Sevgili KS halkı yeni motor ehliyeti almış bir kıza hangi motoru tavsiye edersiniz. R6 alicaktim ama abim ilk önce motora daha iyi alisman için daha düşük birşey alalım dedi.
Ilerleyen zamanlarda R6 alicam.
Ilerleyen zamanlarda R6 alicam.
Yani ufakdan başla zaten ilerleyen zaman da yetmeyecek sana
Aynen zamanla yetmeyecek
Dikkatli kullan 😊
Oky😊👍
Cevap
8Cevap
Yamaha Xmax 250 ABS modelini öneririm, racing motoruyla başlamak zorlayacaktır.
Bir r6 kullanıcısı olarak sana verebileceğim tek tavsiye; Yeni başlıyorsan, ölürsün.. 250cc sınıfında r25 ile başlayabilirsin.
Aynen bende ölürüm diye daha düşük biseyle baslicam. Ayağım alışınca R6 alicam.
Teşekkür ederim. Yaralı görüşlerin için.
Ben alacak olsam honda bakarım ilk kullanacaksam ve ilerleyen zamanlarda yükselteceksem honda cb 250 veya 125 falan bak derim
Emeklemeden koşamazsın. Diğer yorumlarda bisikletle falan kıyaslamışsın çok saçma bisikletle 100-150 km hızla düşmüyorsun. Ayrıca kaza yapam diye bir şey yok.
Kaza yapmam demedim zaten. Bisikletle kiyaslamamim sebebi " çok fazla düşüp kalkacaksin " demesinden dolayı o yorumu yapmak gereği duydum. Tamam motorda illa kaza yapıp düşebilirim ama o kadar da fazla düşmem.
Paran varsa Yamaha MT 25 yoksa Bajaj pulsar ns 200, başlangıç olarak grenajlı alma çok fazla düşüp kalkacağın için kırılmadık yer bırakmazsın 😅
Çocuğun bisikletten düşüp durduğu gibi düşmuyorum. Zaten düşüp dursam ehliyet vermezlerdi
Dostum al CBR 125 i
Ama boyun kısa ise ki kısa olduğunu zannetmem r6 düşündüğün için eğer kısa ise de msx125 ilede baslayabilirisn neyse kendi kararın
Yamaha R125, Yamaha MT 125
Cf moto 150 nk iyi
Olabilir. Güzel motor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?