Tercihiniz ve sebebi?
Toyota Hılux
Ranger
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Toyota Hilux'ün en son çıkan Invincible modeline hastayım! Hilux ailesinin en full serisi bu.
Modifiye edilirse on numara
Ben sadesinden yanayım. Modifiyelisi güzel; ama ben binsem bana çirkin geliyor. Tıpkı pembe tişörtü/gömleği kendime yakıştıramadığım gibi, arazi aracının modifiyelisi bende takıntı yapıyor. Hayalimde sade Suzuki Jimny var. Köyde tarlalarda kasa kasa meyve/sebze yüklemelerinde kullanmayı düşünüyorum. Malum alçak tabanlı arabamızla çok zorlanıyoruz. Bir kez küçük kaza yaptık. Tamponun yarısı koca taşa vurmasıyla çıktı. O günden beridir Suzuki Jimny'ye özenmeye başladım.
Arazi taşıtı da modifiye deyince yükseltme kiti (bu arazide olumlu bir durum)
Spot ışıklar (gece çıkılan off road da işe yarar)
Çeki halatı ve makarası ki arazinin olmazsa olmazı gelir. Ayrıca şehşr için tasarlanmış SUV araçlar arazide çöker kalır. Nedeni ise lastik yapısının oluklu olması, aslında aracın yüksek yapılması ki şasinin yerden yüksek olması gerekirken otomobil ile aynı olması, SUV araçların modifiye görmesini zorunlu kılıyor.
Hilüx sebebi Toyota
Kullanmadıysan oy kullanır mısın
Cevap
4Cevap
Estetik olarak ranger daha güzel. Performans olarak bilgim yok.
Toyota gibi devle kıyasladığın markaya bak 😀
Tundra ayrı bir canavar. Onu katmayaydın iyiydi🤣
😀 Kattım gitti
What Navara nerde l200 nerde arazi dedinmi ilk bunlar gelir
ford raptor tek geçerim
Raptor ile wıldtrak arasında çamurluk ve süspansiyon farkı var, fiyat farkı 300.000 TL. Eder mi sence
süspansiyon için değer ama bizim ülkede cok uctu. gecen sene bu zaman sıfır raptor bayisi ile görüşmüştüm. hazıranda teslim ederiz 475bin tl demişlerdi. ama paranın tamamını hemen istediler. sonra zaten 2ye katladı
Bende hılux var invincible, en dolu paketi. 361000tl, hem yükte, hem yakıta hem arazi de ford dan çok çok iyi
Doğrudur sonra vazgeçtim bende bu tip araclardan
İkisi de kaba
Yük ve arazi için uyumlu öyle olmalı
Biliyorum yinede kötü 🤣
Tercih meselesi
Ranger
bok ranger hlux daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?