksın , tamircilerde sürünmeyeyim bu yetiyor bana.
Cevap
89Cevap
şu an arabamdan memnunum değiştirmek için üste en az 50 eklemem lazım oda şu an mümkün değil allahtan arabam full şuda olsun dediğim tek şey 4 çeker onada artı 50 hatta tam donanım için 80 lazım dediğim gibi şimdilik ağır bakımını yaptırdım a dan z ye 30 bin harcamış oldum ama şu an sadece bakım yapıp 10 sene binerim
Arabamı satarsam 100-150 bin arasında satın alabilirim yoksa hiçbir şey alamam. :D
Döviz açığı nedeniyle devlet sıfır araba satılmasını istemiyor o nedenle araçlar pahalı bekleyin 2023 de togg çıkacak 100 bini geçmez fiyatı
boş paket togg 180 bin full paket 300 bin fiyatlar belirlendi bile çoktan bide yerli üretim yerli üretime bile bu fiyat koyuluyorsa bu ülkede neyse
@uomoitaliano saf saf konuşma almanların arabası audi 35.000 euro bizim de yerli arabamız togg nasıl 180 oluyor en fazla 110.000₺
ya ne saf saf konuşcam git internetten bak uydurma sağdan soldan konuşmuyorum rte kendisi bizzat açıklattı bunu onaylayarak haberlere gündem olmuştu bir ara
normalde her ülke yerli üretimde vatandaşına en ucuz fiyattan satar bizde 180 bin boş paketi komikk
@uomoitaliano Katılıyorum.
@uomoitaliano boş 180 bin full 250 bin tl diye yalan haber yapıldı daha sonrasında togg resmi açıklama ile kendilerinin bu fiyatları açıklamadığını ve 2022 yılından önce de açıklamayacaklarını söyledi
Ikı arabam biri iş , biri ozel iş icin. 19 yasindasin once ayaklarinin ustunde dur sonra araba dersin

110 binlik biseyler
Arabamı satsam, düğün birikimimi tamamlamak için 50 bin TL altında ucuz arabaya yönelirdim. Daha yükseğini almaya kalksam, bunca yüklü borca katlanamam. (Evimin kredi borcu ödeniyor.)
Düğün masrafına gitti paraya dur düğünden altınlar Bi gelse hele onların taraf kalabalık baya Karadeniz de kır düğünü bide inş gelir baya ev varda araba yok şu an
En en zorlasam çıkacağım değer 75-80'dir. ☺
Kimse kusura bakmasın ona da kıyamam, evden çıkmıyorum zaten, iş yerim 200 metre ne ya+payım ben arabayı ☺
0 araç bakıyorum, ki bakanlar bilir
doğru düzgün bi araba olsun, teneke olmasın, alman olsun, şurası şöyle burası böyle olsun
e biraz da performanslı olsun diye diye 300 binden aşağı adam akıllı araba olmadığı için
300 civarı bakıyorum
Şu an çocuklarla sekizinci özel jetimi, Yeni çekim yapacağım Survivor adasını, ultra lüks saatimi, yeni siyah tisortumu görüşüyoruz. Cok meşgulüm aaabi. Maca da bı saat var.. Ben sana sonra şey etsem abi? A, para dedin di mi? Aloo, Hamdi?😂😂😂😂
şu hotwheels'in oyuncakları var ya tanesi 10 liraya satılan oyuncak "SPOR ARABALAR"ından bayağı bir alabiliyorum yaa. üfff lanet olsun zenginlik başa bela seçemiyorum bazen hepsini alabiliirm biliyon mu
ancak oyuncak alabiliyorum. ben ezik fakir bir yıkık bireyim. belki de birey bile değilim.
Daha öğrenciyim ve babamın eline bakıyorum, bu yüzden bütçem yok.
Şu anki bütçemle en fazla El Arabası satın alabilirim.
Arteon kullanıyorum zaten, satsam güzel bir Audi A6 alabiliyorum
Dededen kalan arazileri satsam 5-6 milyonluk ferrarileri lambolari bile alirim hatta bir duzinesini alir koleksiyonunu yaparim o kadar diyim ama satmam zira oralar daha cok degerlenecek. Kentsel donusum geliyor yakinda.
Arazileri hic katmaz isem hic araba alamam zira bir gelirim yok. Yeni mezun sanat yonetmeniyim.
Şu an kullandigim arac volkswagen tiguan onu satsam belki yine ayni ayarda birsey alabilirim peugeout 3008 falan belki.
200 üstü ama almam 50 ye aldım aracı 150 ye sattım.. Tekrar gidip şu an 200 olmuş o parayı vermem.. Paradan para kazanmak daha mantıklı aracın en iyisi zamanı gelince alınır zaten🙃
2018 audi q5 var garaj arabasi genelde sevgilim kullañiyor satsam 34k € eder. Onu satmadan bir Harley alacagim ruyalarima giriyor butce 20k € ulke España
Bütçem 200 bin ve üstü
Fakat iki arabam vardı
Birini geçen hafta sattım.
