Arabalar Erkekler belki bilir, bu arabanın markası ne? CemreDenizGND Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bugün gördüm, aşık oldum resmen. Müthiş bir araç. O kadar ağır ve güzel bir sesi vardı ki... Erkekler belki bilir, bu arabanın markası ne? Cevapla Marka Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Boavista Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Pontiac Grand Le Mans, Chevrolet İmpala. Bunlara çok benziyor ama hangisi bilemedim başkası da olabilir. 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Pontiac mı Oldsmobile mı bilmiyorum. İlk defa gördüm. 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Büyük ihtimalle Chevrolet 1 7 Yorumla CemreDenizGND +1 yıl Ben de öyle düşünmüştüm ama bilemem. Chevrolet Camaro diye düşündüm. Yorumla technocrates +1 yıl Camaro tek kapı, Camaro değil bu. Yorumla CemreDenizGND +1 yıl Bilmiyordum. Yorumla CemreDenizGND +1 yıl Impala yazmış birisi. Chevrolet Impala. Yorumla technocrates +1 yıl Hayır, Impala'nın kuyruğunda uzun çıkıntılar var ve motor kaputu çok daha kaslı. Yorumla technocrates +1 yıl Biraz benziyor gibi ama kelebek camı yoktur Impalanın o yüzden eşleşmiyor Yorumla technocrates +1 yıl Buldum sanırım. Ford Gran Torino :) Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Eski model mersedes 1 3 Yorumla CemreDenizGND +1 yıl Değil. Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Neden Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Klasik Peugeot https://ibb.co/QkgZTJnAraç bu Yorumla
ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Chevrolet 1 2 Yorumla CemreDenizGND +1 yıl Ben de öyle düşünmüştüm ama bilemem. Chevrolet Camaro diye düşündüm. Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Bende öyle tahmin ediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Pontiac Grand Le Mans, Chevrolet İmpala. Bunlara çok benziyor ama hangisi bilemedim başkası da olabilir.
Pontiac mı Oldsmobile mı bilmiyorum. İlk defa gördüm.
Büyük ihtimalle Chevrolet
Ben de öyle düşünmüştüm ama bilemem.
Chevrolet Camaro diye düşündüm.
Camaro tek kapı, Camaro değil bu.
Bilmiyordum.
Impala yazmış birisi. Chevrolet Impala.
Hayır, Impala'nın kuyruğunda uzun çıkıntılar var ve motor kaputu çok daha kaslı.
Biraz benziyor gibi ama kelebek camı yoktur Impalanın o yüzden eşleşmiyor
Buldum sanırım. Ford Gran Torino :)
Acaba marka ne çıkacak 🤔
Eski model mersedes
Değil.
Neden
Klasik Peugeot
https://ibb.co/QkgZTJn
Araç bu
Chevrolet
Ben de öyle düşünmüştüm ama bilemem.
Chevrolet Camaro diye düşündüm.