Hondaya bak şu passattan hayır yok allahaşkına anlayin artık ya , görüntü sadece o araba
3
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Passat sadece görüntü mü.. Sanırım hiç Passat kullanmadınız. Volkswagen grubunda ki tüm araçların kokpitine BMV Mercedes Audi gibi markalar gıpta ediyor. Bakın sadece kokpit diyorum.
Sevmiyorum ben ya zevk meselesi sanırım, bak ford da kullandım, allah var dehşet ben biraz hız tutkunuyum🙈🙈ama hondaya da binen bırakamıyor yine de honda diyorum ben 😍
Soran
+1 yıl
D segmentin de otomotiv sektörünün öne çıkardığı tek araç Passat. Bunu araştırabilirsiniz. Ayrıca Passat’ın makyajlı kasasını kullandıysanız bilirsiniz. Yolda ki tüm titreşimleri emiyor adeta. Süspansiyonu muazzam. Motor sesi duyulmuyor. Dışarda ki gürültüyü içeriye yansıtmıyor. Bu bahsettiklerim D segmentinde ki bi araç için oldukça iyi. Haricen CC , Arteon bunlar da Passatın biraz daha iyileştirilmiş araçları. Özetle Volkswagen , tasarımda konforda donanımda müthiş bir araç.
2015-2018 arası Ford Mondeo 1.5 ecoboost veya 2015-2018 arası Volvo S60 1.5T çok güzel ve konforlu araçlar Volkswagen sınıfını katmadım onlar zaten sunulmuş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Skoda Superb de bakmanı öneririm, bulabilirsen 1.4 TSI ACT gerçekten ekonomik bir araç yakıt konusunda.
Passat'tan da lüks görünüyor bence.
VW Passat, Skoda Suberb, Renault Talisman alabilirsin.
Talisman sanki biraz alt segment bi araba gibi. Dış görünüş iyi ama iç tasarım çok vasat.
Talisman D segmentinde evet dış görünüşü güzel içi de fena değil. Passat ve Suberb çok hoşuma gidiyor benim...
İç tasarım olarak lüks havası vermiyor talismanda o yüzden daha çok suberb ve Passat daha çok cezbediyor
Aynen öyle diğerleri varken Talisman sönük kalıyor. Passat ve Suberb zaten birbirine benzeyen araçlar ve başarılılar.
Yorumlarınız için teşekkür ederim değerlendircem mutlaka
Rica ederim bu arada Audi A4 sanırım o civarlardı onada bakmanı öneririm Audi varsa diğerlerini eleyebilirsin 😂
Audi’nin 2012 2013 kasaları o fiyatlar ama , o yüzden eski bi araç düşünmüyorum
Anladım siz bilirsiniz size kalmış.
Hondaya bak şu passattan hayır yok allahaşkına anlayin artık ya , görüntü sadece o araba
Passat sadece görüntü mü.. Sanırım hiç Passat kullanmadınız. Volkswagen grubunda ki tüm araçların kokpitine BMV Mercedes Audi gibi markalar gıpta ediyor. Bakın sadece kokpit diyorum.
Kullanmaz olur muyum bundan önceki iki arabam passat ti 😂
Sevmiyorum ben ya zevk meselesi sanırım, bak ford da kullandım, allah var dehşet ben biraz hız tutkunuyum🙈🙈ama hondaya da binen bırakamıyor yine de honda diyorum ben 😍
D segmentin de otomotiv sektörünün öne çıkardığı tek araç Passat. Bunu araştırabilirsiniz. Ayrıca Passat’ın makyajlı kasasını kullandıysanız bilirsiniz. Yolda ki tüm titreşimleri emiyor adeta. Süspansiyonu muazzam. Motor sesi duyulmuyor. Dışarda ki gürültüyü içeriye yansıtmıyor. Bu bahsettiklerim D segmentinde ki bi araç için oldukça iyi.
Haricen CC , Arteon bunlar da Passatın biraz daha iyileştirilmiş araçları. Özetle Volkswagen , tasarımda konforda donanımda müthiş bir araç.
Hayır biliyorum ama yine tercihim değil dedim ya zevk. meselesi biraz da 🤜🤛
Babam senin gibi bak o da passattan geçemez
Yine de hakkında hayırlısı olsun gönlündeki sana nasip olsun 🤜🤛
Çok naziksin teşekkür ederim. Babanla aynı mentale sahip insanlarız demek ki 😊
2015-2018 arası Ford Mondeo 1.5 ecoboost veya 2015-2018 arası Volvo S60 1.5T çok güzel ve konforlu araçlar Volkswagen sınıfını katmadım onlar zaten sunulmuş.
İkisini de kullandım pek bir farkları yok fakat ikinci elde passat daha iyi aynı günde sattım.
passat mantıklı o praya passatı hiç sevmem ama seçenek yok başka
Passt kafasından kurtulun arkadaşım vallahi paranıza yazik
Passat daha mantıklı 🙄
Kimisi Passat kıro arabası falan diyor yani ne alaka anlamadım. Çok asil bir araba
Woswagen alma sorunlu marka
Sağlam araba dersen Japon Honda al
2014 model c180😄
Ww tiguan veya sıfır honda sivc alabilirsin
Super B olabilir.
çok hoş
Tavsiyeniz nedir