Gri clio benim araç. Aslında nefret ediyorum böyle park etmekten. Arkadaki araçlara bakın Geniş geniş yayıla yayıla park eden insanlar yüzünden kıç kadar yere girmeye uğraşıyoruz.
Park sensörü ve geri görüş kamerası olmadan dar yerlere park yapabiliyor musunuz? Böyle yerlere park etmeyi seviyor musunuz?
Arabanızın aynısından bende de var. Park sensörsüz dar park yerinden zorla çıkıyorum, hele model yılı yüksek olanlara yaklaşmaya aşırı derecede üşeniyorum. Bir kere başıma geldi; ama çok güleceksin. 2014'te bir park yeri bulmuştum. O zamanlarda Geely Emgrand EC7'ler yeni çıkmıştı. Park yerinin ön tarafında, 88 görünümlü, koyu renkli (gece vakti olduğundan dolayı rengini tam net göremedim) ve alarmlı Broadway vardı. Arkamdaki beyaz Geely Emgrand EC7 yüzünden yaklaşamayıp, Broadway'in arka tamponuna 3 kez kapıyı tıklatır gibi değdirip bu şekilde park ettim. :'D :'D :'D Park sensörü taktırdım, daha rahat çıkıyorum.
8,5 senedir 2002 model RNA (tek havayastıklı) modeli kullanıyorum.
Abi girmek sorun değil de adamın arabasına dokunmak sorun. Kamera ya da sensör veya arkaya bakan biri olmayınca çok zor oluyor. Dokunsan Hiç bir şey olmaz ama tesadüfen görse hele de pimpirikli biriyse koparır yaygarayı arabamı çizdin diye.
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Park sensörü ve geri görüş kamerası olmadan dar yerlere park yapabiliyor musunuz? Böyle yerlere park etmeyi seviyor musunuz?