Şahsen siyah rengi çok seviyorum ancak inanılmaz toz ve sıcak çekiyor... :/ Sanırım bir daha ki aracımı beyaz alacağım.

Siyahtan şaşmam ben. Çok asil bir renk. Ayrıca arabaya çok yakışıyor. Kaplamalarda ama renk farketmiyor çoğu hoşuma gidebilir. Beyaz ya da gri de olabilir. Arabanın modeline göre renkler değişiyor aslında öyle diyim.

Gümüş gri veya füme Ford C-Max Titanium X. Babamın son 2 arabası gümüş griydi ve bu rengi çok seviyorum. Beyazına en hasta olduğum araba orta kasa Renault 9 Broadway. Başka renklerini hiç beğenemiyorum. Bazı arabalarda çok değişiyor. Tofaş Doğan SLX'te turkuaz yeşili, kırmızı veya beyaz kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal, mavi Fiat Uno 1.4 ie, Hobby, gibi... Siyahı bir tek Audi'ye yakıştırırım; ama sıcağı çok çektiği için tercihimde değil. Füme Renault 12'miz vardı bir zamanlar...
Parlak mor <3
Bayılıyorum rengine. Bitiyorum aşık oluyorum. Lamborghini Aventador Sv.. nin harika rengi diyebilirim. <3
Yakından gördükten sonra iyice aşık oldum diyebilirim.
Suicide Squat filminde Joker ve Harley Quinn'in arabası da mor renkti, efsane güzel duruyordu. :)
Ay sahi ya. Orada bir araba vardı renkli. Şimdi hatırladım. <3
İşte o efsane sahne
www.youtube.com/watch
<3 Benimki si 2016 model ama olsun. Buda çok güzel <3 :)
Lambo olsun da gerekirse 2000 olsun :))
<3 <3 <3 Teşekkür ederim.
Rica ederiim :)
Olala <3
Pembe veya kırmızı.
Sana sadece pembe... :D
😁
Cevap
21Cevap
Aslında bu arabaya göre değişkenlik gösterir benim gözümde..
Fakat her araca yakıştırdığım bir renk var, o da beyaz..
Kiri çiziği tozu pek göstermez, güneşte kalmaktan dolayı boya veya vernik yanığı olmaz..
Tertemiz..
Aslında sevdiğim renk siyah ya da kırmızı ama kullanım açısından maalesef beyaz tercih ediyorum. Antalya çok sıcak ve maalesef arabayı temiz kullanmak çok zor. O yüzden az kir gösteren, az sıcak emen beyazı tercih etmek durumunda kalıyorum her zaman 🤗
Aklımda çok fazla seçenek var ama nardo gri hepsinin önüne geçiyor, gerçi koyu kırmızı da isterdim, yarış yeşili de isterdim. 😍
Arabada çok farklı ya da uçuk renkleri sevmiyorum. Siyah ya da beyaz arabayı çok daha asil ve güzel gösteriyor, başka renkler bana göre arabayı daha çok oyuncak araba gibi gösteriyor. 😄🤷
Evet siyah rengin ne yazık ki o tarz bir azizliği oluyor fakat ona seçenek olsun diye de beyaz rengi de söyledim. Bir dahakine beyaz denersiniz.🦋😄
Ahh süper, şimdi içim rahatladı bu bilgi ile ! 😄👸
Dün kredi çekip aldım
Teşekkürler abi ama satıcam çok yakıyor

İşte kendisi burada❤️
Çok güzel böyle bi Gri var çok sık rastlanılmıyor o renge nadiren var o rengi gerçekten beğeniyorum Arabada
Söze zaten gerek yok 😍
Parlak kırmızı olacak
Açık renkler...🌈
Kırmızı spor arabalar efsane ya bayılıyorum ben onlara ❤😍
Var bi hayalimiz ama hayalimiz iste o yizden soylemek bile alayci geliyor
Mürdüm, buz mavisi, bakır veya kahve tonları ideal.
Ya tamamen siyah olsun batmobil gibi ya da parlak kan kırmızısı elektrikli Mini Cooper 😍
Pastel yeşili, monster yeşili, koyu parlak turuncu, bordo, koyu turkuaz.

Ben kırmızı ve hatları belirgin araçları çok seviyorum
Siyah mat...
Çamırluklar, tamponl, rüzgarlık, jantlar tamamiyle siyah.
Asilliğin rengi? ✅
Beyaz mercedes C180'im var, bebeğim o benim. Başka araba alacak olsam yine beyaz olurdu, çok klas.
Arabam parlak mor ama gri sevinirim
Mavii💙
En canlı renk.
Her modele her renk gitmiyor ki :)
Kırmızı ya da beyaz
Siyah, parlament mavi veya koyu karamel
Nar cicegi ya da saks mavisi
Yarısı kırmızı yarısı beyaz
Parlak turuncu ya da mat gri
Goreseldeki çok tattlıııı🤗
Siyah olmalı kesinlikle
Mat siyah ya da kırmızı
Fakiriz fakir 😂😂 paramız yok
Kırmızı olmalı tabii ki.
Simsiyah olmalı Lexus Lc 500 alırsam öyle olacak.
ALTIN SARISII, bi araba görmüştüm acayip HARİKA
Turkuaz küçük eski sünepe volvo çok şeker ya
Zift siyah
Siyah
Kırmızı 😌
Mat siyah
Kırmızı
Mat siyah
Siyah😌
Toz pembe 😂
Mor ya da kırmızı
kırmızı ya da gri
Siyah
Beyazzzz
Kırmızı
Siyah veya Beyaz
Siyah
Sarı👌
Kırmızı.
Beyaz
Kırmzıııı
Beyaz
Mat siyah...
Bej, kiremit.
kahverengi aşığıyım
Ben bi vosvos aşığıyım resmen ve mavi vosvos.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?