Aracın markasına ve modeline göre değişir aslıda bu..
Mercedes gibi araçlarda 100 binler - 200 binler pek km den sayılmaz iken, Renault gibi araçlarda ise 200 binler büyük rakamdır..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben arabalardan falan çok alamam ama yorumlarda ki bazı arkadaşların saçmaladığını düşünüyorum. Bence arabanın bakımları dışında yılına da dikkat etmek gerekiyor yani 2005 yılı ve öncesi araçlar için 200,000 km ve üstü normal, o araçlardan 100,000 km de olmasını beklemek saçma olur sonuçta arabanın fazla yatanı da iyi değil...
10 Yorumla
+1 yılArabanın gecmisi önemlidir yağ bakımları kulalnimi nasıl kullanıldığı da önemlidir 1 molyonnkm yol yaoan arabada gördüm Mitsubishi Lancer 2006 model taksi çıkması 1milyon 40 bin km'de sandık motor kondugunuda yeterki hor kullanılmasın bakımları zamanında yapılsın.
110 Yorumla
Soran+1 yılOlur tantuni iyi fikirmiş. Aracın cv sını isteriz artık😅
- +1 yıl
Eğer servis bakımlı bir araç ise cv sonu alır motor dayno testlerini de yaptırırsın adam. akilli bir exoertizde hepsini önüne koyarlar otopark borcuna varana dek şöyle bir hatayada düşme servis bakımlı deyip motoruna baktirmamazlik etme ennsin sattığım araba 95 bin km'de sattım. ama. cok horkullanilmis bir araba idi 26 binde ben aldım iki buçuk. sendde 70 bin km. yaptim ama şu var servis bakımlarını asla aksatmadan LPG ile kullanımdan ve hor kullanımdan ötürü arabanın masrafı vardı alan kişi kaporta ya baktırıp motora baktirmadi servis bakımlı diye aldı gitti arabanın ortalama 12 binlira civarı masrafı vardı.
Soran+1 yılEe arkandan sövmekle sövmemeli kaldı , yoksa arayıp Allah ne verdiyse yapmadi mi
- +1 yıl
Hicbirsey yapmadı baktirsa idi arabayı adam akıllı zorla satmadım servis bakımlı mi servis bakımlı silah zoru ile bakmadım
- +1 yıl
Satmadim. kendinaldi birdaha hicbirsekilde dönüş olmadı
Soran+1 yılAnlamamısdır daha, uyansın bak neler oluyor. Ne sultanlıgın ne tantuni kaliyor ortada
- +1 yıl
Sataliı oluyor 7 ay be abisi
Soran+1 yılDemek hâlâ uyuyor adam. Iyi uykular 🤣
- +1 yıl
Uyanmazda
Soran+1 yılKış uykusuna yatmış desene🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Dizel 150 Benzin 200 Elbette 1M km yapanlar var arabanın kullanım biçimine göre değişir.
düzenli bakım yapılmış bir araç için km değerleri yüksek olabilir ama araba alırken en çok ekspertiz yaptırmanda fayda var.
Kemerler direnç ile kandırılmış olabilir.
Hava yastıkları patlak ya da değiştirilmiş olabilir.
Motor aksamında problemler olabilir. Bir müddet motoru çalışır vaziyette sesini dinleyin motorda tekleme olabilir hırıltı gelebilir, hararet konusunda problem olabilir, arabayı biraz test sürüşüne çıkartmanda yarar var... Bu böyle gider.10 Yorumla
+1 yılŞöyle söyleyeyim,100.000'in üzerinde bakarsan genel de aracın bakım gibi arıza gibi problemleri ile yüzleşirsin, o nedenle 100.000'in altında bakmanını öneririm. Tabi ki fiyatlar daha fazla olabiliyor ama diğer yandan araç temiz oluyor. Şimdiden hayırlı olsun yeni aracın.
22 Yorumla
Soran+1 yılSağol da aldığım sattığım yok, öylesine soru şimdilik. Bir gün lazım olur
- +1 yıl
Sakin ol şampiyon ben de öylesine dedim zaten 😉
Senede en fazla 20 bin yapmalı bi araç alırken ona göre hesap et ama her aracın kilometre yapması aynı olmaz kilometre yüksekliği farklı olur bazı araçlar yüksek kmde alınabilir 300 500 bin sıkıntı olmaz ama bazıları 200 binden sonra dertli olur kimse yanaşmaz ama benim kanaatim iyi baktırıp düzgün araç almak sadece kmye odaklanmak yanlış olur
10 YorumlaArabalar konusunda 15,8b cevap paylaştı. 1-2 yaşındaki araçlar maksimum 30 bin, 3-4 yaşındaki araçlar 60-70 bin, 5-8 yaşındaki araçlar maksimum 120 bin km. 10 yaş ve üzeri araçlar 200 bin km ve üzerinde olabilir. Hiç önem vermediğim araçlar, genelde 2008 ve daha eski olanlar. 300 bin ve üzerinde km yapmış olurlar ve km takıntım yok denecek kadar az.
10 Yorumla
+1 yılArabadan arabaya göre değişi tabiki de bakımlı olursa o kadar sorun olmaz ama yine se düşük kilometreli almak daha iyisi bizde 2011 superb var şu an 270.000 kilometre de daha servis yüzü görmedi düzgün bakımdan dolayı
17 Yorumla
Soran+1 yılYok be 270 çok, servis görmedi desen de kimse inanmaz alınmaz o araba
- +1 yıl
Valla kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok zaten Ankara da grup sayfalarında aracı bilen biliyor şuanlık yaptığım tek şey mazotu koyup gezmek ve her 15.000 de bir bakım beni. goturup getiriyor ama sen yine de bulabilirsen düşük km al ama fiyatlar da bayağı bi yüksek
Soran+1 yılAldığım sattığım yok. Öylesine soru, lazım olur bir gün😅
- +1 yıl
Inşallah alırsın bi gün diyelim o zaman
Soran+1 yılOlacak bir gün de işte o gün ne zaman bilinmez 🤣
- +1 yıl
Umarım en kısa zamanda istediğin olur
- +1 yıl
145 e benim superb i verelim sana 😁😁
+1 yıl100 000 Km üzeri bir araç almayı düşünemiyorum. Ancak Alman arabalarına bu konuda biraz daha fazla güven duymaya başladım.
Sen sen ol hep az kullanılmış markalara bir göz at. İlla ki istediğin gibi bir araba çıkacaktır. <320 YorumlaNe amacla kullanacagina ve arabanin nasil kullanildigina bagli ama 200den sonraki araba egitimlik arabadir bana gore. Tabi her arabayi expertize goturup performans testi yaptirmak aksam parcalarina baktirmak sart.
10 YorumlaArabanın marka modeli motor tipi yaşına göre değişir ve nasıl kullanıldığına ortalama 10 yaşında bir araba baz alırsak normal kullanımda senede 10-15k km yapılması normal buda ortlama 100-150k km yapıcak. Araba temiz kullanılmış bakımları zamanında yapılmış ise ve araba dci veya multijet motor ise yani renault veya fiat ise 250k ya kadar alinabilir tabi dizel ise. Benzinlilerde senede ortalama 5-10km arasi olarak baz alarak degerlendirin ve araba alirken iyi bir ustaya baktirip exper yaptirin
10 YorumlaBelli kalbur üstü arabalarda 100 bin 150 bin mühimdeğil Mesela mersedes bmv toyota gibi ama reno albea gibi alt sınıf araçlarda 70 bini geçmemesi iyidir
10 Yorumla
+1 yılCalısan araba ıyıdır yatan degıl ve bakımlarının yapılmıs olması onemlı japon ve alman arabalarında benzınlıyse 200 bın de olur zaten aldım 9 ay once honda hıcbır sorunu yok en az 400 bın gıder dıyor motor ustam
10 YorumlaBeklentinin ne olduğuna bağlı
Arabayı ne kadar süre kullanacağına vs14 Yorumla
Soran+1 yılBen hep 5 maksimum 5 yıl kullanıma uygun araçlar diye düşünüyorum
Soran+1 yılBütçe de yok, aldığım sattığım da yok şu an. Öylesine soru, bir gün işe yarar
Gizli Üye(30-35)+1 yıldizel 150 binde aldım 30 bin kilometre yaptım enjektör pompa 5 bin para yedi bin lirada beyni yapıldı hala arıza lambası yanıyor boyuna para yiyor dizel öyle benzinli masrafı az olur
10 Yorumla
+1 yılModelıne göre. Yıllık 10.000den fazla km yapmıssa almam.
10 YorumlaBenim oyuncak
22 Yorumla
Soran+1 yılCokkk ama senin gibi biri için normal tabi
+1 yılDizel 100.000 i geçmemeli benzinli ise 150.000 olmalı en fazla
10 Yorumla
+1 yıl100 130 bin arası max olmalı 200 den sonra motorun hayatı kayıyor zaten
10 Yorumla
+1 yıldüşük olmasına tercih edin ve bakımını yaptırmadan almayın
0 almayı ben tercih ediyorum10 Yorumla
+1 yıl200 binden fazlaydi bizimki şükür iyi yanu sorun yok. Ama sürekki şehir dışına çıkacaksan sıkıntı olur tabi 200 bin falan.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok be, ne şehir dışı. Bakkala götürsün yeter
- +1 yıl
Ha o zaman 200 bine kadar yolu var ya. Dedigim gibi bizimki öyleydi yilda 3 4 kez köye hatta bir kere 500 kmlik sehir dışına gitti geldi, sehir icini saymiyorum. Kmsi fazla olunca fiyatifa düşük oluyor hem.
