Sıfır otomobilde kampanya bekleyenler için ilk ateşi Toyota yaktı. En boş paket 1,5 benzinli otomatik vites vision modeli 181,000 liraya düştü. 125 beygirlik araç aynı zamanda 153 tork üretmekte. Şehir dışı 4,7 şehir içi 6,9 ortalama 5,5 litre yakıt tüketim değerleriyle 50 litre yakıt deposuna sahip bu araç Toyota bayilerinde sahiplerini bekliyor.
Not : Toyota'dan reklam parası alınmamıştır. Tamamen halka açık bilgilendirmedir. 😅 Arkadaşlar aynı araç sarı sitede galericilerin elinde 200,000 liraya satılmakta bilginiz olsun. Sıfır otomobil düşünenlere duyurulur. Bu tip kampanyaların ömrü kısa sürüyor..
Toyota'nın Corolla 1,5 vision modelini 203,000 liradan 181,000 liraya düşürmesini nasıl karşılıyorsunuz?
Dövizin kısmi düşüşünde "Eee işte bakın bizde fiyatları düşürdük" mi demek istiyorlar anlamadım.. Diğer bir husus ise düşen fiyatta bir otomobil bulunacağını zannetmiyorum.. Ya bayide kalmamış olur, ya da gelecek derler.. (Gelen zamlı olur..) 2020 sonunda yaşadım.. Auris'imi satıp 0 km corolla almak istedim hiç bir bayide yok.. Var da yok..
Bir düzeltme yapayım, indirim ateşini geçen ay ilk Seat leon 1.5tsi Fr manuel modelini vergisiz fiyatında indirime giderek vergi diliminde %80 den değilde %50 ötv ye sokunca aracın fiyatı 280 binden 231 bin tl ye düştü. Ardından megane 1.3 benzinlide indirim geldi. Ondan sonrası domino taşı gibi geldi. Toyota fiyat konusunda burnundan kıl aldırmayan bir markaydı yakın zamana kadar. Canı sıkıldıkça zam yapardı. şu an bmw bile indirime gitti. Ayrıca sadece liste fiyatlarına bakılmamalı bayiden yüz yüze fiyat alınmalı.Çakallar hala indirimli fiyatları yansıtmamak için direniyorlar.
Seat Leon FR modelini unutmuşum reis. Şubat ayında yeni kasa ile 231,000 lira ile giriş yapmışlardı. Bakmama rağmen gözden kaçmış. Hatırlatma için teşekkür ederim. 🙏 Ikinci el piyasası çok karışacağa benziyor. 2016 leon FR modelleri 220,000 - 240,000 lira arası satmaya çalışanları görüyorum.
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bayiler kafayi yemis. Ariyorsun diyirki bu araba 181 bin ama 15 bin lira daha verwceksin. Cunku camini parlattik kaputunu pohpohladik. Geri gorus kamerasina bakip el salladik vs..
Yeni araçlarda zaten göz boyama çok oluyor. Plastik parça fazla ama özellik pompalıyorlar. Belirttiğin gibi kapitalizm ayarı.. Efsane kasanın yeri kolay kolay dolmaz.
gençlik hayalimdeki arabaları sırasıyla alıyorum Hak ömür verdikce tabi niyet helal kazanç bu zamane çöplerine kuruş vermem turbo atar ortalığı yakar yinede 100 liradan fazla para vermem bu tenekelere
Valla dostum vergiler malum insanlar alternatiflere yöneliyor. Birde % 45 asgari ücretle çalışan kesimi düşünürsek ülkede bu boş paketlerin satması bana normal geliyor.
yeğen aldı 50.000km de 2015 clio sw 130.000tl daha iyisi senin olsun diyor clio lan clio dedim neyini beğenmiyon emmoğlu diyor biri vursa Allah korusun konservede bezelye tanesi gibiyiz emmoğlu dedim android ekrana gündüz farına çelik jant görünümlü plastik kapağa kanmış bu millete ne soksalar hak
Haklısın reis clio üst paketlerde jant, krom çıtalar ve kasa ile çok dikkat çekiyor. Sırf görüntüsü için alan epey insan vardır. Ama işin ehli kişiler clio'dan uzak kalmayı tercih eder. 👌
8 yaşımda sırtıma ilk kanepeyi alıp 5 kat çıktım kolay olmuyor her şey ama işimi mesleğimi hor görmedim hep üzerine kattım kolay gelmedim herkes öyledir ama milletin arabasını kötülemek istemem biraz kemikli omurgalı güvenlikli arabalara binsinler egea clio ne mng
ha oto yıkamacılık ta yaptım beraber çalıştığım arkadaşta kırmızı şahin var çok orjinal cila atıyor elemandaş. adam eski mazda 626yla geldi 55-60 yaşlarında var bu araba kimin dedi arkadaş benim dedi elini ver dedi sandım satın alacak 'bak benim ayağım protez neden oldu biliyormusun ben bütün ailemi bu arabada kaybettim keşke bende ölseydim binmeyin bunlara ' dedi.
Ekstra bilgilendirme. Toyota yeni araclarini 3 silindirli uretiyor. Acikcasi surekli 4 silindirli arabalar kullanan bana pek cazip gelmiyor. Sehir ici kullanim icin ideal olabilir. Ama dag, tepe gezen kisiler icin pek zannetmiyorum.