Trafik, yol ve görüş güvenli bir ortam oluşturuyorsa arabanın hakkını vermek lazım değil mi?

Sen istediğin kadar ver dallamanın biri çıkar bi hata yapar ondan sonra ahrette bulursun kendini. Yasal hız sınırından 10 km/h az hızla sürmek en iyisidir
Şahin marka arabam var gadası. Gerisini sen düşün böyle altınızda ki canavarla oynamaya benzemez. Şahin sürmek trafikte yan yan gitmek herkesin harcı değildir.
O olmazsa olmaz zaten
240 bastığımı biliyorum otobana çıkınca kimse tutamaz beni nasılsa hız sınırı yok bas basabildiğin kadar😍
Cevap
17Cevap
Ben çok sakin ve kibar sürerim ☺ gören beni de sür diyecek neredeyse
Lazım arabanın hakkını vermek lazım😍Almanyada otobanda hız sınırı yok ve ben cok seviyorum hız yapmayı
Kaza yapip olmek degilde olememek cok fena oluyor ama hani 240 görmüşlüğüm var ama abartmam araba benim hakkimi versin yeter
Yolu boş gorursem. radar ve MOBESE olmadığı yerlerde
. ya da kafam attı ise gaz pedalını ezmeyi doldurmayı severim.
Evet severim ama uygun koşullarda olmalı kalabalık yolda saçma sapan dikkat çekmeler bana göre değil.
Hakkını vereceğiz derken hakkın rahmetine kavuşmak istemem 160 ve üzeri hızı gereksiz buluyorum. ☺️
Renault Clio Symbol arabamla acil durum nedeniyle 170'i gördüm. Bu sefer aşksızlık krizi yüzünden arabamın hakkını verir miyim vermez miyim bilmiyorum.

Hakkını ver hakkını
Hız yapmak arabanın hakkını vermek değil Azrail’i davetinin hakkını vermekte olabilir dikkatli olunması gerek
Peki azrail de hızı görecek mi😂
Her son mutlu bitmiyor ama
Söylerim görmez
Arada bir yokluyor zaten her an dönüşü olmayan bir yola götürülebilir beni 😅
Otobanda arada bir gazlıyorum ama gün içinde pek abanmıyorum gaza malum İstanbul trafiği
Hiz sevmiyorum gerek yok hakkını depoyu full yapip bakımlarını gününde yaparak veriyorum
Ayıp ediyorsun hemde nasil
Yav sana da mı sormuşuz? Yanlışlıkla olmuştur. 🥳🥳🥳🥳
Silebilirsin yorumumu ve davet etmezsin bir daha olur biter ☺
Hadi bakalım 🧐😌😌
140i geçmiyorum fazla hız yapmamaya çalışıyorum
Katılmıyorum ben hız sevmem
Yokki arabam olsada veremem
110 a basmışımdır en fazla risk alamam
Jetta ile 180 yaptım
O benim hakkimi vermiyor
Tabi verilir.
Araba güzelse verilir