Alacağım aracın tramer kaydı olmamalı
Çıtır hasarlı ve önemsiz yerden kazası varsa satın alırım
Ağır hasar kayıtlı aracı almaktan yana endişe duymam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Maddi durumlar neye el veriyorsa ona göre davranırım. Ağır hasar ve pert farklı şeyler. Ortağımın eşine H kasa ağır hasarlı Astra aldık. Sağ dört parçası değişik ama başka sorunu yoktu. Hatasız arabaya göre %20-25 daha ucuzdu.
👌
Tramer kaydı maksimum 5 bin ₺ şartım var. Daha fazla trameri olmuş arabaya el süremem. Asla ve asla önden kazalı almam!!! Önden kazalılara içimden "Arıza yapsa, 15 yıl sokağa kaderine terk edilesi" olarak kayda geçiyor. :D Minik çıtır hasarlı (far/stop kırılması, kırık tampon, taş sıçraması sonucu cam çatlaması) olabilir. İlanlardaki ağır hasarlıyı "Çıtır hasarlı" diye kaydedenlere çok sinir olurum. "Bunların hepsi pert olmuş, yürümez" der geçerim. Önden hasarlı olup, arabamın arkasına römork için kullanacaksam olur. O ayrı konu. En sevdiğim önden hasarlı olup, römork olabilecek tek araba adayı kabinli Skoda Pick-up. Önünü ver hurdaya, arkasını yıllarca kullan. Arada römork için kullanılabilecek türden birkaç çizimim var. 1-2 örneğini sana gönderiyorum.

Skoda Felicia Combi ve önü hurdaya verilmiş kabinli Skoda Pick-Up. En sevdiğim Skoda modelleri bunlar. Bunun dışında Felicia HB de var.

En değişik römorklu Fiat 126 Bis. Bunları alamasam bile, ileride evime alacağım 3 boyutlu yazıcı ile, bunların 1/16 boyutlarında maketlerini yapma hayalim var.
Reis destan yazmışsın yine tebrik ederim. Çok açıklayıcı oldu. 👌
Teşekkür ederim. Çok zengin olsaydım bunları kesinlikle yapardım. Emekli olunca mahallemden dükkan açardım, işim gücüm bunlarla uğraşmak olurdu. Hatta KS'deki bütün araba meraklılarını dükkanıma davet etmek isterdim. En çılgın projem ise, 2000-2005 model, 3 akslı 10 metrelik Fiat Ducato karavan! En küçük karavan projem Fiat Palio Van. İşimden her ay 15'er gün izine ayrılıp, yurtdışına çıkardım.
Güzel hayaller doğrusu kim bilir bakarsın bir gün kavuşursun. Gönlümüz zengin olsun kardeşim. İyi yürekli biri olduğunu düşünüyorum zaten. 😉
Zerre umurumda olmaz kasa takla atmış çok mu şey motoru sağlamsa çalışması gerekenler yerler çalışıyor sa sıkıntı olmaz ama genel olarak sağlam araba almak isteriz masraf yapmadan satmak için ama külüstür bile 100k ediyor (normalde etmez ira ayrı konu) mesela annem vw binim kullandığım araba önceki bayan sahibi saşe yamutmuş (5 yıldır cevabı bulamadım sorma) araba saat gibi.
Neyzen araba yolda giderken dörde bölünmesin dikkat et derim. 😂 Şaka bir yaba tabi tercih meselesi. 👌
Yio dipçik gibi kazalı lamborghini olsa alırsınız normal araba yüzüne bakılmaz
Haklısın genelde öyle olur. 😄
Şasi sağlamsa çürük yoksa ve satıcı bana dürüst davranmış ise her türlü alırım.
👌
Cevap
25Cevap
Arabanın yaşına göre değişir o. 5 yıllık arabada sadece çizik boyasını bakarım. 10-15 yıllık araçta ufak kazalar görmezden gelinir. Gerisi de zaten mecburiyetten alınan arabalar. Motor şanzıman sağlam olsun yeter.
👌
Alacağım aracın hasar kaydı olmamalı. İyi araştırır öyle alırım. Acele etmem. Elbet cazip bir şeyler düşüyor.
👌
Bana fark etmez fayda maaliyet önemli araba güvenlik zaafı vermemeli birde ağır hasarlı da kasko sıkıntı oluyor yoksa kaydı önemli değil
👌
Hatasiz veya az hasarli olabilir. Agir hasarli araci istemem. Sonradan yapilan hicbiris orjinalini tutmuyor. Ve akabinde baska atizalar cikartiyor
👌
Absürt bir fiyat yazmadıkları sürece hepsini tercih ederdim
👌
Çıtır denen araçların pert olduğunu öğrendikten sonra hasarsız tercih ederim
👌
Elbette hasarsız olsun, ancak hafif hasarlı olusa da sorun olmaz diye düşünüyorum.
👌
Satarken problem yaşamamak için kazasız bir araç almayı tercih ederim.
👌
Sıfır araç alabiliyorsam alırım alamıyorsam almam. Tabii büyük konuşmayayım.
👌
Özellikle şu boya olayına tuhaf bakıyorum insanlar gönül rahatlığıyla aracına boya adına bakım yapamıyor çok saçma bence.
Ben ekli araba alıp satmıştım bana farketmez zaten 3/1 fiyatına alıp satıyorum
👌
Hala alıp satıyor musun
@focussblue Evet
Mesaj atamıyorum sana irtibata geçmemiz mümkün mü
@focussblue yazdım size
Nerdeyse her aracın nazarlık ufak kazası çiziği vardır ben alırım yeterki motor kısmanda bişey olmasın
👌
Eğer yürüyeninde veya şaselerinde bir sıkıntı yoksa alınır.
👌
Hasarsiz tercih ederim satmasi daha kolay hem daha pahaliya gidiyor
Kaydi kuydu muayenesi olmasi gerek
👌
Çok hafif bir şey varsa bi ihtimal
👌
guzelce ekspertize sokmak sart.
👌
Bu ülkede hurda araç bile pahalı :/
En dram kokan mesaj sanırım bu oldu. 😐
0 araba taraftarıyım ama ufak tefek şeyleri görmem
👌
Kusursuz araç almam çünkü nazar değiyor.
👌
5bin ₺ kadar hasar kaydı olabilir.
👌
Kayıtsız asla almam 👍🏻
Benim ağır hasar kaydım var
Gönül rahatlığıyla alınmasa ne işe yarar
👌
Hasarsız
👌
cızıksız olsun benim olsun 😎😎😎
no problem
No problem