- aile arabası olacak (9+1)..
- tek renk seçeneğim beyaz, kirli beyaz, krem..
- arkadan çekişli olması çokk önemlidr..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çok fazla araç seçeneklerim var.
Esas aile aracım; 5 kişilik, MPV sınıfında, dizel motorlu, 200 bin km'yi aşmayan, füme veya gümüş gri olacak. (Ford C-Max Titanium X)
Diğer aracım; klasik, 5 kişilik, steyşın vagon, nadir rastlanılanlardan olacak. Kırmızı, beyaz veya mavi öncelikli. Restorasyonunu yaptırırken, araç LPG'li ise, LPG tankını söküp orijinal benzinli olarak kullanacağım. İstanbul, Ankara , Samsun ve Polonya hariç her yeri gezeceğim araç olacak. (Kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal)
Kötü araç sürücülerine ( Ankara , Samsun ve Polonya) karşı Ford ile Kambur Kartal'ı götüremeyeceğim durumlardaki tek alternatif aracım: 5 kişilik, sedan, benzin+LPG'li (Kapıkule-Polonya arasındaki yolu ve Polonya'yı benzinli olarak kullanacağım. Benzin veya LPG, Samsun ve Ankara 'da isteğe bağlı dönüşümlü kullanılacak.), tek renk (beyaz) şartlı eski sınırında bir araç. Araç kamerası zorunluluğu bulunduran tek aracım olacak. (beyaz renkli orta kasa Renault 9 Broadway)
Sadece İstanbul gezisinde içten yanmalı motorlu araçlara hararet yaptırdığı gerekçesiyle kullanmayı yasakladığım değişik aracım; elektrikli motorlu, 4 kişilik, 3 tekerlekli, kırmızı, beyaz ve maviden birisi olabilir. (Yuki Tria)

Bebeğimle tanıştırayım, otogar güzeli olur kendisi😎
Teşekkürleeerr♥

BMW 520 kesinlikle siyah istiyorum çünkü çok asaletli duruyor.
ne peki?
siyah bir renktir ne olursa olsun
asalettir siyah
Cevap
2Cevap
Alman olsun yeter bence Almanlar her zaman en iyisini yapıyor çünkü 🙃👍
#ALMANMOTORS
Dayanaklılık ve konfor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?