Arabalar (ACİLLLL) Araç Sola Yatık Duruyor? ahmetb97 Takip Et Bilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar aracım yaylar kesik olduğu için soka yatık duruyordu bu gün hem helezonları hem amortisörleri hem takozları vs sıfır aldım taktırdım ama yine yatık duruyor neden olabilir? Güncellemeler+1 yıl Güncellll Güncellemeler+1 yıl Güncelll (ACİLLLL) Araç Sola Yatık Duruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
PetroSexual Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Lastiklerde sorun vardır, alt takımda da olabilir, ağırlık dengesi de olabilir, yoldan da olabilir. 0 1 Yorumla ahmetb97 +1 yıl Yok reis yol düz elimle baktım da sağ lastiğin oraya 4 oarmağım kolay giriyo ama öte tarafa girmiyor Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yatık olan tarafın helezon yayının altina kauçuk besleme koy dengeye gelir 0 1 Yorumla ahmetb97 +1 yıl Nasıl koycam kanka Yorumla
Emirhan39 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Dostum motor arabanın sol tarafına doğru ise ondan yapar veya salıncaklardan yapar çok nedeni var yani 0 0 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Lastiklerde sorun olabilir mi baktın mi 0 1 Yorumla ahmetb97 +1 yıl Baktım hepsi normal
Herseyiibilenadam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 83% +1 yıl Taktığın parçalardan bir sıkıntı var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Lastiklerde sorun vardır, alt takımda da olabilir, ağırlık dengesi de olabilir, yoldan da olabilir.
Yok reis yol düz elimle baktım da sağ lastiğin oraya 4 oarmağım kolay giriyo ama öte tarafa girmiyor
Yatık olan tarafın helezon yayının altina kauçuk besleme koy dengeye gelir
Nasıl koycam kanka
Dostum motor arabanın sol tarafına doğru ise ondan yapar veya salıncaklardan yapar çok nedeni var yani
Lastiklerde sorun olabilir mi baktın mi
Baktım hepsi normal
Taktığın parçalardan bir sıkıntı var
Modeli ney