Golf öyle bir binek ki, segmentleri alt üst eden, bambaşka bir araç.
Zaman içerisinde segment dışı fiyatlandırma da elbette talebin sonucu doğdu.
Siz daha iyi bilirsiniz ama donanım olarak peugeot'un daha önde olduğunu düşünsem de, golf kolay kolay o tahttan inmez bu taleple.
Şaka olduğunu düşündüğüm kıyaslama. karşılaştırma konusu bile olamaz bence.
tabiki volkswagen.
308'in 2021 modeli gelsin
Golf'ün 2012 modeline tercih etmem.
şanzuman düşmancıları dsg den uzak durunuz vs demiş.
dsg de sıkıntı yok kullananda var..
Her iki aracın içine 10 saniye oturmanızın akabinde 11. saniyede kararınızın çok net olacağına eminim
Peugeotların kazalarını ve arabanın ne hale geldiğini görmüş biri olarak asla güvenmediğim arabalar, crash testleri hiç başarılı değil ve en önemlisi asla ww e rakip olabileceğini düşünmüyorum.
Teşekkürler eig için🍀
Önemli olan sağlamlıksa Peugeot daha sağlam kanka 😀Tabi şu iki markadan birini seçecek olsam yine Peugeot derim hem tasarım olarak iyi hemde sağlamlık konusunda Woswagen den önde
Peugeot eski Peugeot değil el değiştirdi kanka 😀
Tabi kasa olarak gevşek Peugeot ama tasarım iç aksam olarak güzel çalışmalar yaptılar öyle biliyom ben bir arkadaş almış Peugeot araç baya memnun Woswagen den geçiş yaptı bu arkadaş Artık dönüp bakmam Woswagen e diyo 😀
Evet kanka kasa olarak zayıf düşük kalitede ince sac olduğu için çabuk yamulur
Anladım kanka Woswagen de de Emisyon sorunu halen devam ediyo kanka kronik problemler de aynı şekilde 😀
illa ki orası öyle tabi kanka ama Woswagen de daha fazla diye duyduk 😀
Sanayiciler grubundan 😀
Aynen öyle şimdi gerçekçi olayım Japon bu konuda çığır atlamış kanka hemen hemen neredeyse çoğu firmaları Sağlam sorunsuz 😀
Cevap
15Cevap
50 yılı geçkin süredir üretilen, milyonlarca satmış ve şu an 8. neslinde olan Golf'ten mi bahsediyoruz, sanmam. 😋
Sanmıyorum ya Volkswagen’in köklü ve kaliteli geçmişini Peugeot’nun denenmemiş yeni modellerinden geri kalmaz yani insanlar bildiğinden şaşmaz.
Işimiz makine ve oto parcasi uretmek dunya fuarlarinin hepsine ve almanydaki fabriklarin cogunu gezdim arge calismarini gordum otoda tek gecerim almanlari her otosuda elimzden gecti golfun yanina yanaşamaz pejo
Tip olarak golf çok geleneksel ve sade kaliyor günümüzde markalar çok sportif tasarımlara geçti ama vw pek ayak uyduramıyor kalite anlamında golf çok kaliteli bi araç ama artık görüntüsü eski çekiciliğinde değil
Fransız araçlarına tahammül edemiyorum Rabbim büyük konuşturmasinda elimde olduğu müddetçe kapının önüne araba diye koymam o derece yani🙄
Peugeot'un Volkswagen'in tahtını alabilmesi için daha çok çalışması lazım!!
Öyle sadece tasarımla olmuyor önemli olan dayanıklılık ve konfor
Fiyat alternatifi ve tasarım olarak Peugeot 308 geçebilir; ama sağlamlık ve konfor bakımından VW Golf öne geçer.
308 daha güzel duruyor ama golf daha kalitelidir diye düşünüyorum
Görüntü daha güzel ama Peugeot Fiat grubuna geçti sağlamlık olarak golf diyorum
Ferrari de Fiat gurubunun sağlam değil mi Fiat firması 😀
Maserati Chrysler de Fiat grubunun bu araçlar üst segment sence aynı özenle mi üretiliyor
Peugeot PSA'da yav, Fiat'a ne zaman geçti? 😂
Tasarım olarak tabiki de Peugeot 308 ama sağlamlık olarak sanırım golf tercih edilebilir. Ama Peugeot'da bir ayrı havası varö
Araba bakıyordum. Al işte ya ikisi arası da kaldım şimdi.
Volkswagen motoru daha iyidir
Yanina yaklasamaz bile edemez
Pek edeceğini sanmıyorum. Volkswagen bir baska
Golfu degil ama bircok araci ezer
Edemez, peugeot 308 diş görünümü daha güzel.
VW ❤️ me
Edemez
Golf hic bi zaman tahtindan inmez
Edemez bence
Golf ve taht 😂
Ağır ******
edemez
Volkswagen golf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?