Bu aralar almayı planladığım 2000 Model Range Rover 4.6 Vogue “Benzin + LPG” araç gözüme gönlüme hoş görünse de yakıt tüketimi de düşündürüyor diğer yandan.
Bu konuda deneyimi olan var mı?
Bu konuda deneyimi olan var mı?
Babam kullanıyor ve fazla yakıyor bunu birkaç kez dile getirmişti. Ve arıza çıktığında masrafları da ucuz değil. Ama seyahat etmesi güzel, rahat bence konforlu bir araba.
Bence yakit tüketiminden ziyade sorun cikarip cikarmayacagini araştırın, Rangelerin 2012 den öncesi çok kötü, sürekli ariza verir,200 bin kmde bir sandik motor ister, yakitlari kmde 1 TL, motorlari büyük hacimli oldugu için vergileri de normal araçlara göre yüksek.
Cevap
4Cevap
Aslan besliyorsan bunu düşünmeyeceksin, LPG de olsa bir 18-20 yakar. 😂
Valla paranın dibine kadar aslana bağlayacağım için gerisini de önemsemek zorundayım 😁😂
Ocağımızı söndürmeyelim sonra
Söner kesin, atmosferik V8 ne yakar ha. 😂
Benzinde ortalama 25 - 30 lt.. Lpg de ise sanırım 40 lt / 100 km yakıt tüketir diye düşünüyorum :D
Çok fazla tüketiyor. Bu güne kadar bir çok araba kullandım ama Range kadar tüketen görmedim. spor modu ve arazi modu kullanmanı tavsiye etmem, city mod en uygunu bunun için.
2004 Audi a6 Quattro ile bunun arkasındayım şu anda.
Arazi amaçlı zaten kullanmayacağım hiç
Audi A6 Q' nin performansını hakkında bilgim yok ama Range'nin performansı çok güzel.

İnfiniti den az yaktığı kesin
98 model var dedem kullanıyor 100km 30lt yakıt harciyormus 😄
Dedene sorsana satılık mı 😁
Ciddiyim 😂
Satmaz ki daha 60.000 km de duruyor kaç kişi istedi vermedi ilk sahibi bir de 😄
Yuh 😍
Fazladan öderim satsın be.
Çok temiz belli ki 😂
Bilmem sorarım 😄😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?