Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
39Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet tıpkı ben gibi...8 yaşımdan beri kumbarada biriktirdiğim paralarla araba alan ama ayda sadece 3 bin TL alanlar... Bu arada jaguarım yok 2009 Ford focusum var 😀 Gerçekten şu anda eti bile zar zor giyiyorum..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!O fiyata hatta altına kazasız belasız 2001 model cincik gibi jaguarlar var ne albeası...
sakdasddkoas kardeşim jaguar fiyatlarına git bak bir, 2. elleri 400 bin den aşağı değil. tabii gidip dandik bir eski jaguar alırsan, avrupa'daki toroslar gibi klasik, sen bilirsin:d
Bilmiyorum görüntü fıstık gibi fiyat 150 milyar 2.5 ve 3.0 motor var arabalarda...20-22 yıll8k ama oldukça şık duruyorlar...
işte o şık dediğin arabalar zengin arabası sayılmıyor. ülkenin geldiği hale biraz daha geniş çerçeveden bak, anla. her şeyin vergiye gidip, araba fiyatlarının % kaç vergi gidiyor, dışarıdan gelen elektronik cihazların %kaçı vergiye gidiyor bak, öğren, sonra birlikte ağlarız
Yahu şakanın sırası mı bir insan parası olsa bile neden 5 adet aynı marka araba alsın deli değilse 😀
Aynı ben 🙂 2010 dizel focus sahibiyim... son bakımdan sonra 2 ay et yiyemedim... turbo patlamış... turbosu turbo hortumları ve genel bakım toplam 5 bin tuttu verdim ama aylardır kendime gelemedim zaten aylık kazanç 3 bin iki kişi geçiniyoruz...
Insallah daha iyi durumun olur kafana takma para mutluluğu cok zor herzaman zsngin olan mutlu olmuyor
Evet doğru diyorsun valla önemli olan iç huzur... Bu arada araba hususuna değinmişken öncesinde uno kullanıyordum o beni bakım ve parça anlamında yormazdı... Güzel araba merakıyla gittim o zaman işler de iyi diye x paket focus aldım... ama ne kadar güzel araba o kadar masraf bunuda öğrenmiş oldum 😀
Ama jaguarda bence zenginlik göstergesi yenisi 1-2 milyon ama sen 1998 Model 60 bine kazalı bir tane alırsan o zenginlik göstermez sanırım 🙂
Bende x paket bir 2009 foxus var ikinci eli 120 bin... bunu satıp Jaguar alsam 2.5 motorlu 3.0 falan... firma arkasında durmazsa saniyede yaptırırım 😀
Ben ferrari almak için fazla zenginim. O yüzden hepsi bana fakir işi gibi geliyor.
Zengin birisi diye kinayen yazdığını farzediyorum... Muhtemelen sende bizdensindir 😀 sana bugatti yakışır 1 tane gelmiş Türkiye’ye hadi al onu 😀
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş