En İyi Arazi Araçları Hangileri?
Öncelikle düzeltmek istiyorum Jeep, Chrysler markasına ait bir arazi aracıdır. Arazi araçlarını kapsar. Arazi araçlarını çok severim. Arazi araçları, 4x4 yani 4 tekerlekten çekişli olurlar. Öncelik olarak karar vermelisiniz, Sportif olarak mı kullanacaksınız? Gündelik hayatta mı kullanacaksınız? Off-Road için mi kullanacaksınız? Yük için mi kullanacaksınız? Bunlara dikkat etmeniz gerekir.
SUV
Şahsen ben en çok SUV seviyorum. SUV ne demek diyorsunuzdur bana şimdi. SUV, Sport Utility Vehicle, Spor amaçlı araç demektir. Sportif bir havası vardır. Örnek vermek gerekirse:
- Dacia Duster,
- Audi Q5
- Peugeot 3008
- BMW X6
- Range Rover Evoque
- Jeep Patriot
- Hyundai Tucson
- Volkwagen Touareg
- Jeep Cherokee
- Porsche Cayenne
Daha bir sürü var aslında. Sayacaklarım bu kadar şimdilik.

Croosover
Croosover'lara gelelim şimdi. Croosover araçlar da tıpkı SUV'lara benzer. SUV'larla karıştırabiliyorum ben hatta. Genel olarak şasileri normal binek araçlara benzer. Yerden yüksek bir araçtır. Arazi aracına benzerler. Örnek vermek gerekirse:
- Nissan Juke
- Subaru Forester
- Toyota C-HR
- Renault Captur
- Mazda CX-3
- Hyundai ix35
- Mercedes-Benz GLC
- BMW X1
- Mercedes-Benz G Serisi
- Land Rover Range Rover

Pick-Up
Pick-Up'lar kamyona benzer hatta kamyonun küçüğü diyebiliriz. Arka kasasında yük taşıyan araçlardır. Genelde ABD'de çok tercih edilir. Hayran kalırım o yüzden. Ford F Serisi olsa tadından yenmez 😂 Arazi işi yapanlar genelde kullanırlar. Örnek vermek gerekirse:
- Nissan Navara
- Ford Ranger
- Mitsubishi L 200
- Volkswagen Amarok
- Mercedes-Benz X
- Toyota Hilux
- Isuzu D-Max
- Dodge Ram
- Ford F Serisi
- GMC Sierra

2021 İçin En İyi Arabalar Hangileri?
Genel olarak SUV modelleri daha çok tercih ediliyor. Sportiflikten yanayım ben de şahsen.
Hyundai Tucson
İç ve dış tasarımlarıyla fark yaratıyor. Güney Kore bu aracı en son teknolojilerle donatmış. SUV olduğu için sportif gözüküyor. Güvenlik teknolojisine önem verilmiş. İç mekanda rahatlık havası var.

Bana sorarsanız güzel bir araç. Tasarımı gayet hoş. Ferah gibi gözüküyor.
Fiat Egea Cross
Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de yapılan "Yılın En İyi Otomobili" Yarışmasında "Yılın En İyi Otomobili" olmaya layık görülmüştü. Konforu son derece de iyi. Yol tutuşu muazzam. Uzun bir araç. Kasa tipinin Crossover olduğunu biliyorum. Station Vagon gibi aynı.
Hoş bir hava katmış. Fiat'ı çok başarılı buluyorum günden güne kendini geliştiriyor.
Volvo XC60
İsveç çeliğinden yapılan bu araca hayranım. Volvu'nun en üst düzey SUV modeli olduğunu biliyorum. Görünüşüne lafım yok fıstık gibi. 190 Beygir Gücünde olduğunu biliyorum.
Donanımları çok harika bu arada. Aracınızı kullanırken kablosuz olarak şarj edebiliyorsunuz. Adamlar işi fazlasıyla yapıyorlar.
Ses sistemini en iyi şekilde hazırlamışlar. Arkada otursanız bile ses önden geliyormuş gibi hissediyorsunuz. Sayamadım daha birçok özellik mevcut.
Volkswagen Tiguan
Volkswagen'in tüm arabalarını çok beğenirim. Kalabalık bir aile iseniz bu araç tam size uygun. 7 Kişilik koltuk bulunmakta. Motor Gücü eskisine göre arttırılmış. Yakıt olarak çok yakmadığını biliyorum. Konfor olarak biraz sade kalmış. Sadelik seviyorsanız tam size uygun bir araç.