Soran+1 yılIşte fiyatı düşük, kendi çürük olur
+1 yılİlk arabam 342 binde bir BMW'di. 450 binde satmıştım arabayı. Motor sağlıklıysa kilometreye pek takılmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDize ise 150, benzinli ise 200bin km maksimum tabi alirken expere muhakkak sokulmali araba
10 YorumlaAlacağın arabanın marka model ve yaşına göre değişir bu durum
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam sen ya da göre konuş
Soran+1 yılLa 30 bin nereden bulacan sıfır mı. Uçmuşsun sen😅
+1 yılBu bütçeye göre değişir , düşük km li arabalar oldukça yüksek fiyatlı oluyor haliyle.
00 YorumlaMarkasına göre değişir o
12 Yorumla
Soran+1 yılMarka değil km bakıyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcura aldım nasıl gözüküyo
00 Yorumla
+1 yılBenim tercihim 130-140 üstünü şu ana kadar almadım.
10 Yorumla40 50 binde temiz araba bulursam kaçırmam
12 Yorumla
Soran+1 yılBulursan tabi, sen sıfıra bak😅
+1 yılArabaya göre değişir bu.
Mesela 2000 model bir mercedes için 300 bin km normal hatta düşük sayılır.00 Yorumla
+1 yılAnlamam ama şık olsun yeter
10 Yorumla
+1 yılElindeki paraya göre değişir istegin
10 Yorumla
+1 yılBabam alırken 30 bin altına bakiyor genelde
10 Yorumla- Arabalar konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılMaksimum 130 bin ama oda temiz bulursan
10 Yorumla - Arabalar konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBir kere ikinci el aldım. İkinciye tövbe.
10 Yorumla
+1 yılDizel 150 bin benzinli 200 bin en fazla
10 Yorumla
+1 yıl30 Bin ideal.
118 Yorumla
Soran+1 yılBir 30 biinci daha gelmiş. Aynısını kopyala yapışır yapıyorum müsadenle. La 30 bin nereden bulacan sıfır mı. Uçmuşsun sen 🤣
- +1 yıl
Ben satıyooruuuuummm... Satıyoruuuummmm.. Sattttt...
Soran+1 yılMa 🤣
- +1 yıl
Gel al.. içinde ben de hediye olacağım sana :D
Soran+1 yılBonus da varmış iyi ama görmeden zor atlamak 😅
- +1 yıl
Görürsün, incelersin, binersin.. Gezersin... yeter ki iste :)
Soran+1 yılÖnce görelim, görmeden hah şuradan şuraya adım atmam🤣koy profile
- +1 yıl
Alıcıyı da tanımak isterim :)
Soran+1 yılLa bu sen olamazsın, olursan o profilde yazdıkların ne. Bu işte bir tezat var, güven vermeyen satıcı, kimse almaz senin aracı da bonusu da demedi deme
- +1 yıl
Biraz uyanık olsan profilimdeki ironiyi fark ederdin.. :) Hayal gücü derler buna.
Soran+1 yılZaten aşırı ironi. Kim ınanır buna ama yine de bu kadarı fazla demedi deme. Kaçırırsın kadınlari. Bir konum artmadığı kalmış semt var. Evli çocuk ayrıca villa ve metres de var. Ohoo uçmuş bu indirene aşk olsun 🤣
- +1 yıl
Bak işte bunu arıyordum :) "Kaçırırsın kadınları" . . Bana akıllı kadın lazım.. gördüğü gibi anlayan kadın değil ;)
Soran+1 yılBana da adam akıllı yerde yasayan, bulutlarda uçmayan gerçekci adam 😄
- +1 yıl
Bir istekte bulundun yaptım.. Sıra sende.
Soran+1 yılcontent://media/external/downloads/1446
- +1 yıl
O ne öyle.. Açılmıyor. boş link.
Soran+1 yılHayal dünyasında uçana bu kadar olur. Al hayal et sana bu layık 😄
- +1 yıl
Çok naziksin.. iyi eğlenceler.
+1 yılCem yilmaz'a sormak lazim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen Şener Şen'e soruyorum ama
Bence 60 bin ya da 130 bin
02 Yorumla
Soran+1 yılBir karar ver ikisi de uç
tipine bakarım ben gerisinden anlamam 😃
01 Yorumla
Soran+1 yılBu da iyiymiş de yine sen görünür yerde zaten. Km yede bir bak🤣
+1 yılKullanana göre değişir
01 Yorumla
Soran+1 yılKm dedim boşver kullanıcıyı
Arabalar konusunda 341 cevap paylaştı. Ortalama 130 bin gerci benim araba 202 bin oldu
10 Yorumla
+1 yılArabasına göre degisiyo
10 Yorumla30-40 bin de temiz alınır
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl120.000 ni gecmemeli..
01 Yorumla
Soran+1 yıl150 de anlaşalım 🤝
- Arabalar konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılBütün aldıklarım 40 bin de
02 Yorumla
Soran+1 yılModel sıfıra yakın o halde tabi rakam da uçuk galerici değilsen tabi
- +1 yıl
60 bine geldi 2013 model 2014 çıkışlı, 4 senedir ben de.. Ben aracı alırken taksidi duruyordu 😂 4-5 bin taksit ödedim
+1 yıl100 bin en fazla.
14 Yorumla
Soran+1 yılBu da lukscu çıktı
- +1 yıl
Buldum ve aldım 95 binde araç arkadaştan 😄👍
Soran+1 yılE fiyat ve yaşı da yazaydın da karar vereydik değmis mi degmemie mi
- +1 yıl
Merak ediyosan yazar sorarsın 😅
+1 yıl120 iyidir abartmadan.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
50 bini geçmemeli
10 Yorumla
+1 yıl100 bin ne aliyon
131 Yorumla
Soran+1 yılNe çıkarsa bahtıma 😃
- +1 yıl
Şahin al😂
- +1 yıl
Beni al bostayim😂
Soran+1 yılBoşta olan iyi de görmeden imkansız 😅koy profile
- +1 yıl
Model onmlimi
- +1 yıl
Takiplessek
Soran+1 yılNo problem. konu km
- +1 yıl
Km düşük takip edlm
- +1 yıl
Motor yeni
Soran+1 yılGörmeden hah şuradan şuraya adım atmam😅
- +1 yıl
Annem. goster elletme didi
- +1 yıl
Yağsi oğlan arisan😂
Soran+1 yılBen biliyem aradığımı sen koy korkma
- +1 yıl
Koymayı bilmiyemki. bide utanrm kimse görmesin fotoyu😔
- +1 yıl
Alırmışın almirmisin
Soran+1 yılGörmeden nasıl 🤝beklersin. Ne çıkacağı belli olmaz
- +1 yıl
Takiplesilom gorrsn
Soran+1 yılO bende yok işte. 000
- +1 yıl
Yani almirsen
Soran+1 yılGörmeden alamirem 😅
- +1 yıl
Alabilirsen ama pazarlığı. bozdun
Soran+1 yılYoo baştan beri aynı şeyi söylüyorum 😄
- +1 yıl
Burda olmaz gostermm😂
Soran+1 yılMillet sıraya girmiş senim profilin tepesinde nöbette dimi 🤣
Soran+1 yıl@goraci seni de görelim. Araba dan muhabbet buraya nasıl geldiyse🤣
- +1 yıl
Ben. gidirem
Soran+1 yıl@goraci hep senin yüzünden. Bak küsturdun adamı ☹
- +1 yıl
Anlaşamadık arabayı ondan gidiyom emine
Soran+1 yılSeninle bu kafayla kimse anlaşamaz zaten mehmetim. Sen yalnızlık limanına demirle ☹
- +1 yıl
Liman sakin daha guzel😂
300 km
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok değil mi ya, ticari mi bu
Soran+1 yılBöyle bir araba yok, sadece genel soru. Bana göre 300 olur ölü ölü
Soran+1 yılYani yaş var doğru ama yine de çok gibi
Soran+1 yılYok be şu an alınmaz hep erteliyoruz ki öylesine soru. Aldığım sattığım yok
160 bin iyidir
00 Yorumla
+1 yıl15 20
00 Yorumla
+1 yılParaya göre değişir.
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşver parayı, sen km den haber ver
- +1 yıl
Öyle olmuyor o.
60. 000 den sonra küçük masraflar,100.000 den sonra orta masraflar çıkarır.
150.000 den fazlası her şeye gebedir.
Soran+1 yılIşte bu, aldım cevabı
Max 100 120 bin
10 Yorumla0 :D
10 Yorumla100 bin max
10 Yorumla120 km
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bence de
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri