Merhabalar arkadaşlar, sürücü sursunda Renault symbol kullanıyorum onun arkada kelebek camı var ordan hiza alıyorum ve sorunsuz şekilde parkımı yapıyorum. Fakat özel aracımızda kelebek cam yok ve bugün çalışma yapacağız nasıl park yaparım nelere dikkat etmeliyim? Araç bu aracın aynısı ama kelebek cam yok 😂😂😂
Kelebek cam olmayan araçla L park ve duba parklarını nasıl yaparım?
😂 😂 Allah senin belanı 😂 Ula saf Kelebek camla mi park ediliyor L park 😂 Doblo kullanan ne edecek kapalı kasa kullanan ne edecek 😂 Of of sen ehliyet alma yazılma bile 😂
Kursta o şekil mi öğrettiler 😂 😂 İyi o zaman ne edem 😂 bize tek kapının oradaki sağ ve sol aynalara bakacak öğrettiler tek severde kazandım ehliyeti normal parklara da o aynalardan ediyorum arkama bakıyorum dikiz ay aşı falan Kelebek camı ilk defa senden duydum
Kurstaki araçtan yola çıkıp trafiğe çıkarsan yanarsın :) Kelebek cam park için değildir.. Sen geri geri giderken arka camdan takip etmelisin, ve aynaları iyi kullanmalısın
Doğrudur ama sana tavsiyem şöförlüğünü hiç zaman arabanın özelliklerine göre yetiştirme başka mod3llerde sorun yaşamamak adına her zaman eski arabada yetişmeye bak, park sensörü geri görüş aynası vs vs bunlar şöförlük değil