Peugeot 206 CC. Bunun tavanı kapanıyor. Arka koltukları yeterince konforlu sayılmaz. Uzun yolda rahat etmeyebilir. Tavan açıkken bagajı ufacık oluyor.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üstü açıklar biraz hoşuma gidiyor aslında, bunu görüp beğenmiştim, ama arka koltuklar durumu biraz bozuyor, bagaj önemli değil annemle fazla yükümüz olmaz.
Anneniz ve siz 2 kişi kullanırsanız sorun değil. Bagajda sığmayan eşyanızı arka koltuğa alabilirsiniz, problem değil. 3 veya 4 kişi sıkıntı. Avrupa ve ABD'de yaygın olan 1,5 kabin kamyonetler gibi kısa bacak mesafesinden dolayı, arka koltuktakiler için çileye dönüşebilir.
tip olarak hoşuma gitti, bide üstü falan açılıyor, acaba alınır mı diye düşünüyorum ama ne araba piyasasına göre girip haşır neşir olduk hani geliştik bu işlerde, ne de şöförlükte, annem gel bi araba alalım deyip duruyor bazen.. bu arada cevap için saol.
Erkekler Ne Diyor
Peugeot 206 CC. Bunun tavanı kapanıyor. Arka koltukları yeterince konforlu sayılmaz. Uzun yolda rahat etmeyebilir. Tavan açıkken bagajı ufacık oluyor.
Üstü açıklar biraz hoşuma gidiyor aslında, bunu görüp beğenmiştim, ama arka koltuklar durumu biraz bozuyor, bagaj önemli değil annemle fazla yükümüz olmaz.
Anneniz ve siz 2 kişi kullanırsanız sorun değil. Bagajda sığmayan eşyanızı arka koltuğa alabilirsiniz, problem değil. 3 veya 4 kişi sıkıntı. Avrupa ve ABD'de yaygın olan 1,5 kabin kamyonetler gibi kısa bacak mesafesinden dolayı, arka koltuktakiler için çileye dönüşebilir.
Evet annemle benle fazla sıkıntı olmazda bi kaç kişi olursa sıkıntı. Bende öyle düşündüm sığmayan eşyayı koltuğa koyarım, zaten pek eşya almıyoruz.
Peugeot 206 CC (Coupe Cabrio)
üstü açılıp kapanıyor.
peugeot 206 cabrio olması lazım. üstü kapanıyor tabi ama sof top olması lazım. yani deri gibi bir malzeme ile
peki teşekkürler
Peugeot 206cc 1.6 ve 2.0 Motor seçenekleri var.
tip olarak hoşuma gitti, bide üstü falan açılıyor, acaba alınır mı diye düşünüyorum ama ne araba piyasasına göre girip haşır neşir olduk hani geliştik bu işlerde, ne de şöförlükte, annem gel bi araba alalım deyip duruyor bazen.. bu arada cevap için saol.
Rica ederim. Bu aracın en kronik sorunu üstü açılır mekanizma arızası oluylu. Ustasını bulursan sorun olmaz.
307 cc de buna benzer onunda üstü açılıyor, bide bunlara dört kişi nasıl sığar, sığar mı. benim 113 kiloluk kuzenim hayatta sığmaz:)
Bu araçların arkası çok dar sığması biraz zor :)
Aynen o zaman bi üstü açılırda sorun yaşarsak yaşarız bide bu kapasite işinde :)
Kesinlikle gerisi sorun olmaz senin :)
Eyvallah sen öyle diyorsan kesin öyledir :)
Estağfurullah teşekkürler :)
Kendine dikkat et umarım yine konuşuruz :)
Umarım :)
İşallah :)
206 cabrio
teşekkürler