Arabalar Eşiniz ile araba/motor almak arasında kalsanız ne yaparsınız? Coiffeur34 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Eşiniz ile araba/motor almak arasında kalsanız ne yaparsınız?O diyor hayır, motosiklet, sen diyorsun hayır, araba 🤔bu işin sonu nereye varır? #Coiffeur34 ✂️ Eşiniz ile araba/motor almak arasında kalsanız ne yaparsınız? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
pieta5 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Türkiyede motor ne bileyim hem iklim şartları, hem trafikteki zorluk. Motoru araban olduktan sonra keyif için alabilirsin 1 0 Yorumla
turistFatma Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Oldum olasi motordan nefret etmisimdirAraba konforu varken araba tabiki👌 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Arabalar konusunda 424 cevap paylaştı. Motora binemem ki ben korkarım 0 0 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Bekarim araba da ev de aldim Aklimda yat almak vr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türkiyede motor ne bileyim hem iklim şartları, hem trafikteki zorluk. Motoru araban olduktan sonra keyif için alabilirsin
Oldum olasi motordan nefret etmisimdir
Araba konforu varken araba tabiki
👌
Motora binemem ki ben korkarım
Bekarim araba da ev de aldim Aklimda yat almak vr
İkisinide alırız.
Ev alırım