Gizli Üye(30-35)+1 yıl

omur yetmez 😀
13 Yorumla- +1 yıl
Bu da çok uçmuş 😅dunyaya iniş yap
Cevap sahibi+1 yılFarkındayım çok uçtum 😀😀
- +1 yıl
GTR 😢
En İyi Cevaplar
Hayal ettiğim araca sahibim. Bunun için 4 yıl uğraştım ve başardım. Fakat ülkemizdeki bu vergi sistemi her geçen gün insanların sırtına sadece ekstra yük bindiriyor.
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
+1 yılYıllarca hep Ford Focusum olsun diye hayal ettim... Unom vardı bir adet... Sonra biraz yükselince Fransız yapımı özel seri bir clio aldım... Cillop... İnanılmaz konforlu ve yumuşak sürüşlü aynı zamanlarda performanslı idi... Sonra onuda satıp bir focus aldım... Ama ben hayalini kurduğum arabayı çokta beğenmedim kazık gibi sert bir araba... Benim arabam meğerse 2001 Model full paket bir clio rxt imiş... Bazen hayalinizdeki araba hayalinizdeki kadar güzel olmayabiliyor... Dışardan beğenmekle olmuyor...
12 Yorumla- +1 yıl
Temiz araba bulmak çok zor... Ben eniştemin şansına almıştım... Fransada çalıştığı zaman kendine sipariş opsiyonuyla Metalik boyalı ve sanrooflu bir Clio aldı...6 senede sadece 40 bin km yaptı... Sonra 2008 yılında onu ben satın aldım... Muhteşem az kalır... Yolda kadın erkek durdurup satıp satmadığımı soruyordu... Sonra ben bir gün bir eşşeklik yapıp Dizel focuslara özenip bir adet edindim ve bunu yaparken 80 binde hiç bir izi olmayan hiç LPG görmemiş bu arabamı sattım... Şimdi arıyorum o temizlikte sahibindende ne gördüm ne duydum... Millet çarpıyor tipe çeviriyor içinde sigara içiyor koltuğa külünü düşürüyor... Kimse özenmiyor kullanırken yanlaya yanlaya eskitiyorlar arabayı 😀
Arabalar konusunda 370 cevap paylaştı. Arabamı seviyorum, hayalimde olan arabalara işimi yurt dışında yapmaya devam edince alıcam, TR de o paraları verip araba almam, başka yatırımlar yaparım. 2016’da arabamı alırken o hakkımı kullandım, şimdi mantıklı kararlar vermeye çalışıyorum. Çocuk sahibi olana kadar o arabaya binicem gibi.
12 YorumlaMerhaba, aslında çoktan biriktirdim, ama ehliyetim yok dkdkkf
22 Yorumla- +1 yıl
Alamanci misin sen
Allah ne nasip ettiyse o, olur..
"OL" deyince Rabbim, olmayacak hiç bir şey yok..70 YorumlaYurt dışına gidip böbreğimi satıp türkiyeden böbrek aldığım zaman
İstediğim evi ve arabayı alabilirim bunun için de 2 yılım var yaş tutmuyor dödşmdşddk11 YorumlaAracı satıp üstüne bir 3-4 sene çalışmam lazım rahat rahat almak için :D
2017'de sıfır araba alırken 2021'de o sıfır arabanın 2 katı fiyatına 150 bin KM araca düşmüş haldeyiz.. Başka söz yok.20 Yorumla
+1 yılValla mercedes amg istiyorum belki 1 sene belki 100 sene belki hiç alamam bunu bilmem Allah bilir tahminimce 30 sene felan var
12 Yorumla- +1 yıl
Çok uçuk ama orta modelli vardır 350 felan
Honda civic var. 2016
Ablama A200 aldik.
Ama hayalimde bir GTR var emin ol Hondayi kullanmak Mercedesi kullanmaktan keyifli :)12 Yorumla1 araba bana 1 araba devlete ve dolar euro bu kadar yüksekken araba almam. Aşırı zengin olmam lazım lüks araba için diğer şekilde gerek yok
12 YorumlaBu kadarını bile hayal edemezdim diyeceğim bir arabaya sahibim
26 Yorumla
+1 yılBen almak istedikçe fiyat artıyor. Haliyle sonsuz bir döngüye girdi. Alamayacağım yani 😀
21 Yorumla
+1 yılgidip tüm paramı araba almaya yatırmıycak kadar zekiyim çok şükür ülke gezerim daha iyi
11 Yorumla
+1 yılThe Lykan HyperSport baya bir var düşünüp üzülemem.
12 Yorumla- +1 yıl
Hayal işte
Hiç sene. Hayal ettiğim tüm araçları aldım. Almaya da gucum var. Ama basamak basamak gitmek gerekir. Neye sahip olursan ol hepsinin ömrü insan gözünde iki aydır. En tepeden başlayarak onu tüketmek insanın kendine yapacağı en büyük kötülüktür.
10 YorumlaOhoooo aylık 10 bin alsam yine yetmez toplayamam o parayı
11 Yorumla
+1 yılher sene hayalimizdeki arabaya 1-2 sene daha uzaklasiyoruz
12 Yorumla- +1 yıl
Clio 4 0.9 tce motorlar 80-120 arasi idi ablama al dedim birikmisi vardi almadi Simdi ayni arabanin sce motoru yani turbosuz duz motor 170-180 binden basliyo 270 e kadar cikiyo aradaki farka bak
Ayağımı yerden kesecek bir arabam var. Hayalim bir araba değil komple ekonomik olarak sınıf atlamak. Sonuçta 1 milyon liram olsa onunla gidip araba almam herhalde 😂
12 Yorumla
+1 yılAylık 5 bin tl maaş alıp yemeden içmeden çalışırsam 100 yıl sonra alırım ya da avrupada çalışıp 3 yıl içinde alırım
22 Yorumla- +1 yıl
Hemen
Güzel araba hayalim var tabi ama olmayacagini bildigimden eli yuzu duzgun bi arabaya da tavım ben ayagimizi yerden kessin yeter ona da bi 10 sene vardir tahminimce
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben bizim türk malı arabadan istiyorum tog muydu neydi cipi çok güzel ama allah bilir kaç lira
11 Yorumla
+1 yılZengin koca buldum hayalimdeki arabaya biniyorum 😂
26 Yorumla- +1 yıl
Gayet de vizyonluyum okulumu okudum master yaptım çalışan parasını kazanan bi kadındım zaten
- +1 yıl
Avrupa’da yaşıyorum zaten türkiyedeki gibi bi arabaya binmek için ömür vermiyoruz 😂
- +1 yıl
Annem babam orda değil o yüzden gelme ihtiyacı duymuyorum 😂✌🏻
+1 yılBen biriktirdikçe arabanın fiyatı artıyor. resmen atın üstüne havuç takarlar çubuğuda kafasına baglarlar ya ona doğru yemek için koşsun diye ama havuç kendine bağlıdır benim hayalimde öyle biriktiriyorum ama oda benden kaçıyor aynı hızda 😂😂
00 Yorumla
+1 yılDün patronumun desteğiyle hayallerimde ki arabama kavuştum. Amerika Lamborghini fuarında depodan çıkartılan 2016 model Lamborghini Aventador arabayı 116.000 $ Dolara sipariş ettik. 18 gün sonra alabilecekmişim.
- Patronum sağ olsun. <300 YorumlaArabalar konusunda 341 cevap paylaştı. Onun icin ortalama 150 bin lazim memur maasi ile cok zor görünüyor
11 Yorumla
+1 yılÇok lüks araçlarda gözüm yok ayağımı yerden kessin yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRange Rover/Land Rover hayal ediyorum. Hayırlısıysa eğer benim olur inşallah. 🙏
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah olur :)
Daha yeni sattım, yenisi için model bekliyorum😊 eşek gibi çalış adam gibi harca.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi alabilirim ama o denli borçlanmak istemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılTemizinden 5 yıl ama +enflasyon zamlar felan gelir biz ona 15 diyebiliriz
10 Yorumla
+1 yılHayal ettiğim arabayı almama x sene var diyelim. Burada limit x, sonsuza gidiyor arkadaşlar...
10 YorumlaHayal ettiğim arabanın tekerini almak için bile çok seneye ihtiyacım var
21 Yorumla
+1 yılYani yas 27, normal ecelle en fazla 60 sene yaşasam Rabbim insallah cennetine alsa orda her dilek kabul oluyormus ama birde kiyamet ver kiyameti beklemek lazim cennete veya cehenneme gecmek icin
00 YorumlaMümkün olsa hiç araç kullanmadan ömrümü geçiririm fakat illa alacaksam ortalama bişey alırım daha ehliyet bile almadım o derece sevmiyorum araba falan kullanmayı
00 Yorumla
+1 yılHayalimde bir araba yok. Daha çok motor seven biriyim, ama Audi R8 V10 Decennium çok hoşuma gidiyor. Onun için de 1.768.349 ₺ lazım yani benim için 42 seneden fazla çalışmam gerekiyor.
00 Yorumla2 sene diyordum da bir 3 4 seneye anca bu gidişle Fiat 500 😍
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayal ettiğim arabayı almak için, Hayalimi 4 ile çarpıyorum. 3 Tane hayalimdeki arabaya Devlet el koyuyor 1 tanesi benim oluyor. O yüzden 5 yıl desem bile onu 4 ile çarp, Yani 20 yıl
11 Yorumla
+1 yılVallahi ekonomi böyle giderse hep hayal olacak gibi
11 Yorumla
+1 yılAraba bir yana normal şeyleri bile ucu ucuna zor alır olduk.
20 YorumlaAlmak istediğim bir motor var birikim de yaptım ama araya karantina girdi , Karantina bittiğinde gidip alacağım
00 Yorumla
+1 yıl1 kuruş bile harcamasam 173 ay çalışmam lazım anca öyle alırım harcamamla birlikte yaklaşık 35 yıla tamamdır
00 Yorumla
+1 yıl0 sene. çünkü hayal ettiğim araba yok. toplu taşımaya devam jwjejej
01 Yorumla
+1 yılYani 27 yaşındayım en fazla 60 sene yaşasam ve rabbim beni hemen cennetine alırsa orda her istedigin kabul oluyormus 😊👍
00 YorumlaHayal ettiğimi geçtim standart bir araba alamıyorum ki? 🤨 temiz araba bulmak neredeyse imkansız olmuş. Bulsam alıcam.
00 YorumlaAraba satın alma fikri bana o kadar uzak ki.. imkan bulsam ev almak istiyorum ama bir ömür çalışmam gerekiyor taksitleri için.
00 Yorumla
+1 yılAllah nasip ederse yaklaşık bir buçuk sene sonra alırım üniyi o zaman bitirecem çünkü ve çalışmaya başlicam.
00 YorumlaHayalimdekini alamam belki de bi 10 sene sonra yine istediğim bi arabayı alabilirim diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBirikim yapmama bağlı..
Şu an ev almak için birikim yapıyorum..
Arabam var zaten ve hamdolsun hayal ettiğimden daha iyi..
#Vesselam00 Yorumla
+1 yılGerçek olmayacak biseyin hayali olur ancak benim ki o misal
10 YorumlaBen tosbis arabaları seviyorum ya da impala.. Off ömrüm yetmez 😂😂
10 Yorumla
+1 yılBundan iki sene önce 4 sene vardi simdi 15 sene var
00 Yorumla
+1 yılBu ulkede yeniden hayal kuracagimiz gun bu soruya cevap veririm
00 Yorumla5 dakika sonra alıcağım 😪😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴
00 YorumlaAldımda ikincisini almaya sanırım bir kaç hafta var
00 Yorumla- Arabalar konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yıl5 senedir arabam var ama lüks değil fazlasında gözüm yok hayaline de gerek yok
00 Yorumla
+1 yılAldım Volvo v40 cross country 2020 model buz mavisi
00 Yorumla
+1 yılArabamı aldım, sıra ufak çaplı kamaralı bir gezi teknesinde ☺
00 YorumlaArabalar konusunda 891 cevap paylaştı. Bu soru bu cografyaya cok pahalı be 😎😎 ne sen sordun ne ben duydum 😎
00 Yorumla- Arabalar konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılÖlmeden önce alırsam iyi kral hayalimdeki araba 350 Z veya s2000
00 Yorumla
+1 yılHayalimde motor var istedigim motoruda almam için bi 4 ya da 5 senem var
00 Yorumla
+1 yılÇıkmaz ayın son günü olabilir hayal ettiğim arabayı almama daha
00 Yorumla- Devamını Gör (185)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem