Sizce hangisi daha güzel ve kullanışlı ikisinide kullanan yazsın... sanki birbirine rakip olarak üretilmiş gibi...Ford ka mı, Renault twingo mu?

Sizce hangisi daha güzel ve kullanışlı ikisinide kullanan yazsın... sanki birbirine rakip olarak üretilmiş gibi...Ford ka mı, Renault twingo mu?

En sevdiğim araba Renault Twingo. Hiç kullanmadım ve binmedim; ama bende tutku haline getirdi. İçi çok kullanışlı diye seviyorum. Arka koltukları raylı, sırt kısımları öne ve arkaya yatabilme özelliği var. Arka koltukları arkaya yatırdığında ve ön koltukların başlıklarını sökülüp yatırıldığında yatak oluyor. Arka koltukları geri aldığınızda 4 yetişkin çok rahat yolculuk yapıyor. Arka koltuklar öne getirildiğinde minik Station Wagon oluyor. Arka koltukları tamamen yatırınca Palio Van kadar yük taşıyabiliyorsun. Sunroof'lu ve Sunroof'suz olarak yollarda görülüyor. Sunroof'u tente tavan (2001 sonrası üretimleri cam tavan oluyor) ve çok keyifli yolculuk yapıyorsun. 1,2 benzinli motoru var ve çok az yakıyor. LPG taktıranlar var; ama genelde şehir içi kullanılıyor. Bunun sahibi olsaydım hep uzun yol yapmak isterim.
Görüntüsü şirin ama motor gücü az en fazla 150 yapar tahminim ve kazada iyi olmaz insan güvensiz... Bunları göz aradı etmemek lazım... onun dışında bende Fiat unoları severim 🙂 Ford ka hakkında varsa yorumun alırım birde malum ikisi rakip gibi duruyorlar...
Twingo düşünmüyorsanız Fiat Uno olur. Onlar da güzel araba. Twingo'dan sonra en sevdiğim araba Uno. 2005'te araba almadan önce incelemiştim; ama paramız yetmedi. 2 milyarlık 74 model Renault 12'yi satıp yenisi ile takas edecektik; ama 97 model mavi Uno 7 bin ₺ idi. Alamadık. Yerine 5250 ₺'ye 86 model Renault 9 GTC aldık. Ford Ka hakkında hiçbir bilgim yok.
Benim önceki aracım Fiat uno idi... Birde 16 valfli 2001 cliom vardı... görsen böyle temizi yok üstünde tırnak izi bile yok... sonra 2009 focus... görüntüden ve yorumlardan etkilenip ikisini ucuza verip aldım... İnan bana teknolojikte olsa öncekilerin bende yeri ayrı...
Cevap
0Cevap
Ford ka daha kullanışlı ve rahat. Twingo daha çabuk bozuluyor. Fordun parçalarını bulmak daha kolay oluyor
İkisinide kullandınız mı?
Bende 2009 model dizel Focus kullanıyorum... Önceki aracım Fiat uno idi hidroliklerden... çok özlüyorum şimdiki araba daha iyide olsa sevimlilik ve rahatlık şehir içinde ataklık kolay park çok fazla artısı vardı ❤️😀
Sadece gorunuse bakarak ford ka diyorum
Ama twingoda sevimli görünüyor...
Ford k
Sürdünüz
Arkadaşımda vardı memnundu
İki araba sanki birbiri gibi ama demi 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?