Hele clio 2 sedanlarında 1.6 16 valf dinamik paket var efsane... benim diyene toz yutturursun...
Onu almayı 2012'de düşünmüştük; ama çok pahalı olmaları nedeniyle alamadık. Ben bu çekiş düşüklüğünün en büyük suçlularının akrabalar olduğunu iddia ediyorum. 2014-2019 yıllarında yazın her hafta köye gidiyorduk ve her seferinde 7 kişi biniyoruz. Satıp da Citroen C1 alma kafasındaydım! Kimse binmesin istiyordum. Doblo alsam, bu sefer 14 kişi biner!
Bence akrabalar binince kesilmeyecek güçlü ve torklu bir otomobil al... Mesela bendeki 2.5 kasa focus bu konuda oldukça başarılı... bu arada sendeki clio ile bendeki clio arasındaki fark gece ile gündüz kadar... ben içinde 5 kişi varken 45 derece yokuşları 90 ile çıkabiliyordum rahat... böyle devirlenme var 6.750 devir çeviriyor linkteki aynı arabanın devir kesicinin iptal edilmiş hali... https://www.youtube.com/watch?v=UYJotpi4FQ4
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Yeni araba güzel ama eskinin kıvraklığını atikliğini ve kalitesini bulamıyorum... sitede eski ve sağlam arabadanda fazla anlamıyorlar sanırım...
Yolda en çok kalan yeni arabalar. Toyota 2001 honda 2003 clio 2006 polo 97 mersedec 88 efsane dir. Abdede bir milyon kmye kadar kullanıyorlar. Avrupada her yıl boyatıyorlar. Bizde arabaya bakış biraz farklı.
@Sakininsan5 bari güzel bir konu seçseydinde oraya getirseydin beni neyse noldu?
Sürsen ikisinide bayılırdın... üsttekiler uzun alttakine şehir içinde bayılırdın ama bilemezsin tabi 😀
Ben işe renk olarak bakıyorum özelliklerini yazsaydın belki alttakileri seçerdim
Alttaki eski arabam... çok severek kullandım üstteki yeni... alttakinin ş. içi dur kalk bebek oyuncağı ve çok eğlenceliyken üstteki uzun yolda 170-180 yapıştır git arabası 😀
Diğer araba 1.6-.16 clio ilk kalkıştan itibaren asfaltı kazıyor... Ford ise devirlendikçe kendine geliyor... eskisinin tadında çok güzel... muhtemelen forda binmişsindir ama alttakine binmemişsindir...
Evet 10 yıldır ford kullanıyorum reno arabalarına da bindim reno çok çevik araba ama sağlamlık ford gibi değil
Renoların genelini aşırı sevmem ama bu 2001 Model 80 binde hiç tüp nedir görmemiş 1.4 1.6 valf Metali siyah bir clio idi... fordu kalkıştan 160’a kadar rahatlıkla yer bakma...98 beygir...1 ton araba... Bir çok dizel turbo arabayı yer...
Sağ, ol komik gelecek ama eski arabamı ne kadar sevdiğimide anladım... keşke kalsaydı be diyor insan...
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş