Geçtiğimiz günlerde Porsche Taycan, elektrikli bir araçla en uzun drift kategorisinde Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başardı, 42 kilometre kesintisiz drift yaparak. :)
İlla aynı kategoride değil. Mesela "En İyi Araba" kategorisi olsaydı, sizin gözünüzde hangi araba Guinness Rekorlar Kitabı’na girerdi?
Porsche Taycan, Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi! Size göre hangi araba Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeli?
Üst segment her araca bındım ama taycan abımızı bılmıyorum. Her arac kendı segmentıne göre degerlendırmek lazım ben genelde spor araç severım bu yaşıma kadar hıc 4 kapı arac almadım. Spor araclar genel olarak pek rahat sayılmazlar ancak. Ben serı ve hızlı arabaları ve gözüme hıtap eden arabaları tercıh edıyorum bu anlamda işlerı bıraz daha toparlarsam bırde şu pandemı muabbetı bıterse parayıda toparlayabılırsek lamborghını duşünüyorum
Herkes yazmış nekadar zevkli olurdu sürmek diye bu arabayı türkiyede çoğu araba kullanan kişi süremez 20 metre sonra biryere girer geberir ya da kötürüm kalır bu arabaları zapt etmek zordur araba uçuyor resmen aşina olmalısın çocuğun bile ver eline sürsün olan ford focus ve hyundai accentin otomatiğini sürmeye benzemez bu canavarlar haberiniz ola 😉
Ya harika soru. Benim için bir arabayı rekorlar kitabına uygun göreceksem, her şeyiyle mükemmel olmalı. Mesela Hyundai i20 diyebilirim. Hem konforlu, hem rahat, hem de çok yakıt yakmayan bir araba. Ayrıca küçük olması da seçimimi etkiledi. :D
hiçbir fikrim yok ya böyle arabalar anca avmlere gittiğimizde falan vızt diye önümüzden geçiyor o kadar yani şunun yarı fiyatındaki çeyrek fiyatındakilerin çoğuna bile anca dokundum binmedim :( anca bmw mercedes audi range rover vsnin orta sınıfına popom değmiştir :(( hiç porscheye binmedim :((
Drift sürücünün becerisini gerektiriyor bence arabanın becerisinden daha çok. O yüzden arabayı rekorlar kitabına almak ne kadar sağlıklı bilmiyorum. :DDD Adamın adının yanında arabanın osmi geçseydi daha mantıklı olurdu. Djxjdj
Adam ,40 yapsa giremezdi herhalde,42 yapmış, araba öyle ismi geçmiştir. Ayrıca böyle saçma bir soru başlığını cevaplamak bile saçma, yanıt verdiğine bile degmezdi. Bu basitliği ifade etmek için yazdım
VW Touareg R50 , VW Phaeton ve Audi Q7 V12 TDİ çünkü Touareg ve pharton tek 10 silindirli dizel binek otomobil, Q7 V12 TDİ ise dünyadaki tek 12 silindirli dizel binek otomobil :)
Togg. Bi halkı yapıcaz yapıcaz diye en cok ortaya atılıp kandırılan araç ve yine ha yaptık ha yapıcaz diye cahilleri kandıra kandıra iki seçim kazandıran araba alanında rekoru kırabilir
porsche çok seviyorum ❤️ özelliklede cayenne hayalim 😍 bu arabaya gelirsek bence tr şartlarına fazla bu araç malum heryer trafik ama benim gibi lüks severler parası olan alsın çok güzel
Bana göre TOFAŞ’da girmeli dünyaca ünlü o kitaba. Türünün son örneği günden güne prim yapan tek araç. Her viraja her kavşağa yanlayarak giriyoruz zaten başka türlü dönmüyor 😂😂
Taycan'ı design eden bir Türk olabilir mi acaba? O nasıl güzel bi isim.. sanki Türk ismi gibi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mercedes S Serisi kesinlikle en güzel araçtır. Devlet büyükleri bile makam aracı olarak kullanır. Asil bi görüntüsü var. Audi ve BMW ler daha çok sonradan görme aracıdır.