Motor yağı markasına ihtiyacım var, alacağım. İşe yarayan, kaliteli en iyi motor yağı hangisi?

Motor yağı markasına ihtiyacım var, alacağım. İşe yarayan, kaliteli en iyi motor yağı hangisi?

Araç tutkunu herkese öncelikle sevgilerimi ileteyim. Bir motorcu olarak bu soruya birkaç tane önerim olabilir. :)
Motor yağı kullanmak çok önemli çünkü bittiği vakitte çok fazla maliyet çıkarabilir. O yüzden düzenli kullanmak gerek.

En çok bilinen markayla başlayabiliriz, en azından benim için öyle.. Performans konusunda bana göre en iyi yağ markalarından biri. İşinizi fazlasıyla görür.
Sadece benzinlikleri ile değil, motor yağları konusunda da gayet iyi. Hem motora güç kazandırır, hem de korur. Bu şekilde de motorunuz dış etkenlere karşı daha iyi olur.
Bana göre premium kalite ve performans isteyenlerin tercih etmesi gereken motor yağı diyebilirim. Ürünleriyle gayet tatmin edici bir marka.
Motor yağları arasında güzel bir marka diyebiliriz. Hareket halindeki motorun, güç açısından en iyiye çıkartmak için işe yarar.
Motor yağları konusunda güvendiğim markalar arasında geliyor. Performans verimi gayet iyi. Tercih edilebilir.
Ben yerlilerden şaşmam diyorsanız Petrol Ofisi'ni tercih edebilirsiniz. Kaliteli, yerli üretim ve F/P ürünü diyebiliriz. Bütçe konusunda üzmüyor.
Bu önerdiğim 6 marka, motor yağı açısından en güvendiğim markalar. Motorunuza değer verin. :)
Aracım BMW 330Ci, km 250 bin.
Castrol Edge 5w30 kullanıyorum. 6 yıl oldu ve hiç eksiltme vb. sorun yaşamadım. Motor yağı tavsiyesi olarak Mobil ESP Formula ya da Castrol'ün Edge serisini tavsiye ederim.
Tamamdır çok teşekkür ederim
Liqui Moly motor yağları en baba yağlardan biridir. Fiyatı diğerlerine göre biraz fazladır ama tam performans.
Castrol ve Elf tavsiye ederim.
Cevap
8Cevap
Motorin
Hangi arabada kullaniyorsunuz? Kac bin kilometre sonra yeniliyorsunuz yağı?
Laan öyle sey varmiydi ben onu sakasina yazdim😅 o şey degilmiydi ya diesel gibi birsey gkmdmsmsmcnxm
Servis ışığı yanıyor bilmem. Kac bin km. Sonra götürüyorum servise yapıyorlar. Anlamam ben.
Bende gerçek sanmişdim ya😂
Araban falan ne bu lari bilmeden zaten öneride bulunamaz kimse
Mazda cx-9 2013 model total yaği kullaniyorum 9000 kilometreden sonra değişiyorum
15 binde değiş yağ Shell
15000 cok fazla ya 9 binde degisiyorum ben
10-15 normal
Ben total kullaniyorum shell iyiyse onu kullanirim
İyidir kalite sonuçta
Tamamdır teşekkür ederim
petronas da iyi memnunum ben
Kaç bin kilometrede yeniliyorsun yağı?
Motul
Araban hangi marka kaç bin kilometreden sonra değişiyorsun?
Reklamdan dolayı evet en güzeli o gerçekte kötü 😀
Castrol
Hangi araba kullaniyorsun ve kac kilometreden bir yeniliyorsun yağı?
Catrol
Araban hangi marka kaç bin kilometreden sonra değişiyorsun?
3.7 motor sağlam çalışıyor
Liqui Moly ya da Motül kullan.
Castrol'den şaşma hocam.
Shell
Hangi arabada kullaniyorsunuz? Kac bin kilometreden bir degisiyorsunuz?
15000 çok fazla değilmi? Ben 9 binde değişiyorum
Anladım teşekkür ederim
Japonlar ın en iyisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?