Ben araçtaki harelenmeleri ve ince çizikleri giredip parlaklık ve güneş yanığından uzak tut mak istiyorum Şimdi önce. İnce çizik ve harelere uygun pasta yapıp üstüne wax onunda üstüne son kat cila uygulaması yapıcam ama wax üstüne cila olurmu ve sintaş pastasını önerirmisiniz ürünler resimde sizin farklı bir öneriniz var mı
Önce demir tozu temizliği yap sonra kille arabayı boya yüzeyi pas balata tozları ve reçine vb şeylerden arının pürüzsüz olsun bana sorarsan menzerna 400 2500 3800 ayna gibi yapar o iş sintaşla falan olmaz bu üçünü kat kat vuracaksın her katı tek tek silmen gerek yoksa komple yaptığın iş boşa gider 3800 den sonra sildin diyelim parlıyor sonra arabayı Bi güzel yıkarsın fırçasız yumuşak veya çizmeyecek sünger vb malzemeyle ondan sonra soft 99 var cila onu al derim onuda parça parça sür fazla kurumadan sil mikro fiber bezle ama tabi bu dediklerimin uygulaması öyle sağda solda sokakta pasta cila yapmaya benzemez tabi ki
10 Yıldan beri bu işin içindeyim. Wax ve cila aynı şey reis öncelikle arabaya güzel bir pasta işlemi ile birlikte hare giderici atılır , daha sonra güzel bir boya koruma ile aracı güzel bir noktaya getirilir. Marka olarak ise Menzerna kullamalısın reis.
Kanks vax cila aynı şey zaten gidip sağdan soldan alma nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama mafra nın ürünlerini gidip bayisinden al ya da uygulattır. İnce pasta çok çizik almaz üstüne çok hare bırakır. Hareyi de pasta yaptığın makineyle atılmaz rupes orbit makineyle atılması gerekiyor. Hevesini kırmak gibi olmasın ama işi bilene bırak. Bıraktığın yer de bayi olsun. 200-300 TL ye yapan yerler arama biz 850 TL ye yapıyoruz mesela. He le arabanda boya falan varsa yaparken boyasını alabilirsin