Ford Kuga
Hibrit olmasıyla dikkat çeken bir araç. SUV olarak daha çevre dostu. Sessizliği sevenler için ideal. Ön tarafını pek beğenemedim. Tasarım olarak bana hitap etmiyor.

En İyi Karavan Hangisi?
Karavanlar çok işlevli bir araçtır. Her türlü ihtiyacınızı karşılayabiliyorsunuz. Yemek, yatak, tuvalet gibi ihtiyaçları karşılıyor. Genelde çok gezen insanlar kullanır. İstediğiniz kadar tatil yapıyorsunuz. Çoğu kişinin hayalidir aslında. Kalabalık aile iseniz işiniz bira zor. Ne kadar kalabalık o kadar zorluk diyebilirim 😂 Çekme Karavan öneririm size aslında. Arabanızı römorka bağlayıp rahatınıza bakabilirsiniz. Karavan biraz lükse kaçıyor fiyatları çok tuzlu.
Birçok Karavan çeşidi vardır. Bazılarını sıralayacağım:Klasik Çekme Karavan

MotoKaravan

Favorim MotoKaravan fiyatları çok tuzlu olmasına rağmen tercih edilebilir.
65 Yorumla- +1 yıl
Vay şahane olmuş gerçekten, eline sağlık 🥳
- +1 yıl
Merhaba 🌸
Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 🥳 25 TL değerinde D&R Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.
Sevgiler. 🙏🏻 - +1 yıl
@KızlarSoruyor sevgili admin sana göre en iyi araba jeep karavan hangisi
En İyi Cevaplar
Merhabalar.. En iyi araba konusunda ki görüşlerimi; Araba, arazi aracı ve karavan olmak üzere üç ana başlık altında bilgilerimi paylaşmak isterim..
Hasbelkader gerek yurtdışında, gerek ise Türkiye de birçok araç alıp sattım.
Yurtdışında ek iş olarak ikinci el araç alım satımı, Türkiye de ise bir ara, sıfır km araç acenteliği üzerine iş yerimiz vardı.
Bununla birlikte de bir çok ülkeye gidip görme imkanım oldu..
Bir yabancı ülkeye gittiğim zaman, arabaya olan merakımdan dolayı hemen ilk işim o ülkede ki araçları incelerim..
En İyi Araba Markaları Hangileri?
Araba konusunda en iyi olmak oldukça zor..
Çünkü beklentiler, sorunsuzluk, uzun ömür, dayanıklılık gibi nice nice faktörler bu "En iyi olma" faktörünü etkileyen başlıca sebeplerin başında gelir..
Kendi tecrübeme göre en iyi araba denildiği zaman aklıma her zaman iki marka gelir.. Bunlar ise;- Mercedes (S ve E Class)
- Toyota (Camry ve Corolla)
Neden bu markalar dediğinizi duyar gibiyim 😊
Nedeni; bu iki araçta sınıfında bana göre dünya lideri.. Tüm dünyada yedek parçasını, servisini bulabileceğiniz gibi, her yerde hüsnü kabul görmüş, sorunsuz, evladiyelik araçların başında gelir..
Bu listeye premium markalar olan Lexus, Infinity v. s. gibi markaları eklememe nedenim, tüm dünya da yaygın olmaması..
En İyi Arazi Aracı Hangisi?
Arazi araç dediğiniz zaman da aynı otomobiller gibi ciddi bir rekabetin olduğunu söylemeden geçmem sanırım yanlış olur..
Mercedes G Class, Toyota Land Cruiser, Nissan Patrol ve hatta Mercedes Unimog gibi bir çok model var..
Bunların içerisinde her zaman başı çeken ve "En iyi" olan, tabi ki Mercedes Unimog..
Unimog'un 2. dünya savaşında kullanılması, tarlada çiftçiler tarafından kullanılması ve askeri birlikler tarafından kullanılarak bugünlere gelen Mercedes Unimog, Türkiye de sivil vatandaşa satılması yasak olan tek araçtı..
Tek araçtı diyorum çünkü bir kaç ay önce bu yasak tamamen kalktığı gibi Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesindeki bütün araçların "Zırhlı" olması gerektiği kararını aldı.