İkisi toplamda 150 bin ediyordu
Az ama toptancıyım para çevirmem lazım
Özşanaldan 188 ay taksitle bu bisikleti alabilirim
Ben araç almaktansa var olan aracı 2021 makyajljycam 😊 yenisini alsam 950.000 100.000 TL iç dış facelift yapmak daha mantıklı!!
100 bin TL'ye yakın birikim ve yatırımlarım var. Bu sene sonunda hedef 750 bin TL'ye ulaşmak. Araç alma gibi bir niyetim yok, motorum bana yetiyor
Param yok
@Umutsuzbrvaka olması için ne yaptın peki?
Seneye arabamı satıp kısmet olursa, sıfır Seat Ateca almayı düşünüyorum... Bakalım artık, hayırlısı...
Kumbaramda 47.5 var el arabası falan alırım heralde ŞCKLZMALWŞWOOW
Demirin kilosu ne kadar sen biliyon mu. El arabası alamazsın o paraya
Bi kilo demir mi ağır bi kilo pamuk mu
Duygularım
Aga b
200 TL m var uygun fiyata bulursam gıcır bı oyuncak araba alırım
Yani soru, ne kadar paranız var.
250bin tllik alabilirim fakat arabaya bu parayı vermem.
Yardımcı olabilir misiniz araç konusunda.
Hmm ailemin de katkısıyla 100 binlik falan alabilirim anca :/
Şu an 80.000 liralık araca 130 - 140.000 vermek aptallık olsa gerek. Araç almak için en yanlış zaman.
Bisiklet de araçtan sayılıyorsa borç harç ayarlarız gibi 😅
Şimdikini satıp 300 K alınabilir.
Araçlar ucuzken almıştım şansa 😄
Lastik fiyatlarını bilmiyorum.
Ölelim en iyisi :/
Bisiklet bile alamam. Prensip gereği birikime karşıyım.
Zaten aracım var 2019 opel insignia bana fazlasıyla yetiyor
Ben 100 binden fazla veremem. belki guzel bisey duserse 20bin daha acilirim ama fazlasi ziyan
Akülü araba bile alamayan ben gerci alsam bile binemem🥲
Şu an aracım var. Kamyonet (pick up) orta halli diyelim. Sizin orda 800~900 var sanırım.
150 bin ila 200 bin arasında alabilirim.
Ama o parayı hak edecek araba yok.
Şu an ki biriktirmiş olduğum parayla 4 tane bugatti chiron satın alabiliyorum 1:18 ölçek
700 ile 800 bin arasinda bir jeep tarzi arastirmadayim :)
⭐️2015 Model Bmw X5
⭐️2017 Model Benz GLC 250 coupe
2017 Model Volco XC60
Eğer pick up istiyorsan da kesinlikle ford ranger raptor.
Başına yıldız koyduklarıma bakın derim özellikle
Kuruda 180. 000 ₺ var motorsikletim olduğu için gerek duymuyorum otomobile
Kumbaramı patlatsam , banka hesabımdaki paraları çeksem Tofaş , şahin... Bile alamam 😅😅
Şu an 4 tekerlek alabilirim gerisi de yavaş yavaş artık jszjdjsn
150 binlik bir arabamız var ama sürmeyi hiç sevmiyorum
Sanırım biraz zorlasak 160-170 civarı birşeyler alırız ama eşim almıyor niye bilmem 🤣🤣🤣
ben daha okuyomda yani arabamı ailem aldı ama anneminki volvo xc60 2018 babamınki toyota corolla 2017
Çünkü yeni araç aldım 😂😂
Fakir işi clio aldım 😂😂
200.000 ve üstü şekerim
Çok çok 🤣
Ben ikimize de alirim
Ama param olunca 🙈😘
Sen hele bir gel de sağ Salim her şey olur 💕
şu an ki bütçemle pazardan oyuncak araba bile alamam
Bendensin sigara param yok
Aylık 1.500 tl gelir ve 2 çocuk ile oyuncak arabanın tekerleğini bile alamıyorum
diğer seçeneği ile 150-200 bin aralığınımı kast ettin? Çünkü diğer türlü fiyat ne olursa olsun diğer kategorilere dahil oluyor
200e kadar yolu var ama hedefim ev. Araç değil ona da uymaz zaten bu rakam. Bekliyoruz bakalım nereye kadar
Millette para yok, aciz, ekonomi kötü, boir porsche dahi alamiyorum, ankette Türkiyenin icler acisi durumunu gösteriyor
Annemden geçen bayramki harçlıklarımı istersem bisiklet alabiliyorum 😂
Şu anlık bir arabam var ama babam sağ olsun yoksa benim bir kurusum bile yok alamam 😂
Araba piyasası çok uçuk, arabaya para veremem, martı ile yola devam hshshs
Arabam var kenarda da birikmiş var evet ama bir araba alacak kadar yok.
Hesaplarım ve kredi kartım ekside. Sanırım araba beni alabilir 😂😂😂
deftere, cama , dolaba yapışan stickerler sayılıyorsa onlardan alabilirim :)
Mitsubishi evo lancer binen başka arabaya binemez. En iyi performans arabası binen bilir☺️😉
200 üstü bütçe var A3 felan bakıyorum hayırlısı artık.
Baktim 15 tl para var oyuncak araba fiyatin25 tl fakirliktende öte biseyim😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?