Arabanın rengi çok kibar ve ağır yani güzel bir ton.. .. Dizany da gayet iyi.. Arabadaki tek sıkıntı bakışlar. Yani ön farlar iyi Dizany edilememiş arabayı böyle bir şapsirik göstermiş.. sanki
Arabada en iyi üretim yapan ülke. Japon ve Alman marka araçlardır.. Fıat Türk malı iyi bir araç değil bana göre fiyati ne kadar olursa olsun Tercih etmem mesela 🙂
Görünüş olarak aşırı tatlı bir araç 🙂 Fiat arabaları yakıt cimrisi olduğu için şehir içinde fazlasıyla ideal bir araç burda fiyatı önemli eğer uçuk fiyatlara satilmazsa bence başarılı olurlar.
Reis ÖTV+KDV yi döşerler, zaten euro da her geçen gün daha da yükseliyor. Ayrıca aracı kurumlar galeriler de kar payı koyar 😂 gariban artık doğan şahin alamayacak kıvama geldi valla.
Öyle reis valla, elimde 60 bin tl civarı param vardı, araba alayım dedim, temiz araba bulamadım koca ülkede o paraya. 20-25 yıllık km si yüksek arabalara zor yetiyor o para. Ben de vazgeçtim, araba almak çok lüks artık 😂
Öndeki led lambalardan belli, fiyatı çok yüksektir ama..
Bir ara Volkswagen caravelle ile İstanbul 'a ordan da İzmir'e gittim.. Sırf araç büyük diye hiç bir otopark almak istemedi inan. "Bunu alana kadar 2 araba alırım" dediler inan 😂 Ahh ah böyle bir araba olacak, sırf gıcıklığına o otoparklara gidip çatııır çatır pazarlık yapasım geldi 😂😂😂😂