Ellerinde ki bütün araçları, hatta öncelikle yeni alınan Mercedes Unimog'ları ihaleyle satışa çıkardılar ve TSK da ki araçların büyük çoğunluğu şu an satıldı..
Mercedes Unimog almak için kıyasıya bir rekabet oldu ve çok yüksek bedellerle sivil vatandaşa satıldı ve halende satılmaya devam ediyor..
Mercedes Unimog'dan sonra ise Mercedes G serisi ve Toyota Land Cruiser lisyede yer alır..
Bu araçlarda bütün dünyada askeriye, muharebe meydanı ve sivil vatandaşlar tarafından tercih edilen en iyi arazi araçlarının başında gelir..
En İyi Karavan Markası Hangisi?
Öncelikle "Karavan" denildiği zaman, karavanlar ikiye ayrılır..
"Çekme karavan" ve "Motokaravan"..
En çok tutulanı her zaman çekme karavandır.. Römork çekme aparatı olan her güçlü araç karavanı çekebilir, tatiliniz bittiği zamanda, karavanınızı kapalı veya açık bir yere park edebilir, çekim yaptığınız aracınızı günlük hayatınızda kullanabilirsiniz..
Motokaravan ise; bugün iş gezisi, ve hatta dizilerin bile bir parçası olmuş durumda..
Karavan konusunda en iyi marka diye bir markayı gösterirsem yanlış olur.. Bugün Mercedes ve Volvo gibi bir çok araba üreticisinin bile ürettiği veya destek vererek ürettirdiği karavanlar mevcut..
Hal böyle de olunca sıfır karavan fiyatları, 10.000 $ ila 3.500.000 $ arasında değişiklik göstermektedir..44 Yorumla- +1 yıl
Wooooow neler görüyor bu gözler 😍 Şahane bir görüş olmuş gerçekten
- +1 yıl
@KürkMantoluHayri Güzel düşünce ve görüşün için teşekkür ederim, teveccüh gösteriyorsun Hayriciğim :)
+1 yılEn Kaliteli Araba Özellikleri Hangileri?
Öncelikle merhaba, bana göre arabalarda belli başlı özellikler o arabayı seçmeye etmen oluyor. Kaliteli ve iyi bir araba almak için ise bence şu özellikler başta gelmek zorunda gibi geliyor;
- Güvenilir olmak zorunda
- Komforlu olmak zorunda mümkünse araba kullandığınızın bile farkında olmamanız gerekir
- Yarı yolda bırakacak bir araç olmamalı
- Parçası yaygın ve sağlamlık açısından iyi olmak zorunda
- Göze hitap etmek zorunda
- Fiyat ve performans ikilisi eşit olmak zorunda
- Yola çıkarken sizi bir aksilik yaşar mıyım diye düşündürmemeli
Gibi gibi pek çok madde ekleyebiliriz aslında ama bence en önemlileri bunlardır. Soruna gelecek olursakta en iyi araba, jeep ve karavan seçecek olsaydım onlarda şöyle olurdu diye düşünüyorum.En İyi Araba Markası Nedir?

Normal binek bir araba arıyor isem muhakkak uğrayacağım ilk durak Mercedes olacaktır. Mercedesin binlerce modeli var bu arayışı daraltmak gerekirse de "C Serisi" ideal bir seçim olacaktır. Özellikle kendi favorim ve bana göre en iyi araba mercedes c180 modelidir. Tabii zevkler ve renkler kesinlikle tartışılmaz derece de önem teşkil ediyor.
En İyi Jeep Markası Nedir?

Bana kalırsa bu konuda hem modelin hem de bu çeşit araçların ismini taşıyan marka şüphesiz en iyi jeep markası yine jeeptir. Jeep markasının kendine ait modelleri içinde de benim gözümde gerçekten jeep gibi gözüken ve bir jeepten beklentinizi karşılayacak Rubicon modelidir. Bence en iyi jeep diyince akla gelen en mantıklı seçenek bu geliyor. Yine dediğim gibi renkler ve zevkler kesinlikle tartışılmaz.
En İyi Karavan Markası Nedir?

