Renault Megane
Hyundai Elantra
Ford Focus
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Megane ve Focustan bahsedeceğim. Her ikisinin de en dolu paketini seçtiğimiz için standart donanımlarında belirgin farklar yok. Her ikisi de acil fren destek sistemi, çift bölgeli klima, karartmalı arka camlar, dokunmatik ekran multimedya ve bluetooth sistemi gibi özelliklere ve çok daha fazlasına sahip.
İkiside birbirlerine yakın özelliklere sahip Focus fiyat olarak biraz daha önde.
Megane 115 PS gücündeki motora sahip. 0-100 hızlanmasını 11.2 saniyede tamamlıyor. 120 PS gücündeki Focus ise 0-100 hızlanmasını 10.2 saniyede tamamlıyor.
Yeni Megane ve yeni Focus'u kullandım, Elantra hiç kullanmasam da satış rakamlarından dolayı bu ikisinin gerisinde kalacağı açık.
Yeni Focus'u pek beğenmedim, eskisi daha yakışıklı geliyordu bana ama yeni Megane efsane geldi bana, iç dizaynı makyaj öncesi Megane'a göre kat kat daha iyi, adamlar bir makyajla çok fazla şey değiştirmişler.
Yine de Ford Focus'u seçiyorum, hem yol tutuşu hem motor seçenekleri hem otomatik şanzıman nedeniyle.
Merhaba, öncelikle 1. focus derim çünkü daha önce de kullanma fırsatım oldu tank gibi araba, iyi yol tutar, kaliteli malzemesi var, dayanıklı, yalıtımı iyi, performansı yeterli. 2. Olarak normalde megane derdim ama burada koyduğun elantra yeni çıkan kasa bunu pek bilmiyorum incelemedim ama tasarımı gayet şık duruyor megane kafa tutar gibi duruyor denemek lazım.
Renault megane derim. Şirket arabalarımın hepsi renault'tu. Ordan gelen bir alişkanlık
Cevap
10Cevap
Arabalardan hic anlamam. Su an tek derdim araba kullanmayi becerip, ehliyetimi alabilmek. İlkinde kaldim, ikinci de ne olur, bilmiyorum. Marka secmek sonra ki is😂😂
Olmuyor , olmuyor, olmuyor😞😞
Ya bu Ford iç tasarımı sallıyor mu biraz? Ya da görsel mi kötü? Diğerleriyle kıyaslayınca nedense leş geldi bana :S
Focus demek üzere girdim soruya, Megane deyip çıkıyorum.
Hepsini kullanmış biri olarak
Focus tabii ki..
Hem sağlam hem daha iyi performans..
hem piyasası var
en son megane derim sadece yakıt tasarrufu var onun dışında bir albenisi yok bence
Az yakan konforlu sürüş sürtünce vurunca hemen yamulmayan cam tavan hangisinde varsa o
Bi de yokuş kalkış desteği olsuuunn
Niye
Teşekkürler.. ilgimden dolayı bilgim.
Açık ara Megane yakıt cimrisi, vergiden tasarruf ve konforuyla gönlümün efendisidir. İleride kendime ait bir araba alırsam inşallah bir tek Megane alırım herhalde. :D
C ve d sekment araçları birbiriyle kiyaslamak yanlış elantra d sekment
Bu ayrıntı iki sınıf arasında 100.000 tl fark ediyor nasıl takilmayacan
Focus tabii ki..
Hem sağlam hem daha iyi performans..
Sonra elentra, en son megane..
Megane 🖤Keyifli günler..
1. hangisiyse onu seçerdim😂
arabadan anlayan herkesin ford diyeceğine yemin ederim ama kanıtlayamam
O vereceğin paraya daha iyi arabalar var kardeşim
Cıtroen aircros
Pejo 3008 miydi büyük olan
ya da bu tarz diyorsan volvo v40 a3 sedan vs