Çok özel bir istek üzerine; İşte karşınızda 0 dan 400 km/hıza tam 42 saniye de çıkmayı başaran BUGATTI CHIRON..Ülkemiz deki satış rakamı, 42 Konya'lılara özel indirimle tam 50.000.000 TL Konyalılar bu fırsatı kaçırmasın 😉😂8000 cc ve tam 1500 HP motor gücüne sahip olan bu asfalt kazıyıcı makine, lpg ye uyumlu olmadığının da altını çizelim :D
0'dan 400 km hıza 42 saniyede çıkan Bugatti Chiron sizin olmalı mıydı?
Her şey yalnızca sahip olmakla bitse tamam, bir de onun vergi kısmı var. :) Ayrıca bu kadar güçlü motorları olan araçları istemem. Yahu daha 80-100 ile giderken 1.400 lira ceza gönderiyorlar. Bunlara biniyor olsak her ay servet öderiz herhalde...
O kadar param olsaydı, tüm Türkiye'deki mahalle aralarında trafikten çekilmiş çürümeye yüz tutmuş kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal'ları alırdım. Evimin yakınındaki oto restorasyoncusuna verip komple yenilerdim. Aynı zamanda 20 milyon TL'yi dükkana bağışlardım. Yenilenenlerden 3 adedi hariç hepsini galerici gibi satardım.
Güzel bir araba ama istemezdim öncelikle bukadar param yok 😂 olsada hiçbir şeye bu kadar çok para verilmesi taraftarı değilim rahatça kullanamayacaksam ay birsey olur diye adeta tapicaksam olmaması daha iyi
Öyle tabi ki, hem fikiriz.. Bu rakamları arabaya bağlamak israf..
(Seni her gördüğümde inan aklıma çiğ köfte geliyor..) Lades misali "Buradaa" diyor 😂 Az kaldı ramazan bitsin yapalım, malzeme sponsoru benim, şef ise sen :)
İşte bu bak, şok atlatınca ne güzel soru yazdın. Bayılıyorum bu arabalara, renklerine de. Gece mavisi rengi de süper. Bu araba ben de olsa muhtemelen evim, arabam, hayatım o olur:)
İstemezdim :) Ben alacak olsam Veyron alırdım kısa süreli alıp satmışlığımız olmuştu 1 adet.. Araba maraba değil bambaşka birşey bu. bu araci 407 km/saat hiza ulastirmak icin harcanan emek ve sure aracin tasarimi icin harcanan surenin yalnizca 1/3 u. geri kalan emek ve zaman araci bu hizdayken makul bir mesafede ve parcalamadan durduracak sistemi tasarlamak icin harcanmış..
Lpg ustaları, takacak yer bulamamış, yan koltuğu söküp, yerine mutfak tüpü bağlayan var ama o da bir ara gazı vermekle bitiyor 😁😂😂 Demek ki şimdi alsak, bi 5-6 sene sonra hepten zengin olacağız 🙄😂
😂😂 Toletto arabadan ne anlar 🙄😂 Bizimkisi espiri.. Öyle tabi, 5-6 sene önce de bize uzaktı, şimdi de uzak.. Yakın olsa da o parayı verenin aklında şüphe ederim, dünya da bu kadar ihtiyaç sahibi varken.. :)