En iyi karavan markası diyince çoğu kişinin aklına eminim ki WV gelecektir lakin bana kalırsa karavan her yola her koşula ve her yere ayak uydurmalıdır bu yüzden tercihimi mercedesten yana kullanırdım.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Iyi günler diliyorum.12 Yorumla- +1 yıl
Perfecto ve ötesi bir görüş olmuş 😍
- +1 yıl
Teşekkür ederim rehberim 😀❤
+1 yılEn iyi Jeep Hangisi?
En iyi jeep dersen Hummer tektir ancak sahip olabileceğin en iyi araba alabildiğin araba. Hummer sahibi olmak çok mümkün değil günümüz şartlarına bakınca, Dodge Ram olabilir, Toyota Rav ya da Hilux güzel ama ülkede fiyatları malum, eskiden bir Ford Ranger alabilme ihtimalimiz vardı o da yalan oldu. Amarok desem onun da durumu belli. O yüzden Jeep, Suv kısmını es geçmeni öneriyorum.
En İyi Arabalar Hangileri?
Arabalar konusuna gelirsek Passat sahibiyim oldukça memnunum eski falan ama şu dönemde büyük bir avantaj. Alacaksan bu aralar almamayı öneriyorum. Sadece bilgi edinmek içinse, passat var focus var, mondeo var, Corolla var, aklıma gelenler bunlar.
En İyi Karavan Hangisi?
Karavan konusuna gelince, çekme karavanlar falan sıkıntı aldığın zaman motokaravan almak lazım. Onun içinde Sprinterları karavana çeviriyorlar onları seviyorum açıkçası, pahalı olduğunu düşünene Ford Campervanlar var, onlarda çok güzel.
42 Yorumla- +1 yıl
Eline sağlık şahane olmuş :)
- +1 yıl
Seninde eline sağlık çok güzel düzenleme olmuş. 🙂🙂
+1 yılAraba satın alırken nelere dikkat edilmeli?
Sanayide çalışsam bu kadar bilgili olamam ehliyetim yok ama sayıyorum
1. Şanzımantı iyi olacak
2. Boya çamurlularda çizik hasar yok
3. Devriaj sıkıntısız olacak
4. 4x4 araba 4 çeker yani 4 vitesli olacak
4. Motor ve motor parçaları iyi olacak
5. Değişeni var mı orijinal parça mı
6. Hasar kaydı var mı
7. Balatlarda sıkıntı var mı
7. Km bakılması gerekiyor
8. Yürür aksamı nasıl
9. yakıt çok yakar mı
10. Jantları kontrol et
11. Arabada su gaz kaçırma var mı
12. Bir arabanın iyi olduğunu kapı sesinden ve sürünce ki sesinden anlarsın hırıltı var mı
13. Param olsa, ehliyetim olsa verdiğim parayı karşılar mı
14. Alıcıya hayırlı olsun erkek gibi kızım keşke ehliyetim olsaydı53 Yorumla- +1 yıl
Unuttum 4x4 Nissan skayster ya da Nissan navara hastasıyım babaaaaa
- +1 yıl
Eline sağlık kuşum, dolu dolu yazmışsın <3
+1 yılBen BMW hastasıyım ya, iç ve dış dizayn olarak çok beğeniyorum. Özellikle 4x4 modelleri çok seviyorum X5 tarzı ama son zamanlar X2 modele merak saldım. Hem 4x4 modele yakın gibi hem biraz daha küçük. Ayrıyeten otomatik vitesli olması çok önemli sürüş konforu açısından.

Ben BMW X2 diyorum 😁 gerçek bir 4x4 diyorsak Mercedes ML olsun mükemmel bir arabaya yakın diyelim çünkü hayatta hiç bir şey mükemmel olamaz 😂
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
Ben aracımda olan özellikleri sayıyım
- Adaotifu Cruise control sistemi ( yarı otonom sürüş)
- Front assit
- Google earth navigation system
- Virtual cockpit
Vacuum kapı - Pla otomatik park asistanı
Direksiyon dan start sistemi - 4 koltuk ısıtma
Elektrikli hafızalı adaptif koltuk ( virajlarda koltuk yan destekleri şişer)
Carplay -android auto - Panoramic smart sonroof
Elektrikli otomatik bagaj - Yaya çapışma önleme
- Kör nokta asistanını
360 çevre görüş kamerası - Co pilot virtual cockpit 2 Yan yolu ekranı
36 nokta Colorful ambians Aydınlatma
Anahtarsız giriş ve çalıştırma
Uzun lazer far asistanı - Animasyonlu ön ve araka full LED farlar
Nigh vision gece görüş sistemi - Rs trim ve parçalar
220v invertör - Kablosuz tel şarj
- Wifi hot spot
Bang & Olufsen sound system - Not tüm bu donanımlar orjinal sistem olum kendi tarafından araca entegre edilmiştir
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao🦇🍀
2 arabaya hastayımjeep wrangler

4×4 Mercedes G550
71 Yorumla
+1 yılBi kere alman tankları her zaman kraldır içlerin de mercedes birincidir sedan da
Suv desem lamborghini urus rolls royce cullinan bentley bentayga mercedes g wagon range rover ulan hepsi kral seçemedim neyse
Hatcbach da volkswagen golf yeni peugeot 308 sw de mercedes cla shooting brake cabrio de bmw 4.20 mercedes e serisi filan olabilir coupe mercedes cls45-35 bmw 3.20i bmw z4sdrive pick up da ford ranger volkswagen amarok crossover da bmw x6 mercedes gle mpv de ford c-max ford s-max hafif ticari de ford courier minivan da mercedes vito volkswagen transporter supersport da ise bugatti ferrari lamborghini20 Yorumla
+1 yılAraba anlamında Mercedes, SUV olarak Land Rover, karavan piyasasıyla içli dışlı değilim ama Mercedes Sprinter 4x4 var çok hoşuma gidiyor, karavan dönüşümüyle giremediğin dağ bayır kalmaz, kur çadırını yat.
20 YorumlaBir rivayete göre Almanlar ,
"Mercedes'i yabancılara,
Audi' kendimize yaptık"
demişler.
Artık sen anla😊
Ama bu sorunun cevabı benim için yerine göre değişiyor.
Mesela şehir içi dolaşımda Volvo'yu
Arazi koşullarında Nissan ı tercih ederdim.
Ama ülkemizde bu koşullarda sanırım sadece hayal kalacak benim için 😊
Neyse olanlar tadını çıkarın.
Hayat..10 Yorumla
+1 yılFord focus titanyum x kullanıyorum 2010 Model Dünyanın en iyi yol tutuşuna sahip otomobili bu ve kendi gücündeki hiç bir arabaya geçilmez ne kalkışta nede devamında ve çokta tutumlu 5..6 Litre mazotla yapıyor... iç tasarımındada Türk tasarımcı “Murat Güler’in” imzası var... Buda ayrıca gurur kaynağı :)
10 YorumlaBana göre ve düşük bütçeli en iyi arabalardan biri transporter dir. Siyah ve camlar filmli. Ön arka koltukların arasına kapılı duvar çekersin arka zaten boş. Masa, koltuk, bar, televizyon, yer döşeme, duvarlara tahta döşeme, aydınlatma düzeneği kurunca inanılmaz zevkli oluyor uzun yolda ve tatilde, piknikte. Bu en uygun bütçelisi. Karavan daha iyidir ama onun fiyatlar daha uçuk herkese gelmez.
10 Yorumla
+1 yılValla daha araba sahibi değilim ama, bana en çok çekici gelen hep Mustang'ler, Ferrari'ler ve Porsche'lar
(yanlış bilinen gerçek: Porsche'nın okunuşu, porşe ya da porşş değil bu arada. Porşa. Almanca da, ingilizce de "porşa" diyor.
ALMANCA okunuşu "por-şea" diye, a yumuşuyor.
İngilizce okunuşu, "Por-şa" ama şa, sertçe)11 Yorumla- +1 yıl
Pardon. Almanca "Poo-şaa" diye okuyor. R yi nedense yutuyoooo 😂
+1 yılBentleyim...
60 Yorumla- Arabalar konusunda 859 cevap paylaştı.
u +1 yıl
Mercedes amg g 63 tabii ki
54 Yorumla- +1 yıl
😃✌🏻
+1 yılEn iyi araba sahibi olduğunuz arabadır. Sizindir bu yeterlidir.
60 Yorumla
+1 yılSedan dersek Rolls Royce Ghost veya Mercedes S650 Pullman derim jeep olarak da yine Rolls Royce Cullinan, Mercedes AMG G63, karavan olarak da Featherlite Vantare Platinum Plus derim ama hiç birini alamayız :D
10 YorumlaArabalar konusunda 571 cevap paylaştı. Ben forddan yanayım biçok konuda forddan çok memnun kaldım ki bugüne dek 100 lerce arabam ve biçok arabayı test etme imkanım oldu genel anlamda fiyat performansa göre ilk sıra ford ikinci sıra wolkswagen benim için
10 Yorumla
+1 yılJeep olarak:Land Rover arabada ise Audiyi tek geçerim.
30 Yorumla
+1 yılford markası almayı düşünüyorum gerçekten çok övülüyodu sonra alacağım modeli araştırdım gerçekten çok konforlu ford focus almak için hevesliyim hdi inş
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılRenault Talisman der geçerim, 1,6 motordan 160 beygirlik bir güç çıkardılar. Onu da geçtim 4 kontrol da var, şuanda günümüzde premium diye satılan araçların çoğunluğunda 4 kontrol yok ne yazık ki
10 Yorumla
+1 yılBMW M2 CSL.
Genesis Essentia.
Cadillac Escala.
Infiniti Elektrikli Otomobil.
Lagonda Elektrikli SUV'si
Lamborghini Sedan.
Nissan 370Z Nismo.
Mercedes SL.10 Yorumla
+1 yılAudi RS7

