Araba 2ci viteste 2bin devirdeyken gazı çekiyorum normal olarak devir düşüyor rolantiye ama 2binden 1bin devire inerken bi anlık saliselik kasılma duraksama oluyor. Normalmidir. Passat b6 1.6 FSİ manuel
Teşşekürler
Teşşekürler
Civatalar gevşemiştir bu yüzden de vites kolunun hareket edebileceği bir boşluk oluşmuştur. Vites kolunun oturduğu platform üzerinde meydana gelen aşınmalar ve değişimler de aynı şekilde bir gevşemeye sebep olabileceğinden, vites kolunun oynamasına sebep olabilir.
Yardımcı olması adına bir link atıyorum onu izleyebilirsin ;
https://www.youtube.com/embed/1XYDL9NqWw4Cevap
4Cevap
Çok normal değil gibi..
Ecu dan da yapar, araç hava filtresinden de yapar, başka şeyden de yapar..
Servise göstermenizde fayda var..
Arac km de?
Baskı balata da bitiyor olabilir ya da sorun olabilir.✂️
Ya o titreme biraz benim yüzümden eriniyorum vites küçültmeye hızım 20 khm 4 viteste gitmeye çalışıyom. Benim söylemek istediğim ben yeni sürücüyüm. Geçen 4 cü viteste araba kaldırmaya çalıştım. Unuttum atmayı 😂 araba tak diye vurdu debriyaj istop etti. Yani bi zararı olmuşmudur bilemiyorum. Baskı balatanın tahmini 40bin khm si daha var. Anlmaya çalıştığım şey 2 ci vitesteyim 2bin devir de gidiyorum gazı kesiyorum devir 1bin ne düşerken bi anlık fren yapar gibi kasılıyor akmıyor yani araba pürüssüz 1 bin devire düşerken bu normalmi
Hani söyle diyim 2 parça yalpa yapmış yalpa yerine gelince. Duraksaması gibi ama bi kere yapıyor herseferinde gazı kesince
normal yegenin yüke binince titriyor turbo zdizel değilki torkla yürüsün :D
b6 kasa zaten 1.6 motora ağır geliyor normal
Ya o titreme biraz benim yüzümden eriniyorum vites küçültmeye hızım 20 khm 4 viteste gitmeye çalışıyom. Benim söylemek istediğim ben yeni sürücüyüm. Geçen 4 cü viteste araba kaldırmaya çalıştım. Unuttum atmayı 😂 araba tak diye vurdu debriyaj istop etti. Yani bi zararı olmuşmudur bilemiyorum. Baskı balatanın tahmini 40bin khm si daha var. Anlmaya çalıştığım şey 2 ci vitesteyim 2bin devir de gidiyorum gazı kesiyorum devir 1bin ne düşerken bi anlık fren yapar gibi kasılıyor akmıyor yani araba pürüssüz 1 bin devire düşerken bu normalmi
Hani söyle diyim 2 parça yalpa yapmış yalpa yerine gelince. Duraksaması gibi ama bi kere yapıyor herseferinde gazı kesince
^mın feryadı daha önce bilgisayara pedal vites seti alıp kullanmayı öğrenseydin ya yaşadığın herşey normal sıkıntı yok tecrübe edinmeye bak
Ben öğrenene kadar si. kerim bu arabayı ne bana nede baskasına hayrı kalır dvsgvsvs. Eywl
debriyajı ezdire ezdire kaldır boşver balatan yıpranır en fazla
Bir soruna işaret ediyor olabilir.
kayıştandır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?