yanak kısmı olunca sorun olmaz genişlik olsaydı olurdu 84t ile 82 t max hız olayı fazlada fark yok asırı hız yapan biri değilsin sanırım sorun olmaz aynı değilde farklı lastik alıyorsun?
cok haklısın benimde 4 tane ihtiyacım var bekliyorum kampanya filan tanesi ne kadar geliyor internet mi alıcan internet alırsan bide takım ve balans ucreti var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
http://www.belli.com.tr/otomotiv/extra/11/lastik-ebadi-degistirme-modulu
Bu sana faydalı olur.
tşkler
Rica ederim. % 2,5 in altında olması tercih nedeni.
300 TL ye bile lastik var. Çok yüksek değil rakamlar.
araba ne? yanak aralıgı az ufak olur ama sorun teşkil etmez 82t cok hız yapmıyorsan dert olmaz.
i 20
sorun teşkil etmez zaten benzin kapagında olculer yazar ona göre havasını basarsın 4 lastik aynı olacak değil mi? bende bakıyorum fiyatlar ucuk.
valla yarısı sorun dıyor, yarısı sorun degıl dıyor, bende bılemedım napsam
yanak kısmı olunca sorun olmaz genişlik olsaydı olurdu 84t ile 82 t max hız olayı fazlada fark yok asırı hız yapan biri değilsin sanırım sorun olmaz aynı değilde farklı lastik alıyorsun?
malum fiyatlar
cok haklısın benimde 4 tane ihtiyacım var bekliyorum kampanya filan tanesi ne kadar geliyor internet mi alıcan internet alırsan bide takım ve balans ucreti var.
Hiç bir sorun olmaz tak aracın markası modeli nedr acaba
i 20, orjinali 175/70/14 84t olması gerekiyor
Ksb yanlış dedm aracın üzerindeki lastiğin aynısını taktirin vize de sorun çıkarırlar
Sorun yaşatabilir, Jant ile uyumlu yanak kalınlığı olsa iyi olur.
olmazsa sinyal verir, sağa veya sola çeker
Jantla uyumsuz olur. Yol tutuşunu etkiler.
Rot balansı zamanla bozar ve yol tutuşunu etkiler