2 yıl ehliyeti kaptırdım fakat kurs icin gidip basvurdum sıraya girdim ama kurs covidden dolayi kapali nisanda bitiyor ehliyet sürem bunda bir kolaylık olurmu kendim tır şoförüyüm çalışmam lazım
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
022- Bir devlet bankasından cezayı ode makbuzunu al
3- Ehliyetin nerde tutulduğunu bir emniyete sorarak buldur
4- Psikoteknik testinden başarı ile geç , e devletinde gorunsun baskı da ordan al
5- Ehliyeti alan birime git bunlar ver
Bu işlerin kolaylık tarafı yok.
2yıl nedeni ya stajyersin 70 puanı doldurdun ehliyet öldü yeniden kursa girip alacaksın
Ya da prof sürücüsün 2ci kez kaptırdın 2 yıl ceza aldığına göre , bu durumda sürücü davranışları eğitim merkezinde 1 ay kurs alacaksın oturdugun sehirde geçersen onu da gotureceksin ehliyeti geri almak icin
Iste bende sürücü egitim davranışları kursuna bittim basvuru yaptım maliye trafik borclarimi kapattim sıranın gelip kursa gidip nisana kadar bitirip nisanda ehliyetimi almak istiyorum fakat kurslar kapali almam lazim şoförüm
Yapacak bir şeyy yok o kurs sana soylenmiştir ama alelade bir aşama gibi algılayıp araştırmamışsın. Pandemi yuzunden o kurslar da kapalı ama telefon cvaplanır bir bilgi varsa oradan verilir ve sıra da vardır 1 senedir mecburen beklemen gerek ve dersleri takip etmek zorundasın aksatamazsın kaynatamazsın , hocalar psikiyatristtir direk kalırsın bir daha gel derler
2600 sanırım ucreti ve baştan yatırıyorsun
Pardonda hayirdir araştırmamışsın falan size soru sorduk yargılayın demedik zaten gerekli yerleri aradık cahil degiliz şükür lise ogrencisi gibi aksatamazsin kaynatamazsın biliyoruz kursun kurallarini sormuyoruz size neyse eyvallah
Uzerine alınmışsın , ben cevaplarımı kişiye ozgu değil aynı dertte başkalarına da faydası olsun diye açık ve genel sureci anlatan tonda ve biliyorsam yazarım , benim diğer sorularımı gorursen hepsinin ciddi ve kuru , geyiksiz olduğunu da gorursun. Bu yuzden sana ve şahsına isnat ettiğim cocuk yerine koyduğum bir tavır haddim olmaz ama , kusurun temelinde kim varsa once bu kendsini dusundurmeli , ben yaa da benzer cevap veren sadece cevap verir ve geçer. Sürücü davranışları eğitimi toleranssız bir kurs ve ehliyeti 2 sefer her kaptıran da gider ve hata yapan hafife alan da tekrar eder.
Bunun başka yolunu sordun , ben de oyle bir yol olmadığını soyledim. Kursa 2 yıl içinde onceden yazılsaydın ve odeseydin sure bitiminde ilk kursa duşerdin , simdi bir de sıra bekleme konusu var.