Sınavdan önce pratik yap. Arabayı 2 defa stop ettirirsen kalırsın. Kırmızı kusur diye geçiyor. Arabayı iyi tanıt gösterge kaput bagaj vs iyi öğren neler var neler yok. Paralel veya L park önemli bide yokuş kalkış önemli kaydırmaman lazım 50 cm den fazla. En önemlisi de ani fren yeri. Debriyajla frene aynı anda bas kökle abs yi devreye sokman lazım tabi o arada direksiyonu da kaçırma araba sağa sola kaçmasın. Onun haricinde heyecan yapma sakin ol geçersin zaten çok kolay
03 Yorumla
Soran+1 yılAyy ne guzel anlatmisin çok saol inşallah gecerim
Soran+1 yılHee dogru neyse aliyimda onuda köyde kasabada surerim 🤣😜
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öncelikle aynalarını iyi ayarla, Sinyalleri ve emniyet kemerini kesinlikle unutma ve de bolca pratik yaptıysan kesinlikle geçersin sakın heyecanlanma
11 Yorumla
Soran+1 yılSaol çok teşekkur ederim.
Dikkatli ol ama soğukkanlı ol. Bir de park etme konusunda bol pratik iste kurstan. Tedirgin olmadan gir sınava.
13 Yorumla
Soran+1 yılSaol canim Allah razi olsun
Soran+1 yılİnşallah 🙏
+1 yılAaa hemşehrim, demek benden bir tane daha varmış
15 Yorumla
Soran+1 yılHemşo ya ne diyon gececem mi sınavı 😁hedef iyimi
- +1 yıl
Geçersin ya zor gibi gösteriyorlar ama geçmesi kolay oluyor 😀
Soran+1 yılVallami saoll işin ras gelsim hemşommm ✌🏼🤭
- +1 yıl
Ne demek hemşehrim. Hadi bakalım git ve al o ehliyeti 😀
Soran+1 yılSaol reizz alacm insallab 🤭
+1 yılsakin ol hareket etmeden önce ayna vs kontrol et sonra ayağını yavaş kaldır debrajdan ve gaza basarken sağlam bas araba bağırsın önemli değil
00 Yorumla
+1 yılLütfen sakin ol
12 Yorumla
Soran+1 yılİşallahhh çok saol 😊
- +1 yıl
😊
Direksiyon hocaları a-baza oluyor dikkat et :D
04 Yorumla
+1 yılKanki b mi alacan 😅
0131 Yorumla
Soran+1 yılHe krall😂
- +1 yıl
Bende zamantidan almıştım:)) hemseriyiz yani😂
Soran+1 yılHe hemseriyizz nasil toki serkent pistim seninki nereydi 😅hemşoooo
- +1 yıl
Benim ki altinoluk bende kamyon falanda var yakında recep ivedigin dedigi gibi skorskiye kadar sürebiliyorum😂😂
Soran+1 yılHahahaha neyya bi alakta alfabedekileri hep surecek insallah 🤭😁😁
- +1 yıl
Aman sen dur gözünü seveyim 😂 bihtih kadın şoförlerden yaa gıda sektöründeyim hergun kamyon sürüyorum şehir içinde hep bayanlar önüme kırıyor koca yola sigmiyor lar abooooo😏😂😂
Soran+1 yılHahahahha onlara bakma sen ben kırmam öyle 🤣🤣 kamyon surecem ben 😂
- +1 yıl
Vayyyyy özelden yazar mısın merak ettim valla 🙃🙃🙃
Soran+1 yılYokk yazaman denk gelirsen bigun gercek yani açik halde bilirsin beni kamyon şoförü 🤣🤣
- +1 yıl
Yaw birah yalan söyleme 😅😅😊
Soran+1 yıl😅🤣🤣🤣 yaziliyi gectim sıra direksiyonda olacamm kamyoncuuu 😂
- +1 yıl
Eyvah eyvah deseneeee🥺🥺🥺🥺 geliyor bi trafik canavarı daha jajdhdhshabs
Soran+1 yılAhhaha bakkk kırılırımmm duymamış görmemis oluyim 😂 arkasina yazdircam ki atara atar gidere gider baysakalli nerdesin biradeerr 😅😅😅iyi uydu
- +1 yıl
Bende arkadan kornaya basacamm hey anonim nerdesin bakeyim😂
Soran+1 yılHahahahH 😅😅🤣
- +1 yıl
Gıcıkkkkkk ;)
Soran+1 yılDeğilimmdir
- +1 yıl
Trafik canavarı senii okuyo musun :)
Soran+1 yılHayır lise mezunuyum 🙈
- +1 yıl
Iyiymis bende öyleyim:)
- +1 yıl
Geçtin mi trafik canavarı 😂😂😂
Soran+1 yılYaziliyi gectim direksiyona daha girmedim 😂😂
- +1 yıl
Aman dur girmee zahmet etme kıyamam sana norecen şimdi giripte jsjdjsbs
Soran+1 yılBak kırılırımmm yaaa. 🤣🤣🤣
- +1 yıl
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN EFENDİM 😊❤🌹
Soran+1 yılTeşekürler 🙏🏼☺️
- +1 yıl
İnstagram var mi jsjsjs😂
Soran+1 yılVar ama veremem 🤣🤣
- +1 yıl
Annen göster ama elletme dedi gibi konuştun 😂😂
- +1 yıl
Yaa hadi lütfen 🙏🏻
Soran+1 yılYav durale sıdalıyım yaa amannnn direksiyin dersine başladım yapamiyorum ya 4 gun ufff
- +1 yıl
Neden güzel insan 😱 çabıkkkk beni ekle sana anlatacammm
Soran+1 yılHe şimdi bu derdjmin arasinda senle ugraşıyim son 5 gun kaldi haftaya pazar sinav aman freni pat diye basiyon eze eze bas diyir ama valla yavas yavas basiyom yine olmuyor delirecem park çok zor debriyaj kavrama noktasu amannn başıma bela aldim ben herlde gecemiycem amannnn
- +1 yıl
Ah canım ah pes etmek yokkkkk
Nasıl benim başımı eziyorsun onu düşün yavaş yavaş 😂😂
Soran+1 yılHahahah 🤣🤣yav suss vallaha sıdalıyım yaa amann yapiyom ama olmuyor bi yerde izledim once az fren sonra debriyaj sonra fren diye yarin oyle deniycem
- +1 yıl
Hmm ee başka 😂
Canim önce bi sakin olacan ondan sonra koyuverecen
Soran+1 yılAmann yaaa suss 😒
- +1 yıl
Sustukça piyasaya trafik canavarı girebilir ondan dolayi YouTube yi aç izle araç kaldırma park etme rampa da araç kaldırma 😉🌹
Soran+1 yılTamam yapıyorum zaten saoll yinedee 😂🙈
- +1 yıl
Rica ederimmm😇🌼 beni eklesene yhaaa🙈😅
Soran+1 yılBen ne derdin deyim sen ne diyon eger söz şu sınavi ilkten geciyim sana mesaj atacam hemde afilli mesajj ama geciyim nolur 🤭🙏🏼
- +1 yıl
Geçmen için bütün sır beni eklemende 😂😂😂😂
- +1 yıl
Tabiki umarım geçersin çünkü sen sürmeyecende ben mi sürecem😂🙏🏻 başarılar çiçeğim
Soran+1 yılSaoll bak çiçek filan diyene kadar dua ett nolur geçiyimm tamammmi 🤗ismin ne bu arada
- +1 yıl
Muhammed 😊👋🏻 Başarılar inşallah dostum 🤲🏻
Soran+1 yılSaollasin reiz heyecanla pazari bekliyom 😒
- +1 yıl
Bizimde hiç arabamız yoktu ilk ehliyet alırken ben... dayimin 90 model bi arabası vardı onunla öğrenmiştim... yani demem o ki sakla samanı gelir zamanı yani ehliyeti 😂 ayari verin sen yaa
Soran+1 yılVahhh keşke ayari versem hemen sana mesaj atacamda verdim ayari diye umidim yok parkta bugun kac kez istop ettim yapamam ben ya amannnnnn😔😔
- +1 yıl
Hayir dur yaaa ne pes ediyorsun beee... süren yellozlar nasıl sürüyor valla bi ton trafikte mal dolu o mallar yaparsa ben haydi haydi yaparım die kendini motive et 😊😉
Soran+1 yılValla bizde malık herlde yapamiyom amannn valla neyse bak nolur sen dua et bana gercekten baskasinin duasi kabul olur baskasina ettigi yani deki şu yaziştigim kiz ilk giriste gecsin hayilisiyla Allahim diye icinden gelerek ama 🙏🏼😇
- +1 yıl
Adın ne dua ederken ayrıntı vermek gerekirmiş 😅🤷♂️
Soran+1 yılHahahhaha 🤣🤣 nevar sus sen didim gibi et yaa
- +1 yıl
Ettim cengaver 😂
Soran+1 yılYav cengavere neye gider dua 🤣dogruca ettii bak guzelce et
- +1 yıl
Ahahahahh😂😂
İşin duaya kaldıysa tamam o iş dostum:) - +1 yıl
Hadi inşallah geçersin be konuştuğum kız 😂 bugün sürdün müüüü
Soran+1 yılKonuştugum oglan sürdüm paralel parkta istop ettirdim hep rampada ettirdim moralim bozuk amann yaaa bıktım valla bak
- +1 yıl
Bak cano sakin ol öncelikle birlikte başaracağız 😇 şimdi ayakların sabit kalsın pat die çekme debriyajdan ayağını şimdi ayağının altına yastık koy bakim deneye deneye yapacaksın 😉 alıştırma olsun sana
Soran+1 yılCok saol hah şöyle ol nevar yani 🤭 evde çok deniyorum dedini anliyom kavramayi bulmam lazim debriyajda yapiyom ama olmuyor valla bak yarin deniyecem yine son gun 😔😔
- +1 yıl
Kavramayi bulman sorun değil sen yavaşça gaza dokun çünkü kavrama özelliği biraz bozuluyor o arabalarda tamam mı güzelim 😉
Soran+1 yılHaa tmmm canimmm saollasinn 😇😇
- +1 yıl
Rica ediyorum hani çocuğun yanağını sıkar gibi hafif dokununca gaza debriyaj için arabayi kaldırman daha kolay olacaktır bu sayede istop etmezsin😀 ve hoca da şaşırır nasıl yaptı bu kız die 😎🤗
- +1 yıl
Hadi bakalimmm. Yarın büyük gün 😉😊
Soran+1 yılAyyyyhhhh ölecem eger geciyim sana mesaj atacam o sevincle
- +1 yıl
Hadi güzelim bekliyorum 😊🤚🏻
- +1 yıl
Küstün mü bana yaa alla allaaa🙄
Soran+1 yılAmannnn suss ki kaldımm🙈 ikiye gircem 😂 burdan yazmaya devam keee
- +1 yıl
Ahahahah gönüller bir olsun 😂😂😂
- +1 yıl
Biliydim böyle olacağını 🥺😂
Soran+1 yılBak işte biliydim ne diyi 🤣 su aralar psikolojim iyi haftaya 3 ders alacam işallah gecerim bunda 😇 dua et bak dua kabul olmadi cengavere gitti dua dogruca et 😂😂😂😂
- +1 yıl
AHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHA
SESLİ GÜLDÜM YA 😂😂😂😂😂😂
ALLAH ömrünü uzun etsin - +1 yıl
Yaaa düzgünce sürecen sende aklında ben olmayacam sınavda 😜
Soran+1 yılGerçekten güldünmü 🤣🤣 neyse bi insani güldürdüysek bu guzel bisey iyi bari ordaki ettigin dua bana geldi 😂😂 Allahım inşallah ikide geçer bende mutlu olurum 🙈🙈
Soran+1 yılHe aminnn sağlıkli sıhatlı huzurlu bi ömür inşallah ☺️Amin diyekte arıya gitmesin 😜
- +1 yıl
He Allam şu kız gecsinde bana afilliii mesaj atsın Amin 🤣 bundan sonrası nirvanaaa😂😂
Soran+1 yılAhhaha bak ama güzel güzel et iyimi yataga ney yattiginda yolda giderken cuma namazina gidince ne et 🤣🤣 duayi ilerlettik inan afilli bi mesaj aticam insallah gecerim 😁😎 bak deki KS deki kız insallah ikinci girişinde g3cer diye dua önemli inanirim baskasinin başkasina ettigi dua kabul olur çok inanirim 🙏🏼🙏🏼 neyse amannn Allahim nolur geciyim ya bak yine sıdalandim 😔
- +1 yıl
Babanın arabası falan var miii o surdür müyor mu die😅
Soran+1 yılBabamin yok abimin var oda kendi işinde gucunde evinde beni nitsin kralll ya😜 biz kendi cabamizla kazanacak
- +1 yıl
Olduğu Kadar olmadığı kader 😂
Soran+1 yılValla nörekkk amannnn 😂😂
- +1 yıl
Off canım pasta börek istiyor😩
Soran+1 yılAnana di yapsin krall🙈😁
- +1 yıl
😒 o rahatsız yapamaz... 😅
- +1 yıl
Sen ehliyeti alda yap bakalım 🙈
Soran+1 yılGecmis olsun kusura bakma 😔
- +1 yıl
Yoo sorun değil..
- +1 yıl
Napiyon gönlü güzel insan yarın büyük gün mu😅
Soran+1 yılHahahahha yok yok haftaya buyük günn 🙈🙈 sus hatirlatma ya abooo nasil oglanmışsınn beni strese koyuyon 😜😜
- +1 yıl
Mutsuz geçen yıllar utansinnnnnnnnn
- +1 yıl
Stressiz geçen günler varolsunnnn😅
Soran+1 yılDeliii 😜😜😜 amannn hayırlısı şu sinava gireydim bi kral yaa😁🤣
- +1 yıl
Valla sen mi sınava girecenn yoksa sınav mı sana orası tartışılır demii😂😂🤭🤭
Soran+1 yılAmannnnn susss kiii sıdalandırma beni Allah yardim etsin de aliyim 😁😊
- +1 yıl
Alırsın yaa inşallah sonrada mesaj atan zaar ahaha 😂 neyse günaydın sıdalı😬
Soran+1 yılGünaydın sıdalı 😂😂 inşallah alirsan afilli bi mesaj gelecekki oooo 😜😜🙈
- +1 yıl
Allah Allah 😂 en çok ben istiyorum almanı hahaha😂 🙈
Soran+1 yıl🤣🤣 benden çok isteyemezsin ya 😁 bi geçiyim hemen mesaj atcam sana ama zor be kral 😂😂 bekleme 🙈🙈
- +1 yıl
Allahim şu kız geçsin nolur 40 yılın başı birisi mesaj atacak nasibimi aç 😂😂😂😂
Soran+1 yılKankiii senin nasip açıktır bu saatte buralarda dolaniyon da 😂😂
- +1 yıl
Cano vallaha işten geldim uyudum.. yeni uyandim baktım mesaj attın mı die yohh🥺😥 gelde uyu şimdi 😏😏
Soran+1 yılHe heee kesinn öyledirr 🤣 hem banane krall sadece yani kısmet filan diyince öyle dedim yoksa Allah gonlune gore versin 🙏🏼
- +1 yıl
Ben yalan söylemem 🥱🤚🏻
Uykudan uyandık bi bakıyım dedim buraya sen norüyon burda 😄
Soran+1 yılBende nörüyüm deli dana gibi🤣🤣 direksiyon dersi ile ilgili soru sorup cvb bakiniyom 😂 alamassak iş kötü kafayı sıyıracazz 😁
- +1 yıl
