Orijinal mavisi güzel fakat şunu siyah yapacaksın jantlarda altın sarısı eloksal alüminyum off.

Kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal. Ülkemiz yollarında, hele Eskişehir'de geçen yıl Ekim ayında görene kadar nedense 10 yıldan fazladır hiç görmüyordum. İnternette Youtube'dan ara sıra Fiat 131 Panorama videolarını izliyordum. Bu araba geçen yıldan beridir hayallerimi süslemeye başladı. Çok param olursa bir adet alacağım. Restorasyonunu, şasi güçlendirmesini ve motor rektefiyesini yaptıracağım. Daha büyük hayallerim var. Yenilenmiş haliyle İstanbul, Ankara , Samsun hariç tüm Türkiye ve Polonya hariç tüm Avrupa'yı bununla gezmek istiyorum. Aynı zamanda feribot veya yük gemisiyle İngiltere, Malta, İzlanda ve KKTC'ye gitmek istiyorum. Azerbaycan'ı, Batum'u ve Rusya'nın yarısını bununla gezmeyi hayal ediyorum.
Bende liseye giderken mazda 323 hatcbackler vardı farları açılıp kapanan birde nissan nx coupe vardı hayran olduğum şu an suv modeller hoşuma gidiyor honda crv ve nissan x -trail
Yani şimdi artık eskidi teknolojinin gerisinde kaldı dediğin gibi parça sıkıntısı tamir sıkıntısı olur son sahibi olma ihtimali yüksek.
Ben direk bu tarz hayvansı araçlara hastayım

Japon arabaları
Onu iyi biliyom Onun haricinde daha ne Japon kanallar var kanka😀
Cevap
8Cevap
Hayalimdeki araba diyebilirim. 2.0 Wrx istiyorum. :)
Opel Corsa
Wolkswagen Golf ya da Polo
Nissan Micra
Mercedes A serisi ( hatchback)
Hayaller çok 😊😊
Valla görmüştüm araba manyağı olduğum dönemde. Çarpılmıştım
Ticaret yapıyorsunuz. Önünüzü görmediğiniz için riske girmek tehlikeli. En güzelini yaparsın iso.
Yatırımı işyerine yapacaksın.
Akıllıca 😊
Allah sağlık sıhhat versin inşallah. 🤲🤲🤲
Pagani hueyracık. Abimin galerisinde var ve arabayı vermeyi teklif etselerdi reddediyorum, kendi kazancımla almak varken.
Benim senin gibi abim olsa şu altımda Z4 olurdu. Bizimki hayırsız adama ben bakıyorum resmen. 😒
Abim derken (kuzenim) Almanya'daki galerilerini kapatmadan önce arabaları buraya getirtmişlerdi. 2 tanecik galericik var ama banane:)) Mesela abim diğer kardeşine i8'cik hediye etmişti.
Sorsana bi evlatlık alıyor mu? 😊 Beni nüfusunuza alın yav. 😂 İ8 i duyunca kendimden geçtim. 😂😂😂
Evlatlık almıyor galerisi olsa bile çok sert ve korumacı bir abi :) Jaja daha sırada ona düğün yapılacak ama kısmeti olmadığı gibi diğer galericiklerde geziyor:))
Tamam ben ona helal süt emmiş bir kız bulurum sıkıntı yok. 😀 O iş bende iki gün versin bana işlem tamam. 😂
Jaja şaka gibi ama Yavuz abimde üye oluyormuş buraya ve şok:)) Adım adım korumacı olması yetiyor zaten de evlensin abicik artık sıra diğerlerine de gelsin.
Tamam sen tanıştır beni onunla gerisini. bana bırak. 😀😂😂
Jaja:)) Tanıştırmayım abimi bir tanecik abim var (diğer abimler arasında en değerlisi) :))
Şaka yapıyorum maksat muhabbet olsun. 😇 O bulur birini merak etme. Bence evlenmeme sebebi güven sorunu yaşamasıdır. Yani karşılaştığı kadınlar parasına önem veriyorsa bu onu tiksindirir.
Şaka yaptığınızın farkındayım. Evet parası için geliyorlar ve saçma mesela abimle yan yana gördükleri zaman tanımayanlar tarafından ön yargıya kurban gidiyorum ama olsun yine dediğim gibi size fark ettirmeden olsun korumacı davranışları çok güzel :)
Araba hayranlığım olmadı işimi görsün yeter diye düşünürken Tiguan kullanmanın keyfi bendeki algıyı değiştirdi.
Altın sarısı jant ne be görmemiş gibi. Bence jantlar da siyah olmalı daha güzel olur
o arabanın sahibini tanıyorum :D binme gibi bi gaflette de bulunmuştum sanki yerde gidiyordum
Her zmaan BMW.. vardı ama sattım aşk 3 harftir BMW
Tosbik araba sjjs
TheLykan HyperSport
tesla cybertruck
Volkswagen Tiguan
Alfa romeo her türlü arabasına hayranım
porsche
Volkswagen amarok
Renault Megane sedan
Golf highline
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?