Merhaba! Arkadaşlar çok araştırdım crossover tarzı bir otomobil istiyorum. Yeni Fiat Egea Cross bana çok hoş geldi. Bu rengi de çok güzel durdu. Sizce nasıl?
Motor olarak yeni 1.0cc 100hp turbo motoru test ettim çok güzel gidiyor. Yakıtı da baya güzeldi. Her şeyi geçtim motor sesi ile tam bir İtalyan olduğunu gösterdi 🇮🇹 Yüksek devirlerde çok güzel sesi çıkıyordu.
Donanım olarak Lounge Plus + güvenlik paketi istiyorum. İçinde adaptif hız sabitleme, şerit takip asistanı, çarpışma önleme, kör nokta uyarı, kablosuz Apple car play ve kablosuz şarj, hayalet gösterge gibi birçok güzel özellik var. Fiyatı: Otomobil: 214.900₺ Plus paket: 8.000₺ Güvenlik paketi: 8.000₺
Sizce nasıl?
Yeni Fiat Egea Cross almak istiyorum, güzel mi? Pişman olur muyum?
Şaka gibi ama bu devirde otomatik vitesi bulunmayan arabadır. herhalde ya aceleye gelmiş ya yeterli teknolojileri altyapıları olmadığından ya da otokoç bünyesindeki focus, puma, kuga'nın fiyatına çok yaklaştığından dolayı. c segmenti “suv” olmayıp, c segmenti “crossover“ olan otomobil.
dün şirkete iki tane 1.6 multijet lounge plus + güvenlik paketi siparişi verdik. mayıs ayında üretim, haziran ayında teslim dediler. bir ihtimal 2021 yılının en çok satılan otomobillerinden bir tanesi olacak. kişisel tahminim türkiye otomobil pazarı için 2021 yılında 30.000 adedin üzerinde “fiat egea cross“ satılacağını düşünüyorum..
Bu araba Euro 6.2 standartlarında. Yani Euro 6 üstü. Mevcut otomatik şanzımanlar kullanıldığında 6.2 standartının altına düşüyor bu yüzden yeni bir şanzıman inşa etmek istendi. Gerçi eski şanzımanla kullanılsa bile Euro 6 emisyon değerleri güzeldi. Çünkü çoğu sıfır otomobil şu an bile Euro 5 standartlarında. Euro 6.2 standartlarında olan çok az otomobil var
Baya test ettim performanslı kullandım da ve araba daha 300 km falandı ortalama 6.2 gösteriyordu. Bu değer çok iyi. Konfor olarakta Cross sw ve hb kasalarda çift süspansiyon var. Hem sert hem yumuşak. Virajlarda sert olan devreye giriyor virajı düzgün alıyor. Bozuk zeminde yumuşak devrede oluyor konforu sağlıyor. Ben baya beğendim. Zaten Avrupa işin üretildi bu sedan gibi değil çok farklı
1-2 Hafta önce yurtdışında Türkiye ye kesin dönüş yapan kapı komşumuz aldı.. Almadan haberim olsa ben o arabayı aldırmazdım.. O para o arabaya verilmez..
O rakama gidin 0 Km Otomatik vites Toyota Corolla alın..
Şaka mısın sen 1.6 vision almam ben. Fiat güvenlik paketini yukarıda yazdım. Adaptif hız sabitleme, çarpışma önleme, şerit takip, kör nokta uyarı, trafik levhalarını okuma ve onlara göre otomatik hız ayarlama gibi bir çok premium özellik var. Araba yatı oto on sürüş destekliyor
Uslubunuza dikkat edin.. Siz soru sordunuz, ben ise nezaket çerçevesinde cevap verdim. Neye binip neye binmeyeceğiniz benim umurumda değil.. Tercih sizi..
Ben sizin asker arkadaşınız veya kardeşiniz değilim.. Her türlü cevap gelir. Gelen sorular işinize gelir gelmez, o sizin probleminiz. Bu şey lakayit bir üslup kullanmanızı gerektirmez..
Peki, siz gidip gönül rahatlığıyla Egea Cross alın..
Güvenlik paketi daha zayıfken 4 Yıldız almıştı. Şimdi güvenlik paketine artılar geldi. Sağlamlık desen zaten eski kasası dünyayı turladı yaklaşık 800 bin km 0 sorun. Ayrıca Almanya’da en sorunsuz araba ödülü aldı.