Bence burda insanların garip dedikoduları ile uğraşma git YouTube dan video izle yaa... EN mantıklı açıklaması ile adamlar video çekmiş zaten no problem 😂 sen dediğimi ya sıdali😘
Soran+1 yılAdımızda sıdalı kaldı iyimi 😂😂 izliyommm izliyomda burdanda yorum okudum aman aman haldan düstüm yar yar yar yar neysee devam etmeyim sıdalıyım 🤣🤭
- +1 yıl
😂😂 iyi bari adın neydi ona göre biliyimde diyim😇
Soran+1 yılNeşe 😜adımla alakam yok bu aralar ben nörüyümm ahaha😂 neyse ben cıkiyorm
Soran+1 yılSarj 4 kalfida
- +1 yıl
Hadi kendine iyi bak iyi geceler 😊 görüşürüzzzzzz
- +1 yıl
Neşe hanım beni neselendir bugün çok yoruldum 😂😪
Soran+1 yılVahhh yoruldun mu kankimm benimm 😂 Neşen geldi neşelen 😜😜😜
- +1 yıl
Aahahah😂😂😂 cadı seniii norüyon
Soran+1 yılTv izliyom sen napiyonn 😉
- +1 yıl
Uyuyakalmişim yaa valla... işten geldim yemek yedik yatış 😅
- +1 yıl
Nasi gidiyorrrrreee😂
Soran+1 yılAmannn kanki ya hoca iyisin diyorda ama parkta bi kere istop ettim yinee varya alirsam benden mutlusu olmayacak valla bak oructa geliyorr Allahim nolur mutlu oluyum ya 🙏🏼☺️
- +1 yıl
Tabiii yaparsın sen çünkü 40 yaşındaki koca koca avratlar alıyor seni ondan neyin eksik 😂🖐🏻
Soran+1 yılHe valla öylede bugun arabanin marşi bozulmus bi gorsen kulusturr Allah yardim etsin
- +1 yıl
Hiii normal sürekli istop ede ede acemi sürücüler olmasa sanayi nasıl ekmek yiyecek
Soran+1 yılValla öyle amannnn yine sıdalı bi neşe var basım agriyor kanka ben yatiyim gorusuruz ☺️
- +1 yıl
GÜNAYDIN GÜZEL INSAN 🙂🖐🏻 UMARIM GEÇERSİN HERKESIN GÖNLÜNDEKI OLUR INSALLAH YAA...🙏🏻
Soran+1 yılAminnnn Allah razi olsun senden valla çok saol bu süreci beraber atlatacaz 😂😂 ama nnasıll 😜😜
- +1 yıl
Hayvanlar koklaşa koklaşa senle ben konuşa konuşa atlatacaz bebeğim 😂😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılValla aylatacaz mi bilmiyom bugun biraz uzgun uyandim kotu bi ruya gördüm sanki yine kalacam amannnn valla kalirsam yazmam gayri burayada utanırım sende bi gecemedin den 🙈
- +1 yıl
Yok be canooo ben öyle biri miyim... sen yaparsın 😉
Soran+1 yılCansın teşekkür ederim...
- +1 yıl
Kuru kuru teşekkür olmasssss🤣
- +1 yıl
🙈🙉😜😂
Soran+1 yılValla canim sıkın moralim bozuk yinr olmayacak disari buz kar var yagmur var ruzgar var varda var valla ne bilim hic gidesim bile yok yazarim ben kaldim diye buraya...
- +1 yıl
Amoo korkma bee sen başarılı olacaksin😘
Soran+1 yılOldu işte olduuuuu bim bam bommm 😂 benimde ehliyetin var gectimmm buda burda dursun bana güvenin siz ahhahahah😁
darısı basına
00 YorumlaArabalar konusunda 576 cevap paylaştı. Heyecan yapma
03 Yorumla
Soran+1 yılÖylede olur heyecan insallah yapmam iyi birileri denk gelir
Soran+1 yılTamam saollasin Allah razi olsun insallah alirim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih