Benim arabanın üstüne 1 milyon falan daha koymam lazım bi taycan 4s performans alabilmem için. O paraya ev alırım gidip muhtemelen. Artık araba almak lüks oldu. Elimizdeki arabanın kıymetini bilmek lazım. Hiç harcamasam 5 6 sene falan sürer o parayı biriktirmem o zamana da yenisi çıkar zaten
Bu parayı biriktirmek için kazanırken vergisini veriyorsun. Kredi çekiyorsun devasa faizini ödüyorsun. Araba fiyatı artıyor tabi bu sırada sen aynı işlemleri bir kez dsha yaptıktan sonra arabanın fiyatıns yetişiyor. Sonra iki tane devlete bir tane de kendine alıyorsun.
2008-2010 Ford C-Max Titanium X için minimum 85 bin ₺'ye, kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal ve restorasyonuna tahminen minimum 110 bin ₺'ye ihtiyacım var. (Restorasyon fiyatını bilmiyorum; ama kambur kasa Kartal 23 bin ile 45 bin ₺ arasında değişiyor.)
Normal ortalama hayallerimden sahip olmak istediğim araca zaten şu an sahibim. Ütopik hayallere bakarsak onu almak öyle para biriktirmeyle olmaz Mısır’dan deden falan çıkıp bana piramit bırakması lazım
Mercedes c200 istiyorum, yaklaşık 350 bin TL.80 bin TL ye ihtiyacım var çünkü o parayla bir Şarkuteri dükkanı devralacağım biri devrediyor aylık işçi parssınınçıkınca 5 bin kazandırıyor ordan gelen parayı bağlayacağım kendi kendine öder
😂 😂 benşmd hedefim var koydum bankaya Şu an geriye kalan eksik param 998.662₺ bi eksiğim var Virüs olmasa şimdiye ben ıçmuş hedefime baya bi ilerlemiş olurdum ama virüs geldi iş yok geri kalan bana 998.662₺
Şu an ki arabam Chevrolet Cruze, fiyati 110 bin civarlarında. Almak istediğim arabalardan biri Chevrolet Avalanche 350 bin civarlarında bir pick up... Diğeri Chevrolet Camaro 500-600 bin civarlarinda...
Benim gözğüm yükseklerde yaklaşıl 5 milyon tlye ihtiyacım var 😂😂 Altımdaki araba her anlamda işimi görüyor başka bi arabaya ihtiyacım yok ama değiştirirsem ford ranger alabilirim
@Ararat344 eniştem 1998 model servis bakımlı Opel vectrayi 50 Euro'ya sattı işe giderken kullanıyordu araba satışta noter yok aldığın yerde imza atıyorsun tamam bende mini Cooper aldım 1000 Euro'ya 2004 kilometre yüksek olunca fiyat çok düşüyor
@Ararat344 Türkiye'de vergi sistemi farklı direkt Türkiye fiyatına geliyor gümrükte. millet burada Japonya'dan bile araba alıyor Türkiye'den aldığın telefonu kullanıyorsun
range rover istiyom 1 milyon lira benimde tam 1 milyon var ama diğer ihtiyaçlar için almıyom tofaşla idare ediyok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Polo almayı düşünüyorum. Ama parayı biriktirme hızımdan daha hızlı yükseliyor fiyatları. 5 haneli maaş ile araba alamıyorsam sokayım böyle ülkeye ben. Aileden gelen bir birikimin yoksa çok zor gerçekten.
Şu piyasa da hiç bir arabaya o para verilmez ama diğer eş değer markalar bile o fiyatlara gelmiş renault vw vs gibi onu alıcağına mercedes alırsın yani güzel araç cidden
Aynen öyle Türkiye'deki hiçbir araba fiyatını hak etmiyor. Yeni cla güzel görünüyor çok da şık ama 650 bin TL vermek bilmiyom insanın zoruna gider ya özellikle Avrupa, Amerika cla fiyatlarına bakınca 🚬