lamborghini urus (benim kullandığım araba)
porsche cayenne (eşimin kullandığı araba)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İkisi de bana hitap etmiyor. Engelli ehliyetimden dolayı, 1950 cc'den büyük motor hacmine sahip tüm araçları kullanmam yasak. Bana en rahat Suzuki Jimny uyar. Alternatif seçenek olan Dacia Duster da var; ama kaportanın kalitesizliğinden sevmiyorum. Çok dandik!
Lamborghini Urusu tercih ederdim. İlk kez bir otomobilinde turbolu motor kullanan Lamborghini Urus bana göre daha çekici geliyor. Bu arada en hızlı SUV ünvanına sahip olduğunu biliyorum. Bende Bentley Bentayga vardı eşimde ise Rolls-Royce Cullinan vardı bizde arabalarımızı değiştik. :)
Cevap
9Cevap
araba dışarıdan efsane ona diyecek birşey yok diyenin ağzı yüzü çarpılır zaten amaaa o arka kapıyı açınca karşına çıkan nissan qashqai görüntüsü 0_0
yapma abi sen suv yapma niye yapıyorsun sen supersportsun bırak suvu range yapsın merso yapsın bmw yapsın.
porsche yaptı ne oldu? olmadı.
lambo deyince iki elini cama yapıştırıp oluşturduğu gölgede içine bakma hissiyatı doğar hep bana. la ferrari mi huracan mı deseler huracan evo derim. o kadar seviyorum. belki bu kadar sevdiğimden o arka koltuk görüntüsünü yakıştıramadım. pejo 3008den ne farkın kaldı urus?
senin her bir açın başka şekilde aşık etmeli kendine.
İkisini de beğenmiyorum
Bence Lamborghini Urus, Lamborghini ruhu bambaşka sonuçta.
Porsche Cayenne ile Volkswagen Touareg aynı platform ve parçalarla üretiliyor ama Urus biraz daha safkan. ♥️
porsche cayenne bin basar biliyorsun @deryalosangeles
hiçte bile lambo aşkım
İkisi de iç aksamda kalitesiz özelikle çok sorunlu markalar bakma öyle lüks algısı var herşey tasarımla olmuyo kalite sağlamlık dersen Japon olacak
Urusa baktik begenmedik ama esime bentley cabrio kendime rollsroyce aldim
URUS çok uzun geliyor bana tır gibi ben g63 amg yi daha çok beğeniyorum ama ikisi arasında tercih yapılacaksa tabiki urus
Sizin arabanız benim için daha cazip efendim 🌸😎
Sen hangisi dersen odur benim için 😅
Urus tek atar
Maketti olur 😂😂😂
Hiç birini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?