İyi maşallah 20 yaşında bukadar birikim yapabilmişsin özel değilse ne iş yapıyorsun? bende 20 yaşındayımda işsizim ama:) kendime uygun bir iş bulamadım henüz...
500 bine A5 sportback alabilirisn muhteşem bir arabaa ya ne iş yapıyorsun banada söylede bende geliym o işe senin her dediğini yaparım ölmek üzereyim parasızlıktan sıkıntıdan:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
2009 model üstü açık mini cooper öneririm. 219. 000 TL
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-polat-2009-mini-cooper-cabrio-dolu-dolu-hatasiz-921349207/detay
Toyota Celica, Subaru WRX veya paranız yeterse STI alabilirsiniz..
Bi arabaya o kadar para vermeni tavsiye etmem özellikle Türkiye de bir kendine bir devlete alıyorsun ne gerek var al 2. El 90 bin TL ye araba bin
Çok şanslısın keşke benimde ailem olsaydıda zengin olsaydı honda civic bmw 3 serisi 320d modernline audi A5 coupe sportback ya da A4 alabilirsin
Ailem yok. Onlarla bağını kopardım. Zengin de değilim. Sadece birikim
İyi maşallah 20 yaşında bukadar birikim yapabilmişsin özel değilse ne iş yapıyorsun? bende 20 yaşındayımda işsizim ama:) kendime uygun bir iş bulamadım henüz...
Öğrenciyim. Ama farklı farklı spor branşlarında eğitmenlik ve özel eğitim gören çocuklara yardım ediyorum.
500 bine A5 sportback alabilirisn muhteşem bir arabaa ya ne iş yapıyorsun banada söylede bende geliym o işe senin her dediğini yaparım ölmek üzereyim parasızlıktan sıkıntıdan:(
Öğrenciyim 🎓🎓👩🎓
Bana parası iyi bir iş ayarlayabilirmisin nolurr çok ihtiyacım var paraya
Çevremdekilere sorarım. İyi bir iş bulursam sana dönerim
İstanbul avrupadayım haberin olsun istedim sadece sağol seni takip ediyorum
👍👍
Yazık o paralara borsaya yatır boş ver et arabayı şimdi
300 bin tl ye spor araç yok ki. 2. elde 2015 model bmw 1 serisi bulabilirsin
Türkiye’de var mı bilmiyorum ama Golf GTİ kullanıyorum, sürüşü çok eğlenceli, tavsiye ederim.
Golf ya da polo alabilirsin
Yerli malı Anadol 1966 model 🙂
Bu bence çok demode :/
Yinede fikir için teşekkür ederim
Klasik sevmiyorsun anlaşılan 😀 rica ederim 👍
Boşver arabayı gel coine yatıralım 1 aya yat alırız 😂
Mini ama kaç para bilmiyorum
300 bine artık akülü araba alırsın 😂
O paraya spor araba var mı ki
o parayla ev alınır
Audi a3
Mercedes benz