Linea gibi bir araba.. Azla yetinmeyi seven, evi idame ettiren. Eşini yormadan kanaat edip huzurunun kaçmasını istemeyen , para göz olmayan bir kadınsa kesinlikle Linea gibi az masrafsız bir araba.. Kadın tam tersi özellikteyse, para için evlenmişse falan FERRARİ..
Birçoğunun varlığından bihaber olduğu, haberdar olanların ise %90'ının bedelini ödeyemeyeceği. Bunu Türk kızları da bilmiyor aslında çoğu zaman. Değişik.
Bu soru hiç hoş olmamış zaten motor dediğiniz kadınlara bir de araba diyorsunuz erkekler araba olsaydı hangisi olurdu desek bi ton konuşurdunuz ama lütfen böyle benzetmeler yapmayın :)
Chevrolet... İyi araba ama parçası yok, bulsan pahalı, çıkmasına güvenemezsin, satsan kimse almaz, atsan atılmaz, olmasa arabasız kalırsın, aynı paraya daha iyisi de yok... :)))))
A noktasından B noktasına belirli özelliklerde bizi ulaştıran pratik makinedir araba.. Türk kadını da bunu fazlasıyla yapabiliyor.. Ben binerim ağa, gerisine karismam
bugatti veyron. maddi açıdan elde etmesi zor. ancak parası olan elde edebilir. parası olmayanın bırak yanından geçmeyi sol aynadan bile bakmasına izin vermez.
Mercedes olurdu. Türk kadını gibi güzel ve seksi kadın yok başka ulklerde. Ben bir çok ülkeye gittim bir çok farklı ırktan kadın gördüm ama türk kadını gerçekten çok başka.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hangi marka ve hangi model olursa olsun yalnızca yufkacılar ve Ümitcan Uygun gibiler sürebilir mevzu budur.
Hummer olanı var, benzinlik yetmez. fiat var 3 kuruşla dünyayı gezersin, passat var görüntüsünden fazla yaşatır, mercedes var hayatı zirvede yaşarsın, ferrari var komplekse girersin, bmw var uçar kaçar gider.
Eski model bi Mercedes olabilirdi değerli ve sağlam fazla sorun çıkarmayan konforlu fakat dışardan bakıldığında bilmeyene eski model bilene çok değerli