Bence hem kendi sağlığınız, hem de sizi sevenleri üzmemek adına alkol aldıktan sonra araba kullanmayın.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben yasaktan dolayı değil de kendim sarhoşken araba sürmeye pek cesaretim olmadığı için kullanmam. Ancak sarhoş bir şekilde yaya olarak otobüse binip tatile giderim. Ama sarhoşken de yaya olmak suç galiba.
Öyle kolay alkol alma ama Bir damla bile alsam asla kullanmam. Alkol alan kişinin refleksleri zayıflar ve bunun farkına varmaz. Bazen 1 sn frene geç basmak faciaya neden olabilir. Bunun farkında olan da asla o direksiyona geçmez.
Asla. Bu kadar netim bu konuda. Ne canımı ne de malımı yolda bulmadım.
Cevap
18Cevap
Annem alkollü araç kullanan bi adamın yüzünden trafik kazası geçirdi ve başı gövdesinden ayrılmıştı
9 yaşında yetim kaldım. Tüm hayatım değişti annesiz kaldım..
Kullandığım çok oldu artık kullanmam. Evin önüne nasıl geldgimi3hiç hatırlamadan arabada uyuyup sabah aldıgım çok oldu
Alkol kullanmam
Arac ta ole
Kisaca kullanmam
Asla kullanmam kullananlarda varsa sevdiklerini özlemesi için vazgeçsinler lütfen
maalesf zor durumda kalinca kullaniyorum zaten aşiri fazla bi alkol almiyorum ama
haklsin ama kullaniyorum arabami bi yerlerde birakip ertesi gun onu aramaya cikmak sıkıcı
içme sende
sana mı dert oldu
Evet, bana dert oldu. Senin hayatın umrumda değil, olan zaten masumlara oluyor. Nasıl bu kadar düşüncesiz insanlar var?
araba kullanixak kadar kendmde oluyorum aşiri fazla alkol almiyorum dedim zaten kendimi kaybetmiyorum
Onu aramak sıkıcıymış anasını satayım başkasının canından değerli bencil canım
Değerli mı bencil ger. zekalı
şşşt fazla geveze oldun
araç almaya parayı buldum Onun borcunu bitirip alkol alma lukslerine girdim de ohoo zaten yapamam öyle bir şey hahahh
Kaç kez kullandım kolay kolay sarhoş olan bir insan değilim içmesini bilmeyen içmesin zaten
Çok sarhoş olduğun zaman mantıklı düşünemesende çevrende mantıklı düşünen vardır abi en az biri izin vermez yani öyle laylay lom kafasıyla kullanmadım hiç içtiğin Kişiler de önemli unsur tabi
kesinlik ile kullanmadim su anda da alkol almayi biraktim
Asla kullanmam! Alkolü sevmem.
Alkol ve araba ikiside yok
Kullanmam ve Kullandırtmam.
daha önce çok kullandım..
artık kullanmam..
Alkol kullanmıyorum neyseki 😃
Hayır
alkol kullanmam ki
Çok kullandım. Halada kullanıyorum.
Hayatta kullanmam
Kullanmam