Özellikle b ehliyetle kullanılabildiği için istiyorum. Bunları sonradan veya alırken 110cc ye kadar yükseltilebiliyormuş ruhsata işlemeden. Rks sniper50yi özellikle beğendim ama yetkili servisi yok İstanbul'da. Mondial sfc50 fiyatı uygun onun da abssi yok bi de hız limitörü varmış onu bozdurmakla uğraşmak gerek. Başka markalar da olabilir var mı tavsiyeleriniz?
Haci motolux var 7.500lira sıfırı 2.5l yakita 130km falan gidiyor guclendirme gereksiz bence 110cc olsa ne olacak ki 1000rr degil sonucta cok rahat isini gorur
Yokuşta falan tıkanır diye korkuyorum kardeşim bi de duzlukte de en azından 80-90kms lazım ya yoksa çok sıkıştırırlar. Motoluxlara da bakacağım uygunmuş bayağı teşekkürler 🙏
Rica ederim bildigim kadari ile 80 falan yapiyor ama sıkıştırman gerek 80e gelmesi icin pek saglikli olmaz yokusta tikaaz sanmam cok kisi kullaniyor tek kisi normal kilolarda soeun olacagini dusunmem. Bence Youtube de 50cc yaz izlr fikir edin cideo payladimlari mevcut. Rica ederim hayirli aksamlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Haci motolux var 7.500lira sıfırı 2.5l yakita 130km falan gidiyor guclendirme gereksiz bence 110cc olsa ne olacak ki 1000rr degil sonucta cok rahat isini gorur
Yokuşta falan tıkanır diye korkuyorum kardeşim bi de duzlukte de en azından 80-90kms lazım ya yoksa çok sıkıştırırlar. Motoluxlara da bakacağım uygunmuş bayağı teşekkürler 🙏
Rica ederim bildigim kadari ile 80 falan yapiyor ama sıkıştırman gerek 80e gelmesi icin pek saglikli olmaz yokusta tikaaz sanmam cok kisi kullaniyor tek kisi normal kilolarda soeun olacagini dusunmem. Bence Youtube de 50cc yaz izlr fikir edin cideo payladimlari mevcut. Rica ederim hayirli aksamlar
mondial revival 50 bak dostum
Teşekkürler scooter değil de cub tarzı gorunus olarak daha cok hosuma gidiyor
Rica ederim tamamdır
Güzel miş fiyatı ne kadar?
Sniper50 10K civarı
Normal bir elektrikli alsan o da iyi..
Elektrikliler ne kadar hız yapabiliyor?
6 akülü en az 78 hız yapaıyor
O kadar çıkıyorsa iyi. Önericeğin model var mı benim bildiklerim 30km falan yapıyordu
Rk5 motor tam bilmiyorum markesını ama çok güzel bi motor..
www.motobikesatis.com/rks-gt3-elektrikli-scooter-6-akulu-1292
Teşekkürler bunu da düşüneceğim ama muhtemelen benzinli alacağım yine. Şarj ve menzil konusu sıkıntı olur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!