Der susarım, o rahatlık, o hazz, o konfor başka hiç bir arabada yok.
10 YorumlaBence eeee
Arabalara ilgim yok bilmiorum maalesef JEEP diye bir marka var juventus takımının formasına göğüs sponsoru bir tek o ve range rover ı biliyorum10 Yorumla- Arabalar konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi araba dodge demon
En iyi jip mitsubishi l300 turbo (şnorkelli olan versiyonu)
Karavan sevmem ama s400 taşıyan eski askeri kamyonları çeviriyorlar onlar güzel10 Yorumla Mercedes ve range rover araba markasına bayılıyorum. İç dizaynı çok güzel düşünülüp yapılmış. Çok güzel bir görüntüsü var iç ve dış olmak üzere.
20 Yorumla
+1 yılRange Rover bugünlerde en dikkatimi çeken araba markası
30 YorumlaMadem dikkat çeken premiumlardan gidiyoruz , o zaman mercedes e coupe diyorum ve kesinlikle siyah parlak metalik boya , taba veya kırmızı koltuklar.
10 YorumlaDavet için tsk
Mercedes Renault motorları kullanana kadar benim gorusumce en kraliydi
Artık Volvo taraftariyim10 YorumlaMagrius M-200 hem nostaji hemde yaşar gidersin ben yaşarım karar sende dostum ben nostaji severim biraz
10 Yorumla
+1 yıl
Bu hoşuma gidiyo
10 YorumlaBenim için Audi var
10 YorumlaJeep sevmiyorum vallaha ama araba markası soruyorsan markan daha çok arabaya aşığım Nissan GTR r34 skyln yazarken bile fena oldum bak 😂😂
10 Yorumla- Arabalar konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılNissan Patrol, pathinder, Mitsubishi Pajero
Japon canavarları iyidir20 Yorumla Honda CRV ye sahibim, çok memnunum. sadece süspansyonlar biraz sert. oda 4x4 olmasında dolayı öyle diyorlar..
10 Yorumla
+1 yılBen bir Volvo xc60 alayım lütfen 🖐️mavisinden olsun volvo çok hoşuma gidiyor
10 Yorumla
+1 yılDodge challenger hellcat
Mercedes g wagon
Begendıklerım bu ikisi10 YorumlaBmw
Mercedes
Audi ve aşık olduğum dünyalara degisemeyecegim honda son seri10 YorumlaSportif jeepler konusunda lambo - range. Ama daha ağır daha konforlu dersek Amerikan Suvları.
10 Yorumla
+1 yılNissan GTR Radzilla. Arabanın ışıkları bile diğerlerini tokatlamaya yeter :D
10 Yorumlatogg aga laubalilik istemem herkes haddini bilecek 😎✔👍
10 Yorumla
+1 yılşu an hedefim Opel Astra arabalar hakkında pek bilgim yok😅
10 YorumlaKaravan markası yokta. Karavanı kendım yapardum. Servis araclarına yapılıyor bayada guzel oluyor. İsyedıgun. Gibi dizayn edilebiliyor
10 Yorumla
+1 yılBen iyi karavan bu kesinlikle Marchi Mobile eleMMent Palazzo Superior inş bunu alabilirim 😍
10 YorumlaAudi/audi ve audi... audi tam bir audi dir araba dunyasinda 😀
10 YorumlaEn iyisi midir kötüsümüdür bilmemLakinToyoto kullanmaktayım mutluyum
10 Yorumla
+1 yılAraba
Ben lamborghini urus kullaniyorum
Esim porsche cayenne markasi kullanir tavsiye ederim14 Yorumla- +1 yıl
Bence Bugattiye geçin ben Bugatti eşim Königsegg kullanıyor çekişleri çok iyi :)
- +1 yıl
@Kankamstyle urus ve porscheyi kötüleyen türkte ilk defa gördüm hiç kullandın mı kide beğenmiyon
- +1 yıl
Ben kaza yaptığım esnada şirket urus verdi arabam onarılmana kadar ayrıca ehliyet alırkende cayenne arabasıyla öğrendim araba sürmeyi ben onları sürerken boğuluyorum tasarımları boğucu geliyor en iyisi bugatti bakkala ekmek almaya bile bugatti ile gidiyorum :)
- +1 yıl
@Kankamstyle sana göre farklı bana göre farklıdır bu durum
Kullandıklarım için ancak cevap verebilirim. Mercedes
10 YorumlaEhliyetim yok almayı hiç düşünmedim
Ama jeeplere ve Mini Cooper a çok hayranim11 YorumlaTabi jeep en kral araba ancak anasının nikahı burdasın bile alamayız.
10 YorumlaKaravan olsun, sevdiceğimi alıp rüzgarın götürdüğü yere gider, istediğimiz zmana yer, istediğimiz yerde konakları, aktivite ler.. Romantik geceler bence çok hoş 😊
10 Yorumla
+1 yılMercedes E63S 4.0 motor 612 HP 850nm tork üretiyor mükemmelin üstünde
10 YorumlaSorun hatalı bir kere araba mı jeep mı karavanmı hangisi bilader
22 YorumlaPorsche 911 turbo s / Cadillac Escalade
Hayalimdeki araba ve SUV.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltürkiye gibi alım gücü düşük ülkede böyle soru sormak? araba fiyatlarında hep Usaya özenmişimdir. Çoğu eve çekilidir muhakkak.
10 YorumlaRubicon
Artık istek atma lutfen32 Yorumlasağlam (uzun süre arızasız çalışan) bir araba diyorsan tabii ki ford derim.
Ama görünüş açısından diyorsan audi - rang rover - karavan bilmiyorum hiç bakmadım10 Yorumla
+1 yılnormalde spor arabalar en tercih edilenlerden ama mercedesin çıkardığı jeep insanların ilgi odağı oldu ama şunu farkettim ünlü markalar kötüde olsa neyi üretirse o hep favori olur.
10 Yorumla
+1 yılBence BMW ve Mercedes işini biliyor fakat Lamborghini , Bugatti , Porche , Mazerati , Ferrari , Nissan , Toyota gibi markalar daha iyi arabalar üretiyor bana sorarsanız.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an audi s line a3 kullanıyorum ama Mercedes almak istiyorum bunu elden çıkarıp
10 Yorumla
+1 yılKaravanda woswos /jeepte range over/arabada Audi önceleri BMW di şimdilerde bu ilgimi çekiyor.
Honda sevmem Toyota da sanırım çevremde popüler olan pek çok şeyden soğumuşum10 YorumlaRahatlık olarak Mercedes
Görsel olarak Range Rover
Hız ve zenginlik olarak Lamborghini00 Yorumla
+1 yılSuzuki derim japon harikası şanzıman Mercedes motor Honda 100000 km garanti çok seri ve sesine hayran olursunuz.
10 YorumlaRange rover tabikide rahat ama pahalı genel ortalamaya ve bütçeye bakılırsa honda civic verilen paraya ve özelliklerine göre gayet güzel
10 YorumlaBMW'nin M serisi
Mercedesin AMG serisi
AUDI'nin RS serisi
Gerisi bos demiyorum ancak bu 3'ü baskadir10 Yorumla- Devamını Gör (172)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar