Arabalar Aracınızda ses sistemi ve modifiye sever misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Aracınızda ses sitemi ve modifiye sever misiniz? Benim çok hoşuma gidiyor ses sistemi basslar ile müziğin keyfini almak. Ve sade modifiye ile güzelleştirmek. Aracınızda ses sistemi ve modifiye sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Site Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ses sisteminde Pioneer Sony arabada Honda Mazda kanka 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Piooner sevmiyorum basslar kafa şişiriyor tonlama yok bana göre Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pioneer çok tutuldu ama Sony gibi hatta Yamaha Alpine de çok iyi firma kanka 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ben fiyat performans bakarım olaya marka takıntım yoktur. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orası öyle tabi ama çok sağlam mallar yapıyorlar onun için dedim uzun açısından reis Yorumla Soran +1 yıl Sende hangi sistem var? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kenwood var Yorumla Soran +1 yıl Güzel markadır 👍🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sansui yazacaktım yanlış oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kenwood bundan önceki kullandığım dı şaşırdım reis 😀 Yorumla Soran +1 yıl La bak ya neyse senin hoşuna gidiyorsa sıkıntı yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen kanka on numara vallahi Hi fi marka da Japon herhalde doğru mu? Yorumla Soran +1 yıl Hi fi marka değil subwoofer markası JBL Amerikan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl JBL ha tamam kanka Samsung, ün o marka da Guneykore sayılır yani iyi biliyom JBL yi Yorumla
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Kesinlikle bir araba da benim için olmazsa olmaz ses sitemi ve modifiye. 1 2 Yorumla Zlatan_red +1 yıl Eyvallah reis Yorumla Soran +1 yıl Ne demek 😉 Yorumla
Mikiifarecik Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Arabam yok olursa düşünürüm 😂😂 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sevmek yeterli zaten 👍🏻 Yorumla Mikiifarecik +1 yıl Kesinlikleee Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı ile olur inşallah diyeyim o halde 🙏🏻 Yorumla Mikiifarecik +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
PetroSexual Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Ses sistemi şart zaten, modifiye de abartıya kaçmadıkça seviyorum. 1 0 Yorumla
ahmet10111 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 313 cevap paylaştı. Bagaja ufak 200w bir subwoofer koymayı düşünüyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel olur Yorumla